Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Czas na pierwszy mecz w sezonie na torze w Lublinie. Za nami dwa mecze wyjazdowe z których pierwszy zakończył się wynikiem generalnie znacznie poniżej oczekiwań, zaś drugi wręcz przeciwnie i niewiele brakowało, a beniaminek I ligi pokonałby głównego faworyta I ligi na jego torze 
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, o 22:34 przez Koper, łącznie zmieniany 2 razy.
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 6.05.2012r. godz. 1
No i trener jak zwykle z bolem glowy. Jakich dwoch z trójki Korneliussen, Baran, Miesiąc. Trzeba zakontraktowac jakiegosc goscia koniecznie na ten mecz bo z Rogowskim nie ma zartow. Borowicz moze isc do II ligi na goscia (np. Pily) jesli potrzebuje objezdzenia.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
ja bym raczej sie zastanawial kto z dwojki Korneliussen/Miesiac, bo po tych dwoch wyjazdach gdzie obaj slabo sie zaprezentowali, jeden z nich po prostu musi stracic miejsce w skladzie na rzecz Karola
METHANOL ADVENTURE TEAM
pod taśmę ich i niech walczą o skład 
Mimo wszystko Miesiąc wydaj się być pewniejszym zawodnikiem na naszym torze.
Miesiąc żaden pewniak na naszym torze. To nie 2 liga.
Chyba trochę za wcześnie na typowanie składu na mecz z Ostrovią. Mecz jest za 2 tygodnie i jest czas pogrzebać przy sprzęcie i poprawić co nie co. Mam nadzieje, że zostaną zorganizowane 2-3 treningi i jakiś sparing i dopiero wtedy będzie sens wypowiadać się na składu.
Ja nie widzę, żadnego problemu z ustaleniem składu i zastanawia mnie tylko dlaczego ciągle nie jedziemy optymalnym zestawieniem:
Miśkowiak
Baran
Korneliussen
Jeleniewski
Stachyra
Łukaszewski
Borowicz
Nie widzę innej opcji jak megamobilizacja i spuszczenie Ostrowi megawp.....lu, tak żeby o bonusie mogli sobie tylko pomarzyć.
Miśkowiak
Baran
Korneliussen
Jeleniewski
Stachyra
Łukaszewski
Borowicz
Nie widzę innej opcji jak megamobilizacja i spuszczenie Ostrowi megawp.....lu, tak żeby o bonusie mogli sobie tylko pomarzyć.
Dobromir pisze:Nie widzę innej opcji jak megamobilizacja i spuszczenie Ostrowi megawp.....lu, tak żeby o bonusie mogli sobie tylko pomarzyć.
Do tego ptrzeba 3 rzeczy:
- treningu
- treningu
- lubelskiego toru
Moje typy po dwoch wyjazdach
Dawid
Karol
Jelen
Mads/Pawel (kto przekona trenerio)
Misiek
Mateusz
Gosc( tylko ze niema nikogo sensownego, oraz nie ma checi w klubie)
Te dwa tyg. trzeba wykorzystac na maxa (treningi ,treningi ,treningi) oraz przygotowac tor tak ,aby byl naszym atutem.
Dawid
Karol
Jelen
Mads/Pawel (kto przekona trenerio)
Misiek
Mateusz
Gosc( tylko ze niema nikogo sensownego, oraz nie ma checi w klubie)
Te dwa tyg. trzeba wykorzystac na maxa (treningi ,treningi ,treningi) oraz przygotowac tor tak ,aby byl naszym atutem.
Kostro nadaję się do tarcia chrzanu a nie do jazdy na 1 ligowych arenach skoro On u nas trenował poprzedni dzień a na meczu Borowicz jego robi, sory ale odłóżmy sentymenty na bok Tadzio fajny chłopak ale mega rzadki wcale nie mocniejszy jak Borowicz więc siara brać Kostro na gościa.
Oczywista oczywistosc ,ktos(Pawel/Mads) leci ze skladu za Karola .
To juz klasyka gatunku ze poczatek kazdego nowego watku meczowego zaczyna sie od skladow ,kazdy sie chce poczuc mega specem ,dopiero na kolejnych stronach zmienia sie to powiedzmy w polemike.
Tak defacto to jest jeden zawodnik na plusie ,a do wymiany jest i Mads i Pawel...ale jak to powiedzial dzis trenerio ,, Nie robimy jednak z tego tragedii, mamy nieco inne cele sportowe, niż Gniezno,,
To juz klasyka gatunku ze poczatek kazdego nowego watku meczowego zaczyna sie od skladow ,kazdy sie chce poczuc mega specem ,dopiero na kolejnych stronach zmienia sie to powiedzmy w polemike.
Tak defacto to jest jeden zawodnik na plusie ,a do wymiany jest i Mads i Pawel...ale jak to powiedzial dzis trenerio ,, Nie robimy jednak z tego tragedii, mamy nieco inne cele sportowe, niż Gniezno,,
Jezeli chodzi o sklad na Ostrow to sprawa wydaje sie dosyc oczywista. Nie mam w zwyczaju robic zbyt duzej napinki (
), ale tak naprawde to wszystko jedno jaki sklad wystawimy bo i tak Ostrow powinnismy spokojnie pocisnac. W klubie pewnie realnie mysla o wygraniu w Ostrowie, wiec tym bardziej u nas nie powinno byc wiekszych problemow.
Dlatego mysle, ze Dzik bedzie kombinowal ze skladem pod katem przyszlosci. Nastepny mecz mamy w Dauga, a tam jak wiadomo kiedys startowal Miesiac. Stad moj wniosek, ze Miesiac ze skladu na Ostrow na pewno nie wypadnie. Korniszon zawodzi, wiec czas na Barana, sposrod tej dwojki bedzie wybor na Dauga. Reszta na chwile obecna ma pewne miejsce w skladzie.
P.S.
Posta mi ktos skasowal, czy mi sie zdaje?
Dlatego mysle, ze Dzik bedzie kombinowal ze skladem pod katem przyszlosci. Nastepny mecz mamy w Dauga, a tam jak wiadomo kiedys startowal Miesiac. Stad moj wniosek, ze Miesiac ze skladu na Ostrow na pewno nie wypadnie. Korniszon zawodzi, wiec czas na Barana, sposrod tej dwojki bedzie wybor na Dauga. Reszta na chwile obecna ma pewne miejsce w skladzie.
P.S.
Posta mi ktos skasowal, czy mi sie zdaje?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jest jeden problem(?) polegajacy na tym, ze dzien wczesniej trzech naszych najlepszych jedzie w Gorzowie final ZK. oby dluga podroz nie odbila sie negatywnie na ich dyspozycji.
Lublin_Fan pisze:Jest jeden problem(?) polegajacy na tym, ze dzien wczesniej trzech naszych najlepszych jedzie w Gorzowie final ZK. oby dluga podroz nie odbila sie negatywnie na ich dyspozycji.
I z tego powodu działacze już powinni się dogadywać ,aby przełożyć ten mecz.Pół naszej drużyny będzie wykończona .Spanie w busie zaraz po meczu i trasa 1100km.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
mam nadzieje, ze zartujeszRudy pisze:Lublin_Fan pisze:Jest jeden problem(?) polegajacy na tym, ze dzien wczesniej trzech naszych najlepszych jedzie w Gorzowie final ZK. oby dluga podroz nie odbila sie negatywnie na ich dyspozycji.
I z tego powodu działacze już powinni się dogadywać ,aby przełożyć ten mecz.Pół naszej drużyny będzie wykończona .Spanie w busie zaraz po meczu i trasa 1100km.
motoru brum
Nie bylem w Gnieznie, ale z tego co slyszalem i z tego co pisza na forum mozna wywnioskowac jedno, Korniszon w Gnieznie byl rowniez bardzo wolny. Dodajac do tego wczesniejsze wystepy mi nie potrzeba zadnego treningu, Karol jedzie za Madsa i koniec. Dunczykowi jak widac zalezy, wiec na pewno popracuje przy sprzecie, kto wie, moze akurat cos wymysli? Ja nie mam watpliwosci, na Ostrow trzeba wystawic takie zestawienie:
Misiek
Miesiac
Baran
Jelen
Dawid
Gosc
Borowicz
No i co najwazniejsze, mecz przy oswietleniu
Misiek
Miesiac
Baran
Jelen
Dawid
Gosc
Borowicz
No i co najwazniejsze, mecz przy oswietleniu
Ja nie wiem co wy wdzicie w tym Miesiącu. Sam byłem jego zwolennikiem przez długi czas i liczyłem, że chłopak zaskoczy ale prawda jest niestety taka, że 1 liga to dla niego za wysokie progi. Korneliussen może też nie błyszczy ale w jego przypadku jest szansa, że przy kilku treningach na naszym torze zrobi te 8-9 punktów bo jest poprostu lepszym żużlowcem od Pawła.
Lepszy nie lepszy, na razie jest okrutnie wolny co wyników nam nie przyniesie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Dobromir pisze:Nie widzę innej opcji jak megamobilizacja i spuszczenie Ostrowi megawp.....lu, tak żeby o bonusie mogli sobie tylko pomarzyć.
Jakim bonusie, skoro my z zerovia wygramy u nas i u nich ?:)
Motor mocny
Ja również liczę na 5 punktów na Ostrowie. Miśkowiakowi i Stachyrze leży ich tor, Baran troszkę się na nim poobijał przez 3 sezony. U nas wygrać i to zdecydowanie po prostu musimy, żeby podreperować konto punktowe i zachować szanse na pierwszą czwórkę.
2 tygodnie do spotkania, więc liczę, że Korneliussen przygotuje maszyny i będzie w stanie przywozić 10-12 pkt w meczu
Zwlaszcza, ze potencjal ma, a jesli chodzi o "argumenty" to po 2 kolejkach wciaz ma wyzsza srednia niz Jelen i Miesiac:P
To jak ze statystyczną średnią ilością nóg u człowieka i psa
.
Na razie za mało prób, żeby te wskaźniki dawały miarodajny obraz
Na razie za mało prób, żeby te wskaźniki dawały miarodajny obraz
Liczby nie klamia