Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Czy ja dobrze kojarzę, że tego roku wszedł przepis, że w zawodach nie można mieć żółto-czarnego pokrowca tylko ma być jednolity żółty??
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Nie ma co się dziwić, że odpuszcza nieistotne biegi w ZK, jutro czeka ostra walka o skład. 
tego roku wszedł przepis, że w zawodach nie można mieć żółto-czarnego pokrowca tylko ma być jednolity żółty??
Nie wiem czy od tego, ale musi wszedł :p
I skąd w ogóle Karol taki pokrowiec wytrzasnął? Toż takich się używało w zawodach par jak po sześciu jeździli. Jakieś dwadzieścia parę lat temu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
karol powiózł pawlickiego. wkoncu 
Bieg 17
Tobiasz Musielak 2
Przemysław Pawlicki 1
Karol Baran 3
Rune Holta 0
co nie?meesha pisze:I skąd w ogóle Karol taki pokrowiec wytrzasnął?
I ze tez chcialo mu sie po tym wszystkim wygrywac z Holta czy Pawlickim... ach ten Karol, Karol
No przecież w tamtym roku miał takie same pokrowce 
Nie zdziwię się jak Dzikowski wystawi w Gnieźnie taki sam skład jak w Łodzi.
Nie zdziwię się jak Dzikowski wystawi w Gnieźnie taki sam skład jak w Łodzi.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- niespokojny
- Trener
Szkoda ze sie obalil na pierwszym miejscu jesli to prawda. Glupie wykluczenie pozostawie bez komentarza. Ale i tak trzeba przyznac ze rokuje duzo lepiej niz Miesiac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie wiem czemu ale sądzę, że jakby nie ten upadek w pierwszym biegu to spokojnie Karol by awansował
Ale to takie wróżenie z fusów 
Karol Baran Karol!
No i witamy Miśka w finale. Brawo.
No i Misiek pokazal, ze ma nerwy na wodzy i dal rade. Brawo!
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nasi, którzy awansowali do finału jakoś rokują przed niedzielą. Do tego dwóch, którzy jutro pojadą najlepiej na treningu (Mads, Paweł i Karol). Do tego ktoś ogarnięty w parkingu, aby nie było wykluczeń za dotknięcie chorągiewki, zły kolor kasu albo brak deflektora i można jechać postraszyć Gniezno 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
I Tadek jako gosc 
Karol pewnie da sobie rade, o wakat beda walczyc Mads z Pawlem
Niech mi teraz ktos powie ze mamy tylko dwoch zawodnikow na pierwszoligowym poziomie.
Prawda jest taka ze wiekszosc naszych zawodikow to solidni jezdzcy jak na piewszoligowe standardy. Ba, powiem wiecej. Nie widze powodu, dla ktorego taki Miskowiak, Stachyra czy Jeleniewski nie poradziliby sobie lepiej w extralidze od Jablonskiego, Jankowskiego czy Lamparta.
Prawda jest taka ze wiekszosc naszych zawodikow to solidni jezdzcy jak na piewszoligowe standardy. Ba, powiem wiecej. Nie widze powodu, dla ktorego taki Miskowiak, Stachyra czy Jeleniewski nie poradziliby sobie lepiej w extralidze od Jablonskiego, Jankowskiego czy Lamparta.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
A można ten przepis o kolorach kasków wykorzystać też w drugą stronę
Niech ktoś od nas weźmie wzornik kolorów i sprawdza czy przypadkiem gospodarze nie mają złego odcienia czerwieni bądź niebieskiego :p
czerwony RAL3020
niebieski RAL5017
I jeszcze specjalnie dla Karola
żółty RAL1023
czerwony RAL3020
niebieski RAL5017
I jeszcze specjalnie dla Karola
żółty RAL1023
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Jcob pisze:No przecież w tamtym roku miał takie same pokrowce
Nie tylko Karol. W takim żółto-czarnym jeździli też np. Woodward, Miesiąc czy Łukaszewski.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- stefanzdzialek
- Senior
W finale ZK wystartuje tylko 3 zawodników z 1 ligi.
Pytanie za 100 pkt. Z jakiego klubu?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiego klubu?
Ja wiem! Ja wiem!!!
Z Lubelskiego Węgielka
Co można kupić za te 100 punktów? :p
Z Lubelskiego Węgielka
Co można kupić za te 100 punktów? :p
- stefanzdzialek
- Senior
Darmowy wstęp na trening w przyszłym tygodniu.
Kupujesz?
Kupujesz?
100 kg wegla mozna kupic 
stefanzdzialek pisze:Darmowy wstęp na trening w przyszłym tygodniu.
Kupujesz?
O, super! Akurat kasy nie miałem za bardzo, żeby sobie bilet kupić na ten trening
Pierwsza liga nasza jeeeeeeeeeeeeeee
:P Sorki poniosło mnie trochę Złoty Kask do Lublina
:P:D
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
No to mamy prawie 20% szans na to, że zdobywcą złotego kasku zostanie ktoś z naszego klubu
Przynajmniej matematycznie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
smichy chichy, ale 3 zawodnikow w finale ZK to jest naprawde cos, gratulacje dla chlopakow
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:smichy chichy, ale 3 zawodnikow w finale ZK to jest naprawde cos, gratulacje dla chlopakow
Przyłączam się jak najbardziej. Fajna sprawa!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80