Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
-
Pirat
Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
ciekawe czego inni sponsorzy się wycofali ze sponsoringu klubu???

Arti czego usunąłeś swój plik?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Pirat
choćby,dlatego że lepiej nie wyswietląc takich info .
Spoko Mikas, rozumiem o co Ci chodzi. Ja jednak uważam, że cena jakiejkolwiek reklamy w klubie nie może zejść poniżej jakiegoś przyzwoitego poziomu, np 500 zł za jeden mecz. Nawet po to, żeby nie było natłoku takich małych reklamek wszędzie, bo wówczas nie jest to sytuacja atrakcyjna dla sponsorów z większą kasą, a o nich trzeba myśleć przede wszystkim. Druga sprawa jest taka, że gdyby Sprawka chciał wynajmować jedną stronę 8 różnym firmom na każdy mecz, to nie robiłby nic innego, tylko łaziłby od rana do nocy i zbierał te 100 złotych (150, czy nawet 200), żeby co mecz mieś całą stronę. A tak wynajmie całą stronę na cały sezon od razu i może się później zająć poważniejszymi rozmowami z firmami, które dadzą 100 000 albo więcej, a na takich sponsorach przecież stoi ten klub.
Racji trochę jest za 100 czy 200 zl to jakbym mial kasy sporo to można by życzenia urodzinowe/imieninowe zamawiać dla kogoś bliskiego, było by komuś miło
Także bez przesady 500 ok. Ale stówka to przesada, za 500zl można punkt juniora opłacić, a za 100 wydrukować programy 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A kto wykupił reklamę za kwotę powyżej 100k, oprócz Bogdanki?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Misionis pisze:Spoko Mikas, rozumiem o co Ci chodzi. Ja jednak uważam, że cena jakiejkolwiek reklamy w klubie nie może zejść poniżej jakiegoś przyzwoitego poziomu, np 500 zł za jeden mecz. Nawet po to, żeby nie było natłoku takich małych reklamek wszędzie, bo wówczas nie jest to sytuacja atrakcyjna dla sponsorów z większą kasą, a o nich trzeba myśleć przede wszystkim. Druga sprawa jest taka, że gdyby Sprawka chciał wynajmować jedną stronę 8 różnym firmom na każdy mecz, to nie robiłby nic innego, tylko łaziłby od rana do nocy i zbierał te 100 złotych (150, czy nawet 200), żeby co mecz mieś całą stronę. A tak wynajmie całą stronę na cały sezon od razu i może się później zająć poważniejszymi rozmowami z firmami, które dadzą 100 000 albo więcej, a na takich sponsorach przecież stoi ten klub.
Po pierwsze to nie musialby lazic od rana do nocy bo caly czas jest poruszana kwestia, ze zglaszali sie drobni sponsoprzy a Sprawka nie chcial z nimi gadac. Po drugie do tego celu - szukania drobnych sponsorow - mozna kogos wynajac, tak jak w przypadku TZ robil to p. Tarkowski, oczywiscie mial z tego prowizje i z tego co wiem calkiem niezle mu to wychodzilo, chociaz do oceny czy byly to odczuwalne w budzecie klubu kwoty najbardzie bylby uprawniony Harry.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Były. W najlepszym roku to chyba coś ze 70k przyniósł. Bodajże w 2004 roku.
A ja przy tym palcem nie skinąłem. Tylko umowy i faktury podpisywałem.
I jeszcze sam reklamy rozstawiał i składał po meczu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Sprostuję - na pewno nie samI jeszcze sam reklamy rozstawiał i składał po meczu.
Chodziło mi o to, ze to było "na jego głowie". Mnie to nie interesowało.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
I widzisz co narobiłeś... Sprawki poszedł w Twoje ślady i jego też to nie obchodzi. 
harry pisze:Były. W najlepszym roku to chyba coś ze 70k przyniósł. Bodajże w 2004 roku.
z tego wynika ze Sprawka poza "100tys - nie dziekuje", rowniez "70tys bez kiwniecia palcem - nie dziekuje"
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Przypomnę, że był to rok 2004 i stawki zawodników były takie, że mało który zawodnik za takie by teraz jeździł w II lidze. Ale i sponsorzy relatywnie mniej dawali. 1k - 2k na cały sezon to juz był mały sponsor. A 10k to z pocałowaniem reki.
Pirat pisze:ciekawe czego inni sponsorzy się wycofali ze sponsoringu klubu???![]()
no właśnie dlaczego ???????? a dodatkowo nie ma nowych co na to dyrektor/prezes i jego świta
może jakieś spotkanko z kibicami na zakończenie sezonu na temat sponsorów
A tu jedna ze scen

"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Nie wiem czy dobrze rozumiem przekaz i kontekst, może ktoś mi wyjaśni: co ma wspólnego budowa oświetlenia z Euro2012?
czy u was słychac głos??? bo u mnie nic a nic ;/ wszystkie inne działają a tylko ten ie chce. prosze o pomoc!!
Ostatnio zmieniony 27 października 2011, o 19:44 przez pulkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba chodzi o to ze sezon pilkarski zacznie sie wczesniej z powodu Euro 2012 a to mogloby miec wplyw na montaz oswietlenia przy innej koncepci niz ta za korona.
Popek pisze:Chyba chodzi o to ze sezon pilkarski zacznie sie wczesniej z powodu Euro 2012 a to mogloby miec wplyw na montaz oswietlenia przy innej koncepci niz ta za korona.
Być może preziowi o to chodziło. Jest niestety jeden problem. Runda wiosenna w II lidze grupa wschodnia zaczyna sie 16/17 maraca. W poprzednim sezonie miała sie zacząć 5/6 marca, zaczęla tydzień poźniej bo na skutek warunków pogodowych mecz przełożono na poźniejszy termin. Zadnego wiec przesuwania sezonu nie ma, przynajmniej jesli chodzi o druga lige, a tylko te rozgrywki moga miec jakikolwiek wpływ na termin prac.

I jak tam rozmowy z Lubelskim węglem ??? w piątek miało być coś już wiadomo, a tu cisza.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
No news is good news.
o tym, ze jest good moze chocby swiadczyc wysoka aktywnosc Marszalka na bilboardach. jak widac mimo przegranych wyborow humory dopisuja:)
carpe diem!
Jaki kryzys Panie Prezesie
Proszę zobaczyć jakimi samochodami jeżdżą i jakie premie świąteczne sobie przyznają.
Dla kogo kryzys to kryzys
Proszę zobaczyć jakimi samochodami jeżdżą i jakie premie świąteczne sobie przyznają.
Dla kogo kryzys to kryzys