Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że klub stanie na wysokości zadania i nie będzie utrudniał pracy trenerowi w przyszłym sezonie jak i okresie poprzedzającym go. Odpowiednie słowa co do trenera wydają mi się 'odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu' 

- niespokojny
- Trener
Jeleniewski
Miesiac
Ljung
Baran
Harris
junior polski
Loktajew
= idealnie 42
(z tych KSM co podal Hayden)
Miesiac
Ljung
Baran
Harris
junior polski
Loktajew
= idealnie 42
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A czy przypadkiem nie zostanie zmniejszony maksymalny ksm w przyszłym sezonie? Coś mi się obiło o uszy, że w ekstralidze ma być max 41, więc chyba w I lidze jeszcze niższy, ale nie wiem czy to przeszło.
To moze niech zrobia 20 i bedziemy ogladac samych juniorow. GKSZ
...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
mariusz1987
- Junior
Ważne, żeby Grzesio trenejro został, pokazał w tym roku, że potrafi ogarnąć drużynę, takiego trenera brakowało Lublinowi przez wiele lat.
shields i schlein ludzie macie serce?
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
a może tak?
1. andersen
2. l. dryml
3. n. pedersen
4. świst
5. gomólski
6. ktokolwiek
myślę, że kibice łatwo identyfikowaliby się z taką drużyną. trenerem oczywiście Wilk
1. andersen
2. l. dryml
3. n. pedersen
4. świst
5. gomólski
6. ktokolwiek
myślę, że kibice łatwo identyfikowaliby się z taką drużyną. trenerem oczywiście Wilk
motoru brum
Na rezerwe Kris Lui, David Norris, Jurica Pavlic i oczywiscie David Howe.
Richie Faulkner:
i w lutym WIELKI powrót Trumińskiego.
"Nie wytrzymam!"
"Nie wytrzymam!"
RadeKas pisze:Na rezerwe Kris Lui, David Norris, Jurica Pavlic i oczywiscie David Howe.
Pavlic zdecydowanie nie pasuje do tego towarzystwa
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pavlic i jego klasowki z matmy jak najbardziej pasuja
.
Richie Faulkner:
mysle ze gdyby to zalezalo od Pavlica to wolalby przyjezdzac na mecze do Polski niz pisac klasowke z funkcji liniowej :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Moze i tak, ale fakt faktem ze nasz klub zostal olany cieplym moczem, a czyja to wina i w ilu procentach pewnie nigdy sie nie dowiemy.
Richie Faulkner:
harry, czyja to wina i w ilu procentach? : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dopiero ponad dobę po meczu w Równem mogłem porozmawiać z trenerem żużlowców Grzegorzem Dzikowskim. Wracał nocnym pociągiem do Gdańska i zatelefonował. W imieniu czytelników bloga i swoim pogratulowałem mu sukcesu w postaci awansu. Zapytałem o plany.
- Jestem po pierwszych rozmowach z działaczami KMŻ. O szczegółach oczywiście nie mogę opowiedzieć, ale w październiku spotkamy się na pewno. Śledzę pierwsze ruchy transferowe na rynku i robię swoje. Mam pomysł na skład - zapewnił "Dziki".
Zobowiązany tajemnicą nie mogę ujawnić ani jednego nazwiska, ale to, co usłyszałem każe mi nabrać jeszcze większego szacunku do głównego architekta awansu Lubelskiego Węgla KMŻ do I ligi. Nazwiska kandydatów, z których kilka mnie mocno zaskoczyło, łączy wspólny mianownik. Są to w większości młodzi, na dorobku żużlowcy, ale już o znanej marce, walczący od pierwszego do ostatniego okrążenia. W trenerskiej filozofii trenera Dzikowskiego nie ma mowy o rocznych kontraktach. Budowy drużyny nie opiera się na castingu ani łapance. To musi potrwać. W grę wchodzą zawodnicy obserwowani przez trenera LW od dłuższego czasu, a nie bohaterowie jednego sezonu. Wszystkiego od trenera nie udało mi się wyciągnąć, ale uzyskane wiadomości już wkrótce powinny uspokoić sympatyków żużla.
- Wiem, jakie są oczekiwania lubelskich kibiców. Zostałem przez nich zaakceptowany i doceniam to. Dobrze się u was czuję. Najpierw jednak muszę osiągnąć porozumienie z działaczami. Jeżeli pozostanę, to tylko po to, aby nieustannie iść do przodu. Pozdrawiam kibiców z Lublina - przekazał trener.
cytat z akwiek.pl.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na żywo może jest słaby ale pisze bardzo fajnie ..
- MikeMistrz
- Senior
Barana zostawić jak najbardziej, powinien sobie spokojnie poradzić. Natomiast nie wiem, czemu niektórzy chcą Miesiąca? Czy jemu udał się chociaż jeden sezon w pierwszej lidze, w ostatnich latach ?
A Baranowi się udał?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- MikeMistrz
- Senior
Jeżeli patrzeć na sezony, gdzie nie miał kontuzji, to radził sobie dobrze. Problem w tym, że to było dobre 6-7 lat temu.
zarowno barana i miesiaca stac na dobre wyniki w 1 lidze pod opieka trenera dzikowskiego i 
Czytając ten artykuł to jakoś tak nie pasuje mi ani Baran ani Miesiąc do tej koncepcji. Boje się że trener może mieć pewien konflikt interesów z Panem Sprawką i Wojciechowskim którzy chcieli zostawić najlepszych.
Zatrzymanie Dzikowskiego powinno być priorytetem dla zarządu. Im szybciej dojdą do porozumienia tym lepiej dla klubu.Bardziej ufam koncepcji Dzikowskiego niż koncepcji Sprawki.
Ostatnio zmieniony 1 października 2011, o 13:27 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
1.Jeleniewski
2.Madsen
3.Baran
4.K.Jabłonski/Stachyra
5.Karlsson/Andersen/Lindgren
6.Adamczewski/Malitowski/Cyran
7.Gustafsson
Nie liczyłem ksm ale wydaje mi się ,ze skład walczący o awans .
2.Madsen
3.Baran
4.K.Jabłonski/Stachyra
5.Karlsson/Andersen/Lindgren
6.Adamczewski/Malitowski/Cyran
7.Gustafsson
Nie liczyłem ksm ale wydaje mi się ,ze skład walczący o awans .
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
GeloG89 pisze:Czytając ten artykuł to jakoś tak nie pasuje mi ani Baran ani Miesiąc do tej koncepcji. Boje się że trener może mieć pewien konflikt interesów z Panem Sprawką i Wojciechowskim którzy chcieli zostawić najlepszych.
Moze i chcieli ale jak zobaczyli co sie działo w tym sezonie to poszli po rozum do głowy i stwierdzili ze ci zawodnicy nic nie gwarantują w pierwszej lidze ;]
Sipma Lublin