Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 25.09.2011
Prezes powiedzial ze zaproponowali Rownemu jechanie tego ostatniego meczu u nas w Lublinie. Nie wiem czy jest to mozliwe do wykonania, ale byłoby cudownie. Niech oplaca przyjazd Ukraincow do Polski i bedziemy świetowac awans w Lublinie 
Raczej nie do końca fair-play by to było. No chyba że Piła wklepie Ostrovii, wtedy możemy jechać w Lublinie 
To nie ma znaczenia, czy fair. Cel uswieca srodki.
Problem tylko w tym, zeby to bylo wszystko na 110% legalne, bo ze protesty beda to wiadomo. Raczej glupio by bylo dostac walkowera na wlasne zyczenie, gdzie szansa na wygranie w Rownem jest nie mala.
Nie wolno przekombinowac.
Problem tylko w tym, zeby to bylo wszystko na 110% legalne, bo ze protesty beda to wiadomo. Raczej glupio by bylo dostac walkowera na wlasne zyczenie, gdzie szansa na wygranie w Rownem jest nie mala.
- Łoptymista
- Trener
no to jedzmy na neutralnym torze w ... rzeszowie
wtedy bedzie spoko
wtedy bedzie spoko
go! pisze:To nie ma znaczenia, czy fair. Cel uswieca srodki.
Dokładnie ! Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
A ja naprawdę bym wolał, żeby później nie ciągnął się za nami smród, że awansowaliśmy dzięki "uprzejmości" ziomków z Ukrainy...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
jerry78 pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/09/19/dariusz-sprawka-na-ukraine-pojedziemy-zapewne-okolo-29-wrzes/
około ? hahaha
no to powiało konkretami.
A czy sprawiedliwym można nazwać ,że Ostrów w Pile jechał, kiedy piła była bez Pawlickich ? i ,że bedzie z nimi jechał u siebie kiedy oni będą jechali już o pietruszkę ? Ważne żebyśmy awansowali legalnie a to co sobie będą inni gadać......i tak będa gadać bez względu na wszystko, przecież juz teraz chodza słuchy ,że to nie my wygralismy w Ostrowie tylko ich gwiazdorzy się specjalnie podłozyli 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Jak ma być około 29 września to niech będzie już 30
Piątek to już można jechać 
A o co chodzi z jakimiś konsulatami? Przecież na Ukrainę nie potrzebne są Polakom wizy. Rozumiem, że chodzi tylko o Woodwarda.
A o co chodzi z jakimiś konsulatami? Przecież na Ukrainę nie potrzebne są Polakom wizy. Rozumiem, że chodzi tylko o Woodwarda.
Trzeba odprawić sprzęt itd...
Sam słyszałem, jak Adrian Gomólski w wywiadzie mówił, że nie pozwoli się oskarżać o wzięcie łapówki od LublinaDrPaiHiWo pisze:juz teraz chodza słuchy ,że (...) ich gwiazdorzy się specjalnie podłozyli
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Jak dało radę z Gomólskim to z Ukraińcami też da radę 
Jak dało radę z Gomólskim to z Ukraińcami też da radę
Tam trzeba będzie dać łapówkę żeby na mecz dojechać
na forum Równego potwierdzają ze mecz jedziemy w czwartek 29-go.
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 29.09.2011(?)
Jutro goraco kibicuje Kolejarzowi Opole ,ma realne szanse bo Pila jedzie w srednim zestawieniu .
To ustawilo by ostatnia kolejke ,jako kolejke walki o wszystko ,bo wtedy kazda z druzyn(Lublin, Ostrow, Pila) mogla by wyladowac na pierwszej jak i barazowej pozycji ,mial bym tez pewnosc ze Pila jedzie na maksa bo jesli jutro wygra ,to nie ma po co lamac kosci w niedziele.
Moje podejscie do meczu jest takie ,ze jesli obawiamy sie tego meczu to nie mamy co szukac w wyzszej lidze.
Staszek ,Swist ,Rempala ,nie wspominajac o slabiutkiej reszcie(np Poljuchowicz??)najgorszy zawodnik to tor ,dziury ,dziury....
Jesli Kaskad przebije 40 pkt ,to uznam to za blamaz naszych asiorow.
To ustawilo by ostatnia kolejke ,jako kolejke walki o wszystko ,bo wtedy kazda z druzyn(Lublin, Ostrow, Pila) mogla by wyladowac na pierwszej jak i barazowej pozycji ,mial bym tez pewnosc ze Pila jedzie na maksa bo jesli jutro wygra ,to nie ma po co lamac kosci w niedziele.
Moje podejscie do meczu jest takie ,ze jesli obawiamy sie tego meczu to nie mamy co szukac w wyzszej lidze.
Staszek ,Swist ,Rempala ,nie wspominajac o slabiutkiej reszcie(np Poljuchowicz??)najgorszy zawodnik to tor ,dziury ,dziury....
LEON1978 pisze:Moje podejscie do meczu jest takie ,ze jesli obawiamy sie tego meczu to nie mamy co szukac w wyzszej lidze.
[...]
Przecież żaden z tych zawodników którzy jadą u nas teraz nie będzie u nas jeździł w I lidze (przynajmniej taką mam nadzieję)
A że jeśli nie wygramy wysoko z Kaskadem to prawda, że będzie blamaż z tymże już nie pierwszy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibic lbn . czemu maja nie jedzic w pierwszej lidze nasze gwiazdory?? ja bym chcial barana, miesiaca, woodwarda i puszakowskiego w nastepnym sezonie w naszej drużynie
Odpuście sobie komentarze na temat przyszłorocznego składu.
Jeszcze nie awansowaliśmy, jeszcze czeka nas mecz w Równem.
Spokojnie, na proponowanie składu będzie jeszcze cała zima.
Jeszcze nie awansowaliśmy, jeszcze czeka nas mecz w Równem.
Spokojnie, na proponowanie składu będzie jeszcze cała zima.
Dobra istred, ale ja nie rozumiem pulkownika. Myślałem że tyle czasu w II lidze mu wystarczy a on chce do pierwszej na rok zajrzeć 
Ja go też zazwyczaj nie rozumiem i nie wróżę mu długiej kariery na forum.
Ale mimo to, na dyskusję o składzie przyjdzie czas i to już niedługo
Ale mimo to, na dyskusję o składzie przyjdzie czas i to już niedługo
Też nie lubię zapeszać
A powracając do tematu meczu. Popatrzmy jak to wygląda od strony kalendarzowej. W lecie były przerwy od jazdy rzędu 2-3 tygodni, 2 drużyny pauzowały itp. A teraz ostatnia kolejka jest tydzień przed barażami, w których to rewanż zaplanowano na 16 października. I teraz problemy ma Równe bo 25 września termin jest zajęty. Jeśli 29.09 pogoda nie dopisze to na 95% mamy przesunięcie 1. meczu barażowego. Wiwat GKSŻ...
A powracając do tematu meczu. Popatrzmy jak to wygląda od strony kalendarzowej. W lecie były przerwy od jazdy rzędu 2-3 tygodni, 2 drużyny pauzowały itp. A teraz ostatnia kolejka jest tydzień przed barażami, w których to rewanż zaplanowano na 16 października. I teraz problemy ma Równe bo 25 września termin jest zajęty. Jeśli 29.09 pogoda nie dopisze to na 95% mamy przesunięcie 1. meczu barażowego. Wiwat GKSŻ...
- niespokojny
- Trener
Szkoda kibic ze nie pomyslales sobie, ze zawodnik moze sobie czytac forum i takie wpisy odpowiednio go nastroic przed najwazniejszym meczem
. Ja bym chcial widziec w pierwszej lidze dwoch z trojki Miesiac, Baran, Woodward. Uwazam, ze nie powinno sie wszystkiego czyscic od razu. Chlopakom szansa sie nalezy. Przewiduje, ze sklad bedzie 6-7 osobowy takze nie koniecznie beda miec gwarantowane miejsce w skladzie, ale danie szansy im sie nalezy. Moze inaczej podejda do tematu inwestycji sprzetowych i beda z nich niezli zawodnicy. Puszakowski i Baran wozili u nas Nermarka, Kilokarpi, Karpowa na II ligowym sprzecie. Z tego co wiem to trener ma podobne zdanie, ze czesc zawodnikow powinna zostac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Z jednej strony piszesz:

A jednak sam drążysz temat prowokując dyskusję...Szkoda kibic ze nie pomyslales sobie, ze zawodnik moze sobie czytac forum i takie wpisy odpowiednio go nastroic przed najwazniejszym meczem.
- niespokojny
- Trener
Bo nie oszukujmy sie na liderow sie nie nadaja, o czym sami dobrze wiedza. Ale II linia jak najbardziej juz tak.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych