Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
Maxx na forum utworzyla sie pewna rodzina. Nie ma szans.
Na usta cisną mi się 2 słowa. Dziękuję panowie! Za emocje, za walkę, za wspaniałe zwycięstwo! Baran z zajawką
I jaką rolę odegrały te 4 pkt (w szczególności zwycięstwo biegowe) Suchego. Kto by się spodziewał że Zbyszek wygra bieg w takim meczu.. Wielu przed meczem zastanawiało się po co jedzie do Ostrowa i skreślało go (w tym ja). Na deptaku fajna atmosfera, dużo kibiców, doping, szkocja
. MOTOR! MOTOR! TYLKO MOTOR!!!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
GIGI pisze:Maxx na forum utworzyla sie pewna rodzina. Nie ma szans.
Wiem stary, wiem. Niestety, kółko różańcowe jest nie do ugryzienia...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
To też jest na temat?
Idźcie się mamie w rękaw wypłakać...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
przez 47 lat sobie nie daruję, że nie pojechałem do tego Ostrowa, ale na deptaku też się sporo działo
Pan Żuk po raz kolejny mógł zobaczyć jakie jest zapotrzebowanie na ten sport w Lublinie
Kargolo pisze:Wielu przed meczem zastanawiało się po co jedzie do Ostrowa i skreślało go (w tym ja)!
Ktoś ucichnie na 2 tygodnie. 1 łuk Zibiego w tym biegu-pezja, potem słabo ale ten bieg tez był ważny.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
meesha pisze:To też jest na temat?
Z checia wybralbym sie do Czestochowy... na mecz;)
Jeśli awansujemy, a raczej tak powinno być , to awans zawdzięczać będziemy w dużej mierze Pawlickim, którzy zwolnili Rafała Wilka, czy ktoś uważa że z Wilkiem to byłoby możliwe ?
Ostrowiaki się na syfach chwalą, ze pożyczyli na zawsze od nas kolejną flagę. Jest to bujda na rowerach.
Niech się pochwalą na temat ochrony i co się działo. 16 letni napinacze.
Niech się pochwalą na temat ochrony i co się działo. 16 letni napinacze.
ech ci kibice zerovii to jednak naprawde sa najwieksze pajace w 2 lidze
METHANOL ADVENTURE TEAM
Aco im bronisz, niech sie chwala 
grzesieck pisze:ech ci kibice zerovii to jednak naprawde sa najwieksze pajace w 2 lidze
zapewne moj post tego typu bylby usuniety...
Bywa i tak GIGI. Ja też dostałem kiedyś bana za nic i jakoś nie płaczę.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
podobno na meczu wisiały nasze flagi do góry nogami???
edit:
to jeszcze lepiej że mendy przegrały
edit:
to jeszcze lepiej że mendy przegrały
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, o 21:14 przez Kalix, łącznie zmieniany 2 razy.
grzesieck pisze:ech ci kibice zerovii to jednak naprawde sa najwieksze pajace w 2 lidze
Powiem więcej, w całej żużlowej Polsce, oni nawet nie mogą się mianem kibiców nazywać, choć kibic-zerovii to taki oksymoron
choć kibic-zerovii to taki oksymoron
lubię to
Co do flag do góry nogami to prawda. Taką mi złożono relację.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
trzeba pogratulować chłopakom i trenerowi. Pojechali najlepszy mecz w sezonie. Super się to oglądało nie tylko ze względu na wynik ale i mijanki. Przeprosić trzeba Pusza i Wełnianego. Wszyscy złapali formę w najważniejszym momencie sezonu. Szacunek.
-
FanSpeedway
podobno też nasi żużlowcy rozmawiali z ochroną i próbowali odzyskać nasze flagi. ,ale ile w tym prawdy jest to nie wiem.
Przestańcie się już tymi flagami podniecać. Ileż można odgrzewać starego kotleta?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Przepraszam meesha ale ostrowianie pokazali, że nie pasują do środowiska żużlowego i tyle, masz inną opinię?
Wisiała flaga Kamikadze, nasi chcieli po nią pójść to doszło do starcia z ochroną jak się chamki napinały pod naszym sektorem.
Ach jak się cieszę, serki nadal będą jeździć po rawiczach i krosnach we 3 na wyjazd ;]
Ach jak się cieszę, serki nadal będą jeździć po rawiczach i krosnach we 3 na wyjazd ;]
Posprzątane. Dalsze płacze proszę uskuteczniać w odpowiednim do tego dziale i temacie
Niesamowite emocje, wielka radość, że nasza drużyna tak pojechała. W niedzielę mobilizacja na zygmuntowskich i podziękowania dla naszych riderów za ten mecz!
Deptak też super. Jak krzyczeliśmy dziękujemy, to było też dla itvl.pl za zrobienie takiej super rzeczy tak naprawdę społecznie, bo nie widziałem żadnych reklam.
Awansu jeszcze nie ma, emocje będą do końca prawdopodobnie, ale ten mecz był piękny i emocje niezapomniane!
Deptak też super. Jak krzyczeliśmy dziękujemy, to było też dla itvl.pl za zrobienie takiej super rzeczy tak naprawdę społecznie, bo nie widziałem żadnych reklam.
Awansu jeszcze nie ma, emocje będą do końca prawdopodobnie, ale ten mecz był piękny i emocje niezapomniane!