Zbigniew Suchecki
Re: Zbigniew Suchecki
Nie, przeciez sie odbudowal wlasnie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Shack pisze:Maxx pisze:Po dzisiejszym "genialnym" występie w Pile, jedno tylko ciśnie się na usta: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"...
a Pusz to już nie powinien kończyć ? może nawet kariery ??
Puzon też niestety nie błyszczy i to jest fakt. Tyle, że w odróżnieniu od Sucheckiego coś tam wygrał. Ale generalnie "nie jest dobrze panie Dracula"
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
wstydu nie masz tak samo jak ten Twoj Puzon, Baran i cała reszta ze Sprawka na czele.
Tak serio, to Puzon jezdzi na poziomie, jakiego oczekiwalem od Sucheckiego przed sezonem. I to jest caly problem...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Shack pisze:wstydu nie masz tak samo jak ten Twoj Puzon, Baran i cała reszta ze Sprawka na czele.
??? Puzon nie jest mój, Baran nie jest mój, Sprawka nie jest mój a o zawartości wstydu w mojej osobie chyba za bardzo nie masz pojęcia więc Twój komentarz uznaję za co najmniej dziwny i niczym nie poparty. Jako kibic mam prawo chwalić lub krytykować, a dzisiaj Suchecki na słowa pochwały nie zasłużył. Chyba, że obaj oglądaliśmy inne zawody... Poza tym temat dotyczy Sucheckiego, dlaczego zatem piszesz tutaj o Puzonie?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
nawiązuje do Twoich poprzednich postów po odstawieniu Pusza. Jak to w co drugiej wypowiedzi wtrącałes zdanie "Puzon musi wrócić". Daje się zauważyć powiązanie z jego występami w naszej drużynie.
Shack pisze:nawiązuje do Twoich poprzednich postów po odstawieniu Pusza. Jak to w co drugiej wypowiedzi wtrącałes zdanie "Puzon musi wrócić". Daje się zauważyć powiązanie z jego występami w naszej drużynie.
Owszem, byłem zwolennikiem Puzona w pewnym okresie, ale po co wmieszałeś w to Barana i Sprawkę???
MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Przynajmniej zostal obalony mit i denny argument ze jak Puzon jest w skladzie to mecz wygrany. Prawda jest taka, ze Pila miala ekstraligowy sprzet i to cala, bo inaczej nie moge wytlumaczyc tego ze koslawo jezdzacy Dilger jest szybszy od Proctora. Sucheckiemu trzeba podziekowac, niech szykuje plugi i modli sie o snieg. Gosc nawet w polowie nie jest tak dobry jak Tomek Rempala. Nie bede go obrazal, ale jego jazde mozna skwitowac tylko bardzo dosadnymi slowami i po kazdym meczu to powtarzalem(nawet po Ostrowie), ale tutaj ciagle panowala slepa wiara. Srednia 1,4 jest juz dawno po polowie sezonu... tyle to powinien robic junior, a nie gosc ktory przychodzi z ekstraligi, czy nawet pierwszej ligi. Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Przynajmniej zostal obalony mit i denny argument ze jak Puzon jest w skladzie to mecz wygrany. Prawda jest taka, ze Pila miala ekstraligowy sprzet i to cala, bo inaczej nie moge wytlumaczyc tego ze koslawo jezdzacy Dilger jest szybszy od Proctora. Sucheckiemu trzeba podziekowac, niech szykuje plugi i modli sie o snieg. Gosc nawet w polowie nie jest tak dobry jak Tomek Rempala. Nie bede go obrazal, ale jego jazde mozna skwitowac tylko bardzo dosadnymi slowami i po kazdym meczu to powtarzalem(nawet po Ostrowie), ale tutaj ciagle panowala slepa wiara. Srednia 1,4 jest juz dawno po polowie sezonu... tyle to powinien robic junior, a nie gosc ktory przychodzi z ekstraligi, czy nawet pierwszej ligi. Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.
Po raz kolejny, 100% racji.
MOTOR LUBLIN
niespokojny pisze: Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.
Czy Ty czasami zastanowisz się, zanim coś napiszesz? 2150 postów w niecałe dwa lata...
Każdemu jego Everest...
- niespokojny
- Trener
A czego nie rozumiesz?
Jaki jest ''przyzwoity'' gorny limit?
Jaki jest ''przyzwoity'' gorny limit?
To pytanie utwierdza mnie w przekonaniu, że po 7 latach na tym forum, przyszedł czas na skorzystanie z opcji pozwalającej ignorować czyjeś wpisy. Nie ma sensu czytać wpisów nielogicznych.
Każdemu jego Everest...
- niespokojny
- Trener
Logiczne jest to, ze Suchecki jest drozszy od Kielbasy i Flegera, natomiast jego wyniki sa gorsze od dwoch ostatnich. Nie jest to zadna filozofia dlatego dziwi mnie twoje pytanie, bo wynika ze nie potrafiles tego zrozumiec.
Bardzo bedzie mi milo jezeli z tej opcji skorzystasz, ja rowniez to uczynie poniewaz przegladajac twoje wpisy, mozna dojsc do wniosku ze sprowadzaja sie one wylacznie do marudzenia i pouczania kogos w malo istonej sprawie, wylapywania bledow ortograficznych itd. Wpisy jednoznadniowe, nic nie wnoszace do dyskusji. Boli Cie, ze ktos ma wiecej do powiedzenia?
Bardzo bedzie mi milo jezeli z tej opcji skorzystasz, ja rowniez to uczynie poniewaz przegladajac twoje wpisy, mozna dojsc do wniosku ze sprowadzaja sie one wylacznie do marudzenia i pouczania kogos w malo istonej sprawie, wylapywania bledow ortograficznych itd. Wpisy jednoznadniowe, nic nie wnoszace do dyskusji. Boli Cie, ze ktos ma wiecej do powiedzenia?
Ja też jestem ciekaw niespokojny, czy przed sezonem wziąłbyś Kiełbasę zamiast Sucheckiego
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Nie, ale bylo kilku takich co to proponowali i teraz przyznaje im racje 
Suchecki nie gwarantuje i nie bedzie gwarantowal nawet tych 8 pt/mecz, bo:
a) nie zna torow drugoligowych
b) nie jest typem zuzlowca, ktory spojrzy na tor i juz wie jak ustawic motor
O tym, jakim jest zuzlowcem mozna sie przekonac po jego dotychczasowych srednich jakie wykrecal w Poznaniu, Falubazie, Gorzowie itd. Dlatego ja sie nie spodziewam, ze nagle Suchecki zaskoczy, bo na 90% tego nie zrobi. Jest polowa sezonu, a jemu wyszedl tylko mecz w Opolu.
a) nie zna torow drugoligowych
b) nie jest typem zuzlowca, ktory spojrzy na tor i juz wie jak ustawic motor
O tym, jakim jest zuzlowcem mozna sie przekonac po jego dotychczasowych srednich jakie wykrecal w Poznaniu, Falubazie, Gorzowie itd. Dlatego ja sie nie spodziewam, ze nagle Suchecki zaskoczy, bo na 90% tego nie zrobi. Jest polowa sezonu, a jemu wyszedl tylko mecz w Opolu.
Niestety Suchecki generalnie jest jak pozostałość po II wojnie światowej - NIEWYPAŁ... Jak do tej pory oczywiście. Fakt, mecz w Opolu OK ale reszta to już lipa totalna.
MOTOR LUBLIN
Niewypał? Co powiesz o Puzonie, Baranie, mimo wszystko Steadzie (chyba tak się odmienia
)? Owszem, sam Suchy przed sezonem pompował balonik, ale do niego można mieć najmniej zarzutów. Co by nie mówić to wygrał nam mecz w Opolu, oprócz Piły przywozi zawsze 4 i więcej pkt. Taki zawodnik zawsze musi być. W Zielonce Davidsson też wozi ogony i jakoś Falubaz lideruje. Zgadzam się, że jedzie słabo i jest najsłabszy, ale nie tu najpilniej szukałbym poprawy.
Puzon i Baran w tym sezonie niestety również cieniują niemiłosiernie. Od obydwu należy oczekiwać zdecydowanie więcej. Dla Sucheckiego natomiast jest to pierwszy sezon w naszych barwach i widac gołym okiem, że olał przygotowania do sezonu w 2 lidze. Pytanie, czy nie myślał, że jakoś to będzie? W końcu 2 liga to nie ekstraliga. Mamy jakiegoś pecha. W ubiegłym roku "wypadł" nam Rymel w najważniejszym momencie sezonu, w tym natomiast ci, którzy mieli być liderami drużyny są jej outsaider'ami. I jak ma być dobrze?
MOTOR LUBLIN
Ale pocieszający jest równie słaby występ "Ostrów superstar"- Adrian Gomólski - 5 (2,0,0,3)
No i wyniki biegu numer 8
Hansen, Suchecki, Klindt, Gomólski
No i wyniki biegu numer 8
Hansen, Suchecki, Klindt, Gomólski
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Nie powiedziałbym 'wybitnie słaby', raczej 'na miarę swoich możliwości', normalny.
Nie jest lepszym żużlowcem zapewne od żadnego zawodnika z tej stawki.
Równie dobrze mógł być ostatni (no może nad Holendrem góruje sprzętowo heh) i być gorszym od Dilgera, zwłaszcza w Niemczech.
Nie rozumiem rozczarowań niektórych postawą Zbyszka w tym sezonie.
Chłop zrobił co do niego należało. Uzyskał lepsze wyniki niż się spodziewałem, tragedii nie było. Pamiętajmy że w drużynie znalazł miejsce ze względu na 2,5 ksm, takim legitymują się tylko 'parasole', tudzież żużlowcy traktujący tę zabawę amatorsko, powracający do ścigania. Samym Opolem spełnił swoją rolę z nawiązką.
Suchecki to leszcz, który - jak już ktoś kiedyś tu słusznie zauważył - może przeciągać swoją przygodę z żużlem tylko dzięki choremu regulaminowi (3 PL, a zwłaszcza KSM), zwykle podpisujący kontrakty na samym końcu lub warszawskie.
Ekstraligowa 'przeszłość' nie ma tu żadnego znaczenia, tym bardziej że nie różniła się zbytnio od mechanikowania, akurat na przerost ambicji nad umiejętnościami cierpi wielu żużlowców. Potem jak już nikt wyżej ich nie chce lądują w II lidze, niby na chwilę, a często nawet na to są za kiepscy.
Oczywiście to nienormalne, że tacy zawodnicy znajdują miejsce w bogatym (jak na ligę) klubie z ambicjami na pewny awans, ale takie mamy przepisy.
Jeśli nie awansujemy sportowo w tym roku to w sporej mierze przez przepisy o KSM, które nie mają racji bytu. Niestety po ich wprowadzeniu lubelscy działacze popisali się nieumiejętnością obsługi kalkulatora, to już inna sprawa.
Podobno Dzikowski bierze wszystkich pod uwagę na Ostrów, jednak mam nadzieję, że tylko tak mówi.
PS. Gomólski, ma dobry sprzęt i jest dobrze dopasowany do ostrowskiego toru, jego wyniki poza Ostrowem nie mają teraz znaczenia i nic dziwnego że bywają kiepskie.
Nie jest lepszym żużlowcem zapewne od żadnego zawodnika z tej stawki.
Równie dobrze mógł być ostatni (no może nad Holendrem góruje sprzętowo heh) i być gorszym od Dilgera, zwłaszcza w Niemczech.
Nie rozumiem rozczarowań niektórych postawą Zbyszka w tym sezonie.
Chłop zrobił co do niego należało. Uzyskał lepsze wyniki niż się spodziewałem, tragedii nie było. Pamiętajmy że w drużynie znalazł miejsce ze względu na 2,5 ksm, takim legitymują się tylko 'parasole', tudzież żużlowcy traktujący tę zabawę amatorsko, powracający do ścigania. Samym Opolem spełnił swoją rolę z nawiązką.
Suchecki to leszcz, który - jak już ktoś kiedyś tu słusznie zauważył - może przeciągać swoją przygodę z żużlem tylko dzięki choremu regulaminowi (3 PL, a zwłaszcza KSM), zwykle podpisujący kontrakty na samym końcu lub warszawskie.
Ekstraligowa 'przeszłość' nie ma tu żadnego znaczenia, tym bardziej że nie różniła się zbytnio od mechanikowania, akurat na przerost ambicji nad umiejętnościami cierpi wielu żużlowców. Potem jak już nikt wyżej ich nie chce lądują w II lidze, niby na chwilę, a często nawet na to są za kiepscy.
Oczywiście to nienormalne, że tacy zawodnicy znajdują miejsce w bogatym (jak na ligę) klubie z ambicjami na pewny awans, ale takie mamy przepisy.
Jeśli nie awansujemy sportowo w tym roku to w sporej mierze przez przepisy o KSM, które nie mają racji bytu. Niestety po ich wprowadzeniu lubelscy działacze popisali się nieumiejętnością obsługi kalkulatora, to już inna sprawa.
Podobno Dzikowski bierze wszystkich pod uwagę na Ostrów, jednak mam nadzieję, że tylko tak mówi.
PS. Gomólski, ma dobry sprzęt i jest dobrze dopasowany do ostrowskiego toru, jego wyniki poza Ostrowem nie mają teraz znaczenia i nic dziwnego że bywają kiepskie.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Moran pisze:Pamiętajmy że w drużynie znalazł miejsce ze względu na 2,5 ksm, takim legitymują się tylko 'parasole', tudzież żużlowcy traktujący tę zabawę amatorsko, powracający do ścigania.
i Piotrek Pawlicki junior : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:i Piotrek Pawlicki junior : )
Dokładnie. Zapomniałem o tej nielicznej kategorii.
Dla mnie 2,5 to zawsze będą te Sekule, Dziatkowiaki itp...
Swoją drogą kiedyś był przepis, że jak obco nie zrobi jakiejś średniej (już nie pamiętam ile to było ale jakaś nędzna) to ma przymusowy rok karencji w polskich ligach.
I tam jakieś Jirouty czasem nie wyrabiały normy. Całkiem niezły przepis, chętnie bym go przywrócił, oczywiście dla wszystkich zawodników. Ci co nie dadzą rady niech szukają pracy w AMD Krsko albo AK Slany jak ich tam zechcą.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
1,500 trzeba było osiągnąć. Pulpetowi u nas się nie udało i kiblował 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...