Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Wieści z obozu naszego potencjalnego rywala:
http://espeedway.pl/news,psz_lechma_bez ... 17,12.html
http://espeedway.pl/news,psz_lechma_bez ... 17,12.html
Szkoda mi tego Poznania, kolejne miasto w którym upada zuzel. Troche działa to na nasza korzysc, ale dla nich chyba bylo by lepiej jak by odpuscili sobie ten sezon i wystartowali za rok w 2 lidze. Sytuacja podobna do upadku Tż-tu. Troche to dziwne ze miasto nie chce ratowac tego klubu, dla nich teraz kazda zlotowka sie liczy.
- michal5555
Kolejny dowód na to,że nie ma co liczyć na pomoc władz. Politycy przypominają sobie o sporcie przed wyborami, jak potrzebne są głosy. A jak już dostaną się do władzy to szybko zapominają. I kolejny przykład na to, że bez mocnego dobrze prosperującego sponsora nie ma co się porywać. Teraz widzę jak dobrze że mamy Bogdankę, bo tak to ciemno widzę przyszłość lubelskiego żużlu., bo np. Sipma ledwo sam się utrzymuje .
-
Pirat
szkoda gadać,przekonałem się na włąsnej skórze ,że ''prezes honorowy'' umie tylko drzeć sie do mikrofonu i obiecywać,ale jeśli przychodzi co do czego to nie ma z nim żadnego kontaktu. gdzie jest ta kasa co ją Żuk obiecywał przed wyborami,miały być takie za***e nakłady na żużel i co mama??? tylko albo aż bogdanke i kilku innych wiernych sponsorów. żal...
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2011, o 11:57 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo "prezes chonorowy" z honorem ma niewiele wspólnego.
Oczywiście, nie piszę o Wojciechowskim.
Oczywiście, nie piszę o Wojciechowskim.
-
Pirat
poprawiłem;) ale prezes honorowy z honorem tez ma niewiele,powiedział bym ,że nic.to że wskrzesił żużel w Lublinie to jak najbardziej plus,ale poza tym dużeeeee minusy
W zasadzie można powiedzieć, że ZW został naszym drugoligowym rywalem w sezonie 2011 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Pirat pisze:poprawiłem;) ale prezes honorowy z honorem tez ma niewiele,powiedział bym ,że nic.to że wskrzesił żużel w Lublinie to jak najbardziej plus,ale poza tym dużeeeee minusy
Nie to żebym pałał miłością do Wojciechowskiego, ale chętnie bym poznał te minusy.
Ci co chca wiedziec, to wiedza. Gorzej z tymi ktorzy tylko udaja ze chca.
A zeby nie bylo zupelnie nie na temat, to mam nadzieje ze umiejetnosci honorowego prezesa w zawieraniu znajomosci z sasiadami a raczej z sasiadkami z Ukrainy zadzialaja i z Rownego wyjedziemy z tarcza.
A zeby nie bylo zupelnie nie na temat, to mam nadzieje ze umiejetnosci honorowego prezesa w zawieraniu znajomosci z sasiadami a raczej z sasiadkami z Ukrainy zadzialaja i z Rownego wyjedziemy z tarcza.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Ci co chca wiedziec, to wiedza. Gorzej z tymi ktorzy tylko udaja ze chca.
Czy wy z pisu wszyscy musicie brać przykład z prezesa i nie potraficie niczego powiedzieć wprost?
Ja chcę (no, chyba że udaję i nie wiem, że udaję
Rece opadaja. Wez sie nie osmieszaj, poglady polityczne nie maja tu zadnego znaczenia.
To możesz napisać czy nie? - proszę.
Tak najlatwiej, ja jednak proponuje zadac sobie wiecej trudu.
To może mogę liczyć przynajmniej na jakieś wskazówki?
Wiem, że wujek google wie wszystko (to pewnie też), więc może przynajmniej napiszesz pod jakim hasłem wyszukiwać?
Po wpisaniu "Zbigniew Wojciechowski minusy", najbardziej odpowiadający wynik to strona itvl - filmik o tytule "Plusy i minusy małej kuchni". Przejrzałem i odpowiedzi jak nie było, tak nie ma.
Wiem, że wujek google wie wszystko (to pewnie też), więc może przynajmniej napiszesz pod jakim hasłem wyszukiwać?
Po wpisaniu "Zbigniew Wojciechowski minusy", najbardziej odpowiadający wynik to strona itvl - filmik o tytule "Plusy i minusy małej kuchni". Przejrzałem i odpowiedzi jak nie było, tak nie ma.
Ja osobiscie nie uwazam zeby publiczne forum bylo najlepszym miejscem do umieszczania tego typu informacji. Porozmawiaj z ludzmi ktorzy mieli/maja z nim doczynienia.
Ps. Ostrow bedzie trenowal z Gdanskiem
Ps. Ostrow bedzie trenowal z Gdanskiem
Do przewidzenia - "wiem, ale nie powiem", "dowiedz się", "porozmawiaj z tymi co wiedzą"...
jakbym Jarosława słyszał.
I bardzo dobrze, że nie upubliczniasz "tego typu informacji" bo ponoć za plotki zasłyszane od portiera, który "wiec cośtam, cośtam" ostatnio rozdają bany.
I bardzo dobrze, że nie upubliczniasz "tego typu informacji" bo ponoć za plotki zasłyszane od portiera, który "wiec cośtam, cośtam" ostatnio rozdają bany.
-
Pirat
przecież przed poprzednimi wyborami na prezydenta miasta,prezes rozgłasniał że ma dużo do zrobienia w kozim grodzie,gdy został vice nie zrobił zupełnie nic poza wywiadami których udzielał na lewo i prawo. a gdy okazało się ,że po Palikocie zostaje wolny mandat Wojciechowski uciekł na wiejską a na pożegnanie lubelskim wyborcom powiedział że w Lublinie nie ma nic do zrobienia i tyle go widzieli...
istred pisze:Do przewidzenia - "wiem, ale nie powiem", "dowiedz się", "porozmawiaj z tymi co wiedzą"...
Prosze napisz cos jeszcze...tego typu teksty bardzo poprawiaja mi humor.
Więcej komplementów nie będzie 
Ale widzisz, zupelnie nieswiadomie osiagnelismy mistrzostwo godne Donalda. Lanie wody bez zadnych konkretow. Powinienes byc zadowolony.
Heh...
No to przeczytaj sobie początek dyskusji - wręcz poprosiłem o jakieś konkrety i się nie doczekałem.
Na te konkrety czekam cały czas. Z mojej strony chyba ciężko ich oczekiwać, skoro piszę, że "NIE WIEM, ale chętnie się dowiem".
Nie odwracaj zatem kota ogonem.
Jakkolwiek, wciąż czekam na konkrety.
Bez nich, z mojej strony to koniec tematu.
No to przeczytaj sobie początek dyskusji - wręcz poprosiłem o jakieś konkrety i się nie doczekałem.
Na te konkrety czekam cały czas. Z mojej strony chyba ciężko ich oczekiwać, skoro piszę, że "NIE WIEM, ale chętnie się dowiem".
Nie odwracaj zatem kota ogonem.
Jakkolwiek, wciąż czekam na konkrety.
Bez nich, z mojej strony to koniec tematu.
Ale kogo to wszystko interesuje ? 
A komu to przeszkadza? Luminofor w monitorze ci sie wyswieci jak przewiniesz ten jeden ekran wiecej?
Czy rolki w myszce ci szkoda?
Mlody jestes a juz zgnusnialy i zly - wstyd!
Czy rolki w myszce ci szkoda?
Mlody jestes a juz zgnusnialy i zly - wstyd!
Nie interesuje mnie polityka, krotko mowiac mam w ... to co sie dzieje w naszym rzadzie i tym calym burdelu ;] I jak wchodze na forum "Lubelski zuzel" to chce czytac o lubelskim zuzlu, a nie o tym ze jedna partia jest lepsza od drugiej albo jakies inne bzdety.
Macie hyde park to sobie tam piszcie
Macie hyde park to sobie tam piszcie
-
Pirat
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... odnikami-/
ciekawe kiedy u nas ZW udzieli takiego wywiadu. chyba po sezonie jak okaże sie że jego obiecywane 99,9% awansu bezpośredniego zamieni się w baraże.
ciekawe kiedy u nas ZW udzieli takiego wywiadu. chyba po sezonie jak okaże sie że jego obiecywane 99,9% awansu bezpośredniego zamieni się w baraże.