Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
-
mariusz1987
- Junior
Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Prezes to mistrz meteorologii,patrzcie jaka burza, turniej bez szans na odjechanie 
No, jak Darek mowi ze bedzie padac to bedzie, spokojnie. Jedno spojrzenie na chmure, maly przeglad statystyk i wykresow opadow z ostatnich 10 lat + dane o zanieczyszczeniu powietrza i co do minuty wam poda prognoze na tydzien w przod i w tyl.
Już dawno zapomnielibyśmy o tym sparingu jak by się odbył dziś...
kibicLBN pisze:Prezes miał racje oberwanie chmury od 3 dni, leje, leje i końca nie widać, ma tego nosa
No i po co ta ironia? Nie głupio Ci (wam) teraz?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ale już i ta plaga wyglądała imponująco:

Dzisiejsza chmura burzowa widziana z ul.Młodej Polski w Lublinie.

Widok na Kompozytorów Polskich, godz. 16:20
Dzisiejsza chmura burzowa widziana z ul.Młodej Polski w Lublinie.
Widok na Kompozytorów Polskich, godz. 16:20
Akurat o 16:15 byłem pod Tepsą na Czechowie więc miałem identyczny widok. Niezły armagiedon 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Burza była. Fakt. Ale sparing też by się dobył. Po takiej burzy dopiero jazda by była.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Popadało parę minut i tyle. A administratorzy rozwijają off topa
....
PS.Zgadzam się z harrym
PS.Zgadzam się z harrym
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Żaden administrator się w tym temacie dziś nie wypowiadał, to raz. Dwa - nie wiem czy drenaż na torze działa na tyle sprawnie by taka ilość wody jaka spadła "o tak o" sobie spłynęła. A byłem na "Klinie" koło 17 więc wiem ile tej wody było...
Dobrze że jest ktos odpowiedzialny bo gadamy o tym samym w dwóch wątkach.
Tylko czy po klinie da radę zrobić porządek

Tylko czy po klinie da radę zrobić porządek
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
meesha pisze:Żaden administrator się w tym temacie dziś nie wypowiadał, to raz.
Oj przepraszam moderator. Ale jemu chyba też nie przystoi
Kapitalne decyzje Dariusza nie mogą zostać zmieszczone w jednym małym temacie 
Na pewno niektórzy uwierzą, że prezesunio miał rację bo trochę popadało. Może niedługo zostanie postawiony pomnik lub przynajmniej stadion zostanie nazwany im. Dariusza "Meteo" Sprawki.
Na pewno niektórzy uwierzą, że prezesunio miał rację bo trochę popadało. Może niedługo zostanie postawiony pomnik lub przynajmniej stadion zostanie nazwany im. Dariusza "Meteo" Sprawki.
Davv pisze:Kapitalne decyzje Dariusza nie mogą zostać zmieszczone w jednym małym temacie
Taaa, to taka lubelska "Chmurka" ten Dariusz hehe
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Oj zbierają się ciemne chmury, tym razem nad prezesem. Skoro tematem zainteresowała się w końcu Bogdanka to nie ma żartów. Wszystko okaże się w ciągu tego tygodnia. Tylko dlaczego Zbysio Wojciechowski nie potrafi się przyznać do błędu i ciągle broni Sprawki to nie wiem.
Nie wykluczone, że będą jeszcze w tym sezonie wzmocnienia, ale to chyba już nie za Sprawki, bo on nadal nie ma na nic "pieniążków".
Pożyjemy zobaczymy.
Nie wykluczone, że będą jeszcze w tym sezonie wzmocnienia, ale to chyba już nie za Sprawki, bo on nadal nie ma na nic "pieniążków".
Pożyjemy zobaczymy.
jery a skąd masz wiadomości że bogdanka się zainteresowala prezesem??
jerry78 pisze:Oj zbierają się ciemne chmury, tym razem nad prezesem. Skoro tematem zainteresowała się w końcu Bogdanka to nie ma żartów. Wszystko okaże się w ciągu tego tygodnia.
Dopiero teraz Bogdanka zainteresowała się 'tematem'?
Lepiej późno, niż wcale!!
Czyli co ? taczka po węglu na mecz z Rawiczem??
Czyli co ? taczka po węglu na mecz z Rawiczem??
Dajcie spokoj z ta taczka, Bogdanka to cywilizowana firma, wiec jesli uznaja to za sensowne to podziekuja Sprawce w cywilizowany sposob. Wazne, ze jakis impuls poszedl (jak rozumiem?).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja tam żądny krwi nie jestem dlatego na P.Sprawkę najeżdżał nie będę. Chciałbym tylko aby nad lubelskim żużlem w końcu zajaśniało słońce, bo jak oglądam archiwalne spotkania jeszcze zespołu Redstar KMŻ to widać było ten zapał, zryw, powiew...nie wiem jak zwać, a przecież pieniążki były mniejsze.
Dlatego cisną się na usta słowa "pieniądze to nie wszystko". A więc do roboty, do roboty i...będzie dobrze 
...to były piękne czasy.bo jak oglądam archiwalne spotkania jeszcze zespołu Redstar KMŻ
Młody Pan Dariusz, pełen zapału Zbigniew i nasi ojcowie na trybunach...
jerry78 pisze:Oj zbierają się ciemne chmury, tym razem nad prezesem. Skoro tematem zainteresowała się w końcu Bogdanka to nie ma żartów. Wszystko okaże się w ciągu tego tygodnia. Tylko dlaczego Zbysio Wojciechowski nie potrafi się przyznać do błędu i ciągle broni Sprawki to nie wiem.
Pożyjemy zobaczymy.
Tydzień się kończy wiadomo już co dalej z Prezesem Sprawką??
----- FORZA JUVE -----
jerry78 pisze:Oj zbierają się ciemne chmury, tym razem nad prezesem. Skoro tematem zainteresowała się w końcu Bogdanka to nie ma żartów. Wszystko okaże się w ciągu tego tygodnia.
chmury się zebrały i nam mecz odwołały
to jest takie ociaganie o obroną swojego stołka
a Pan DS jest ostatnio tak zajety (pezpowiadaniem pogody) ze od poczatku sezonu nie ma czasu złożyc podpisu z 3 sponsor którzy sie do nas dobijaja a pozniej mowi ze nie ma chetnych
a Pan DS jest ostatnio tak zajety (pezpowiadaniem pogody) ze od poczatku sezonu nie ma czasu złożyc podpisu z 3 sponsor którzy sie do nas dobijaja a pozniej mowi ze nie ma chetnych
To może podaj nazwy tych trzech sponsorów, którzy się tak dobijają? Jak już piszesz to pisz konkretnie - a nie jak połowa tego forum - "wiem, ale nie powiem!" I wychodzi na to, że gówno wiedzą, a opierają się na słowach pana "Mietka" spod kibla od strony Bystrzycy.

Albo tego pana co popcorn sprzedaje