Grzegorz Dzikowski
Re: Grzegorz Dzikowski - nowy trener lubelskiej drużyny
A do mnie trafiają i to bardzo nie przypominam sobie takiego sezonu jak ten i takiej ilośći kontuzji , od momentu wprowadzenia nowych tłumików prawie co kolejkę jest ktoś kontuzjowany chyba o czymś to świadczy i wielu zawodników dalej na nie narzeka , a władzę dalej będą twierdzić że nowe tłumiki są super bezpieczne itp, myślę że jest duża szansa na powrót starych dobrych tłumików tylko wszyscy zawodnicy muszą się zjednoczyć i niech wyślą Witkowskiemu listę kontuzjowanych zawodników.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
harry pisze:Torsen pisze:W tym względzie raczej nie - albo motór jedzie, albo nie jedzie, a skoro nie jedzie, to znaczy, że rajder go spasował.
To nie tak do końca. Czasami jest tak, że motor jedzie super pierwszy bieg a później padaka. Znaczy nie zrobiony.
Nie zrobiony, czyli znaczy ze zrobiony na jeden bieg ? To przeciez glupota
Nieeee. Niezrobiony czyli jedzie jeden bieg a później pada.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Pieprzenie głupot na ostrów Puzon miał nowe silniki i pierwszy bieg wygral z ogromną przewagą a później wiadomo jak było pewnie dlatego że silniki byłe " nie zrobione " chociaż były nowe prosto od tunera.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Chociaż to temat o naszym trenerze to ja wspomne jeszcze o Puszaku i jego inwestycjach.
Po niedawnej rozmowie z D.Jeleniewskim usłyszałem,że rozmawiał z Puszakiem i sam on stwierdził ,że nie inwestuje w sprzęt,bo nie ma pewności czy w meczu będzie jechał czy nie.Liczy na farta na treningu i tyle.Może by sie ktoś tym zainteresował,bo to zaczyna juz śmieszne być.
Po niedawnej rozmowie z D.Jeleniewskim usłyszałem,że rozmawiał z Puszakiem i sam on stwierdził ,że nie inwestuje w sprzęt,bo nie ma pewności czy w meczu będzie jechał czy nie.Liczy na farta na treningu i tyle.Może by sie ktoś tym zainteresował,bo to zaczyna juz śmieszne być.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
moim zdaniem takiego trenera z takim warsztatem trenerskim jeszcze nie mieliśmy nastapiło to duuuużo za pózno powinieni( jeśli już zostawili Wilka po poprzednim sezonie) nowy trtener powinien już być po 2 meczach (Kraków, Równe ) obecny trener ma dużą wiedzę oraz napewno kontakty na swiecie ( tunerzy, zawodnicy ) i tą wiedzę należy wykorzystać no ale .................... ciągłe prezesa nie ma pieniążków( przy budżecie prezydent miasta mówi ok 2mln , prezes 1,-1,6 moim zdaniem ktos albo bardzo przesadza lub mija się z prawdą ale to oddzielny temat ) to tylko patrzeć jak trener popatrzy na nasze podwórko i przez rzucanie mu kłód pod nogi powie DZIĘKUJĘ a dopiero wtedy zostaniemy w czarnej d...........
od śp W Zwierzchowskiego nie mieliśmy tak dobrego trenera tylko trzeba dać mu zielone światło na działanie a nie ciągle PIENIĄŻKÓW NIE MA
nie przez przypadek pisze kilka razy PIENIAŻKÓW NIE MA
od śp W Zwierzchowskiego nie mieliśmy tak dobrego trenera tylko trzeba dać mu zielone światło na działanie a nie ciągle PIENIĄŻKÓW NIE MA
nie przez przypadek pisze kilka razy PIENIAŻKÓW NIE MA
Żeby wszystkich wkur@ić?
henek1234 pisze:( przy budżecie prezydent miasta mówi ok 2mln , prezes 1,-1,6 moim zdaniem ktos albo bardzo przesadza lub mija się z prawdą ale to oddzielny temat )
O prezesie Sprawce to ja myślę podobnie jak o prezesie KS Tęcza, że "ten człowiek, w życiu słowa prawdy nie powiedział", ale z drugiej strony Żuk to polityk, oni też lubią kłamać
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Żuk to naukowiec i urzędnik, ale na pewno nie polityk.
No dobra dobra bo nam dyskusja ucieka na tematy "pozasportowe".
A forum nie jest od propagowania lub obrony sympatii politycznych
A forum nie jest od propagowania lub obrony sympatii politycznych
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Torsen pisze:Żuk to naukowiec i urzędnik, ale na pewno nie polityk.
nie żartuj
http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_%C5%BBuk
no jak to nie jest polityk, to ja jestem ciekaw jaka jest definicja polityka
motoru brum
manjolo pisze:to ja jestem ciekaw jaka jest definicja polityka
Polityk – osoba (w większości bez matury) zajmująca się tak nuuuudnym zawodem jak polityka. Polityk umie nawijać przez pół godziny, a i tak to co powie, można zmieścić w jednym zdaniu. Politycy są często pozbawieni mózgu. Podczas wyborów używają kiełbasy wyborczej do ogłupienia narodu.
Politycy mówią specjalnym językiem, który ułatwia i wydłuża im nawijanie (np. Ja nie mam na ten temat w ogóle żadnej wiedzy, lecz nawet jeślibym ową wiedzę posiadał, to i tak nie byłbym w to zamieszany, wiedzę taką mógłbym zdobyć chociażby z gazet. co w domyśle znaczy: nie wiem, mam was w dupie.), przez ten język ciężko polityków zrozumieć, co jest również celem używania tego języka.
Ulubionymi tematami polityków są: dupa Maryni i gadanie o duperelach.
Tylko w języku angielskim słowo politycy trafnie określa tę grupę społeczną. Jest to połączenie łacińskiego "poli" (co znaczy wiele) i angielskiego tics (co tłumaczy się na kleszcze).

manjolo pisze:angielskiego tics (co tłumaczy się na kleszcze)
tyle, że kleszcz po angielsku to tick
Dobrze, ze nie chodzilo mu o tits.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jak w każdy piątek przed meczem rozmowa z trenerem Dzikowskim:
http://www.itvl.pl/news/za-kulisami-zawodow-zuzlowych
- niespokojny
- Trener
Ale trener z tym ''Stidem'' troche przegina...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Za to pani Agnieszka wydaje się bardzo sympatyczna, jak tylko wchłonie w tematykę żużla będzie z niej niezła pociecha 
niespokojny pisze:Ale trener z tym ''Stidem'' troche przegina...
Dlaczego zaraz przegina - skoro ma przyleciec Stig to pewnie przyjdzie z 5 tys więcej ludzi z czego połowa pierwszy raz byłaby na żużlu
jerry78 pisze:Jak w każdy piątek przed meczem rozmowa z trenerem Dzikowskim:
Kiedy ktoś wreszcie zauważy, że Kwiek się kompletnie nie nadaje na dziennikarza?
Gościa jeszcze ciężej słuchać niż Sprawkę, a on tu przecież ma być profesjonalistą...
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
gosc jest kompletnie nieprzygotowany do programu. zadaje pytania, ktore nic nie wnosza, na zasadzie: "co tam slychac?", "jak to wyglada?", "opowiedz prosze cos o meczu", "jakie refleksje?". szlag czlowieka trafia, co tydzien te rozmowy z Dzikowskim sa tak jalowe, ze brak slow. jest tysiac rzeczy, ktore interesuja kibicow, konkretnych pytan, watpliwosci, czesto jakis detali, a ten co tydzien zaprasza przez 5 minut na mecz i pyta Dzikowskiego czy musimy wygrac, czy zrobimy wszystko zeby wygrac i czy jest dobra atmosfera...
i najwyrazniej ma dobre samopoczucie, bo w ostatnim odcinku wspominal, ze kibice ostro sie przejezdzaja po nich, a mowil to z usmiechem wyzszosci. no nic dziwnego, ze przejezdzamy sie po takim nedznym stylu dziennikarzenia.
i najwyrazniej ma dobre samopoczucie, bo w ostatnim odcinku wspominal, ze kibice ostro sie przejezdzaja po nich, a mowil to z usmiechem wyzszosci. no nic dziwnego, ze przejezdzamy sie po takim nedznym stylu dziennikarzenia.
motoru brum
Poziom lubelskiego dziennikarstwa sportowego wprost proporcjonalny do poziomu sportowego miasta, niestety

Bez przesady, nasze miasto nie jest aż takim dnem.
Naprawdę, nigdy nie widziałem gościa, który aż tak nie nadaje się do prowadzenia wywiadów w TV.
Jestem pewien, że byle człowiek z ulicy lepiej by to zrobił.
Naprawdę, nigdy nie widziałem gościa, który aż tak nie nadaje się do prowadzenia wywiadów w TV.
Jestem pewien, że byle człowiek z ulicy lepiej by to zrobił.
Kiedyś jak pisałem o nim na forum na temat artykułów w Kurierze to dostałem bure..
To teraz macie 
- stefanzdzialek
- Senior
Ale za to ile potrafi zjeść i wypić na corocznym balu sportowca roku lubelszczyzny......