Treningi
Re: Treningi
Dobija już mnie to wszystko............ Jeszcze trochę poczytam i ... przestanę chodzić na mecze.............
- niespokojny
- Trener
To jak tak Dzikowskiemu powiedzili to od razu wypad ze skladu. Dryml wroc
. Ale troche nie chce mi sie w to wierzyc.. to poza wszystkimi granicami bezczelnosci i przyzwoitosci.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
[quote="Torsen" Miesiąc ponoć publicznie i w obecności trenera powiedział, że nie chcą awansu KMŻ do I ligi.[/quote]
No to powiedział czy ponoć powiedział bo to zasadnicza różnica ? Nie chce awansu czyli co będzie specjalnie zera woził ?:roll:
No to powiedział czy ponoć powiedział bo to zasadnicza różnica ? Nie chce awansu czyli co będzie specjalnie zera woził ?:roll:
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Ja się zarzekać nie będę. Wiem o tym natomiast od osoby, która twierdzi, że to słyszała.
Puszczanie plotek na forum psuje i tak kiepską atmosferę. Pamiętajmy o tym.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
A jak sie prezentowali poszczegolni zawodnicy na treningu?
Jak to powiedział to wyleci ze składu a w jego miejsce pojedzie nasz as z rękawa B.Z. 
w każdej plotce jest troche prawdy, ale w aż takie cyrki nie wierze.
Komórka Barana - znana sprawa. Zapomnienie o Piszczu - też bym zapomniał, bo i po co on dziś ? Miesiąc mogł coś chlapnąć po meczu z Piłą. Zdruzgotanie Puzona też mnie nie dziwi. Zdruzgotanie Piszcza tym bardziej. Układ Rzeszowski za Wilkiem ? Czemu miałby służyć ?
Komórka Barana - znana sprawa. Zapomnienie o Piszczu - też bym zapomniał, bo i po co on dziś ? Miesiąc mogł coś chlapnąć po meczu z Piłą. Zdruzgotanie Puzona też mnie nie dziwi. Zdruzgotanie Piszcza tym bardziej. Układ Rzeszowski za Wilkiem ? Czemu miałby służyć ?
Spokojnemu olewaniu swojej pracy ? Jeżeli powiedzieli to publicznie, a nawet jak nie a są w konflikcie z drużyną to chyba problemu nie ma. Puzon, Suchecki i Łukaszewski/ gość wystarczą żeby był wystawiony regulaminowy skład . Co z tego, że Miesiąc zrobi może teraz kilka pkt więcej jeżeli atmosfery nie będzie? To i tak nam wyjdzie bokiem a tylko będzie odwleczone w czasie.
Najgorszy problem co z tym Steadem, bo tego chyba nikt z nas nie wie
Najgorszy problem co z tym Steadem, bo tego chyba nikt z nas nie wie
Trener będzie miał nie mały ból głowy, żeby zestawić optymalny skład. Najwięcej razy wygrywali Puzon i Baran. W jednym z biegów przyjechali w kolejności Puzon, Suchecki, Miesiąc, Baran by za chwilę przyjechać w całkowicie odwrotnej kolejności. Tym gorzej dla trenera, że wszystkie mecze są teraz o życie. Nie możemy sobie pozwolić na żadną wpadkę.
A co do samego meczu, to po tym co dziś zobaczyłem czuje, że będzie dobrze
A co do samego meczu, to po tym co dziś zobaczyłem czuje, że będzie dobrze
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
To nie jest plotka. Napisałem to na prośbę i na podstawie informacji pochodzących od osoby z teamu Piszcza.Czarek pisze:Puszczanie plotek na forum psuje i tak kiepską atmosferę. Pamiętajmy o tym.
Piszcz długo się przygotowywał do tego decydującego treningu, sporo robił przy sprzęcie. Teraz jest nie tylko rozgoryczony, ale też obawia się krytyki kibiców związanej z jego absencją na treningu.
Bez przesady jeśli takie słowa by padły z ust Pawła Miesiąca to nie miał by prawa być w składzie, ktoś z kibiców pokręci się po parku maszyn na treningu tu coś usłyszy tam coś usłyszy doda coś od siebie przekaże następnemu a później połowa forum zrobi z tego aferę i tak się psuję atmosfera 
Dokładnie, jakby to powiedział to Dzikowski by go wyp...
Po obecności Karola widać, że przelewki sie skończyły.
Po obecności Karola widać, że przelewki sie skończyły.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2011, o 20:00 przez asid, łącznie zmieniany 1 raz.
Torsen pisze:To nie jest plotka. Napisałem to na prośbę i na podstawie informacji pochodzących od osoby z teamu Piszcza.Czarek pisze:Puszczanie plotek na forum psuje i tak kiepską atmosferę. Pamiętajmy o tym.
Piszcz długo się przygotowywał do tego decydującego treningu, sporo robił przy sprzęcie. Teraz jest nie tylko rozgoryczony, ale też obawia się krytyki kibiców związanej z jego absencją na treningu.
A czy ta osoba z teamu PIszcza nosi okulary
- niespokojny
- Trener
Proctor kiedy filmiki?
. Trener ma bol glowy bo nie wie w jakiej dyspozycji jest Proctor i Woodward. Szczegolnie o tego pierwszego mam obawy na takim torze. A jeszcze Stead w odwodzie... moze wszyscy jak nie mieli formy tak teraz wszyscy razem wypala? 
niespokojny pisze:Proctor kiedy filmiki?![]()
za miesiąc będzie na forum
Tylko po co pisać takie bzdury chociaż samemu nic się nie wie, a opiera się swoją "wiedzę" na tym że Edka żony brat rodzony to słyszał jak w kolejce na targu gadali.
Widziałeś jak gryzł tor niby obrażony Miesiąc?
Po co szli na noże w pierwszym łuku skoro maja w dupie wszystko?
A lekkie powiezienie Barana przez Miesiąca pod zegarem?
A co do Piszcza to bez komentarza, on tu kręci te kółka chyba na tej samej zasadzie co Jędrej, hobbystycznie.
Jeżeli jutro stawi sie tylko Woodward to nie widze sensu puszczania Proctora w ciemno.
Jedzie czterech z dzisiejszego treningu, Wood i Łukaszewski nawet z "brakiem zawodnika", bo po co komu gość na poziomie Kreta?
Widziałeś jak gryzł tor niby obrażony Miesiąc?
Po co szli na noże w pierwszym łuku skoro maja w dupie wszystko?
A lekkie powiezienie Barana przez Miesiąca pod zegarem?
A co do Piszcza to bez komentarza, on tu kręci te kółka chyba na tej samej zasadzie co Jędrej, hobbystycznie.
Jeżeli jutro stawi sie tylko Woodward to nie widze sensu puszczania Proctora w ciemno.
Jedzie czterech z dzisiejszego treningu, Wood i Łukaszewski nawet z "brakiem zawodnika", bo po co komu gość na poziomie Kreta?

Dokładnie, niektórzy coś tam podsłyszą i z tego rodzą się jakieś dziwne plotki.
Co do stadionowych plotek - siedzę sobie na meczu z Piłą na prostej startowej. Bieg w którym J. Ziółkowski stojąc przy starcie na murawie dość intensywnie usiłuje zasygnalizować nieprawidłową pozycje chyba Pawlickiego. Rozmawia dwóch nieco starszych kibiców Lublina przede mną: jeden mówi do drugiego "Co to za pajac?" (o J.Z) drugi na to "To ten Stokłosa!" i później obaj krzyczą coś w stylu "Idź stąd pajacu"
Co do stadionowych plotek - siedzę sobie na meczu z Piłą na prostej startowej. Bieg w którym J. Ziółkowski stojąc przy starcie na murawie dość intensywnie usiłuje zasygnalizować nieprawidłową pozycje chyba Pawlickiego. Rozmawia dwóch nieco starszych kibiców Lublina przede mną: jeden mówi do drugiego "Co to za pajac?" (o J.Z) drugi na to "To ten Stokłosa!" i później obaj krzyczą coś w stylu "Idź stąd pajacu"
Czytając wasze dzisiejsze posty od razu skojarzył mi się znany kawałek - Nie ma cwaniaka na Warszawiaka... w obecnej chwili świetnie pasowałby tekst- Nie ma cwaniaka na Rzeszowiaka
/ Rzeszowiaków 
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2011, o 20:11 przez Rysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio na treningu gdy Miesiącowi padł silnik i skończył jazdę sam wyszedł na murawę do Puzona i chyba Suchego coś tam im podpowiadał więc myślę że mocno przesadzone te plotki o konflikcie .
- tezetomaniak
- Trener
Tak się zastanawiam jak w ogóle jest możliwe, że zawodnik z doświadczeniem Barana może mieć wyjścia spod taśmy szkółkowicza. Może robi to specjalnie bo mu brakuje adrenaliny 
Puzon się z motórem dogadał czy co?
Coś Wam się pomyliło. To nie jest plotka zasłyszana w maglu, ani nawet na ulicy. To nawet nie jest plotka, tylko informacja z drugiej ręki.
Z resztą, mnie tylko poproszono o upublicznienie tej informacji i nie mam żadnego interesu w sianiu jakiegoś zamętu.
Co do wypowiedzi Miesiąca, to mam już cytat (z pamięci, tzn. nie mojej, ja go wklejam dokładnie):
Trener: "Ten awans, chłopaki, to jest dla was!"
Miesiąc: "No, chyba nie bardzo, bo wtedy wszystkich zawodników pogonią"
Trudno z takiej wypowiedzi robić aferę, ale jest w pewnym sensie obrazem motywacji.
Z resztą, mnie tylko poproszono o upublicznienie tej informacji i nie mam żadnego interesu w sianiu jakiegoś zamętu.
Co do wypowiedzi Miesiąca, to mam już cytat (z pamięci, tzn. nie mojej, ja go wklejam dokładnie):
Trener: "Ten awans, chłopaki, to jest dla was!"
Miesiąc: "No, chyba nie bardzo, bo wtedy wszystkich zawodników pogonią"
Trudno z takiej wypowiedzi robić aferę, ale jest w pewnym sensie obrazem motywacji.
A tak w ogóle, po jakiego dzisiaj był na stadionie Rafał Wilk????? ktoś wie??
Bartosch z nim rozmawiał, może uchyli rąbek tajemnicy ??
P.S.
W poszczególnych biegach wydawało się że Baran z Miesiącem są na jakiejś wojennej ścieżce, czyżby konflikt interesów?
Bartosch z nim rozmawiał, może uchyli rąbek tajemnicy ??
P.S.
W poszczególnych biegach wydawało się że Baran z Miesiącem są na jakiejś wojennej ścieżce, czyżby konflikt interesów?
janek pisze:A tak w ogóle, po jakiego dzisiaj był na stadionie Rafał Wilk????? ktoś wie??![]()
![]()
O masz, co następna informacja to lepsza, następna chyba będzie o wyburzeniu stadionu, zaczynam się bać . Raz nie poszedłem a tu tyle się działo