http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =5757&z=38
Widzę, że tym razem trener i zawodnicy ładnie się zachowali dziękując naszej ekipie wyjazdowej
Jak widać możemy mu zawdzięczać 2 punkty, bo to on postawił na Woodwarda, wbrew znawcom z forum, którzy twierdzili, że dużo więcej gwarantuje Stead.
Ja tam niczego nie mam zamiaru udowadniać. Wynik - zarówno drużyny jak i Woodwarda - mówi wszystko. Lepiej niż Woodward Stead by nie pojechał.teza nie do udowodnienia, bo Steada nie było w Rawiczu. Może walnąłby czysty komplet? I nie ma mamy wiedzy czy to, że pojechał Woodward a nie Stead było widzi mi się trenera czy moze zadecydowało o tym cos innego.
Jakkolwiek, wyszło bardzo dobrze.Większości, w tym mi, bardziej chodziło o jazdę Steada za Sucheckiego i drugiego polskiego juniora.
Hela pisze:Dokładanie. Brawa dla trenera.
Ale przed Ostrovia nie ma co liczyć na dobry strzał, bo w tym meczu nie będzie miejsca na błędy. Do meczu jest sporo czasu. Warto ściągnąć w sobotę czy niedzielę naszą całą kadrę i zrobić turniej/sparing. Wtedy na torze będzie widać czy lepiej wypada Suchecki, Stead czy Puzon. Mecz w czwartek więc wtorek i środę wybrani zawodnicy mogą spędzić na pasowaniu się do toru, a nie walce o miejsce w składzie.