może pora na ten temat blizej podyskutować i ewentualnych kandydatów wymienić.
a więc jakie propozycje???
spokojny pisze:Co wy żeście się tak tego Sprawki czepili? Bo las bo:"yyy", bo krótko ścięty bo głosu niema jak facet z opery.... Ludzie weźcie sie ogarnijcie i nie plujcie człowiekowi prosto w twarz za kurtyną internetu..... dlaczego nikt mu tego prosto w oczy nie powie? Posadził by takiego delikwenta na stołku prezia kibice by od Ch** powyzywali i by dupa zmiękła.... Trochę poszalałem ale wg mnie przeginacie.
kibicLBN pisze: niekompetencja przy składaniu wniosków o dotacje
spokojny pisze:Sprawka nie poleci a nawet jak to co? Zawodnicy zaczną jechać...? Kibiców najmniej powinno interesować czy sponsor odszedł czy nie, kibic jest tylko i wyłącznie od KIBICOWANIA a nie pilnowania czy prezes się wywiązuje ze swoich obowiązków. Założę się że jakbyśmy mieli teraz komplet pkt to by było: "Darek Sprawka <klapklap>"i nawet jakby była tylko Bogdanka jako sponsor to byście byli happy.
spokojny pisze:Kibiców najmniej powinno interesować czy sponsor odszedł czy nie, kibic jest tylko i wyłącznie od KIBICOWANIA a nie pilnowania czy prezes się wywiązuje ze swoich obowiązków.
spokojny pisze:Założę się że jakbyśmy mieli teraz komplet pkt to by było: "Darek Sprawka <klapklap>"i nawet jakby była tylko Bogdanka jako sponsor to byście byli happy.
RadeKas pisze:To ja proponuje Prezesa Jaroslawa. Bedzie trzymal za morde wszystkich jak trzeba.
spokojny pisze:na przysłowiowe 99.9%
Jaackx pisze:RadeKas pisze:To ja proponuje Prezesa Jaroslawa. Bedzie trzymal za morde wszystkich jak trzeba.
tylko nie on. już raz przez to przechodziliśmy. jak się skończyło każdy chyba wie.
BR pisze:spokojny pisze:na przysłowiowe 99.9%
jakie jest przysłowie z 99,9%
stefanzdzialek pisze:
Chyba chodziło o Prezesa Jarosława z Żoliborza![]()
![]()
Ten to tak, cukier i kurczaki były by w klubie zawsze!