Nowy Dyrektor

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Pirat

Nowy Dyrektor

#1 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 19:35

Cały czas na forum jest poruszany temat zmiany sternika naszego klubu,
może pora na ten temat blizej podyskutować i ewentualnych kandydatów wymienić.

a więc jakie propozycje??? 8)

Deri
Senior

Re: NOWY DYRO-PREZIO

#2 Postautor: Deri » 8 czerwca 2011, o 19:37

Mysle ze narazie szybko ten temat zniknie jak sie pojawił :lol:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3 Postautor: RadeKas » 8 czerwca 2011, o 19:38

To ja proponuje Prezesa Jaroslawa. Bedzie trzymal za morde wszystkich jak trzeba.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Pirat

#4 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 19:39

trzeba zaryzykować;)może sie uda!

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#5 Postautor: spokojny » 8 czerwca 2011, o 19:43

Co wy żeście się tak tego Sprawki czepili? Bo las bo:"yyy", bo krótko ścięty bo głosu niema jak facet z opery.... Ludzie weźcie sie ogarnijcie i nie plujcie człowiekowi prosto w twarz za kurtyną internetu..... dlaczego nikt mu tego prosto w oczy nie powie? Posadził by takiego delikwenta na stołku prezia kibice by od Ch** powyzywali i by dupa zmiękła.... Trochę poszalałem ale wg mnie przeginacie.

Shack
Administrator

#6 Postautor: Shack » 8 czerwca 2011, o 19:45

czytaj uważniej forum i będziesz widział kto sie czego czepia

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#7 Postautor: kibicLBN » 8 czerwca 2011, o 19:48

spokojny pisze:Co wy żeście się tak tego Sprawki czepili? Bo las bo:"yyy", bo krótko ścięty bo głosu niema jak facet z opery.... Ludzie weźcie sie ogarnijcie i nie plujcie człowiekowi prosto w twarz za kurtyną internetu..... dlaczego nikt mu tego prosto w oczy nie powie? Posadził by takiego delikwenta na stołku prezia kibice by od Ch** powyzywali i by dupa zmiękła.... Trochę poszalałem ale wg mnie przeginacie.

Te yyy to jest akurat najmniejszy problem, największe to: odchodzenie sponsorów mniejszych, niekompetencja przy składaniu wniosków o dotacje, obrażanie kibiców od chorągiewek ludzi którzy więcej serca temu klubowi poświęcają niż sam prezio i wiele, wiele innych
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Pirat

Re: Nowy Dyrektor

#8 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 19:54

dokładnie-trener został zmieniony o mecz za pózno wiec co to Prezesa tez trzeba chuchać na zimne! teraz jest tak że czego sie go czepiacie a jak zawali to bedzie czego wczesniej nikt go nie zwolnil 8)

go!
Trener

#9 Postautor: go! » 8 czerwca 2011, o 19:59

kibicLBN pisze: niekompetencja przy składaniu wniosków o dotacje

Oto to.. Zadyma z trenerami, mecz za pasem, temat sie zaczyna nieco rozmydlac.
A ja poprosze prezesa o wyjasnienie. Jak to sie stalo? Czy jest jakis konkretny powod? Jak po takim niedopatrzeniu wyobraza sobie kierowanie klubem? Na tej jednej sprawie jego obowiazki nie sa zakonczone! Do konca sezonu jest setki spraw, ktore mozna spieprzyc.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#10 Postautor: spokojny » 8 czerwca 2011, o 20:01

Sprawka nie poleci a nawet jak to co? Zawodnicy zaczną jechać...? Kibiców najmniej powinno interesować czy sponsor odszedł czy nie, kibic jest tylko i wyłącznie od KIBICOWANIA a nie pilnowania czy prezes się wywiązuje ze swoich obowiązków. Założę się że jakbyśmy mieli teraz komplet pkt to by było: "Darek Sprawka <klapklap>"i nawet jakby była tylko Bogdanka jako sponsor to byście byli happy.

Pirat

#11 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 20:06

spokojny pisze:Sprawka nie poleci a nawet jak to co? Zawodnicy zaczną jechać...? Kibiców najmniej powinno interesować czy sponsor odszedł czy nie, kibic jest tylko i wyłącznie od KIBICOWANIA a nie pilnowania czy prezes się wywiązuje ze swoich obowiązków. Założę się że jakbyśmy mieli teraz komplet pkt to by było: "Darek Sprawka <klapklap>"i nawet jakby była tylko Bogdanka jako sponsor to byście byli happy.

jeśli ani prezes ani inni ludzie z zarzadu klubu nie daja sobie rady to własnie kibice powinni dawać taki sygnał jak w tej chwili!
tutaj kazdemu z nas chodzi o dobro klubu i o ''OBIECANY AWANS''!!! bo co innego by było jak by takowe słowa nie padly i z ust trenera i posła i dyrektora

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#12 Postautor: kibicLBN » 8 czerwca 2011, o 20:08

spokojny pisze:Kibiców najmniej powinno interesować czy sponsor odszedł czy nie, kibic jest tylko i wyłącznie od KIBICOWANIA a nie pilnowania czy prezes się wywiązuje ze swoich obowiązków.

Oj tak, najlepiej patrzeć jaksię coś pieprzy i lać na to z góry. Jak ktoś będzie krwawił, albo zemdleje na ulicy to go zostawisz bo ty jesteś od chodzenia po ulicy, a od pomocy medycznej są służby medyczne tak?
spokojny pisze:Założę się że jakbyśmy mieli teraz komplet pkt to by było: "Darek Sprawka <klapklap>"i nawet jakby była tylko Bogdanka jako sponsor to byście byli happy.

Nie do końca. Sporo osób i tak wytykało błędy nawet gdy wyniki były nie najgorsze (zeszły sezon) a teraz no cóż, Sprawka nie może się bronić wynikami więc ma przerąbane u nas i tyle. Jakby sama Bogdanka została to musiała by dokładać, albo byłyby zaległości a wtedy awans se można wymarzyć.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#13 Postautor: spokojny » 8 czerwca 2011, o 20:14

To wszystko walka z wiatrakami. Nic nie zwojujecie a awans... hmmm powiem wam że ten Dzikowski wydaje mi się być mądrym i ogarniętym człowiekiem i czuje że poprowadzi nas po awans :D

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#14 Postautor: kibicLBN » 8 czerwca 2011, o 20:15

Mam taką nadzieję, lepszy od Wilka będzie na pewno, jak przyfarci się i wygramy w Rawiczu to może jeszcze coś z tego być.

Pirat

#15 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 20:16

kwestia czy bedzie umiał naszych ''gwiazdorów'' za morde złapać i ich sprowadzić na ziemie...no i może wsród działaczy troche bojkotu wprowadzi.czass pokaże

Pirat

#16 Postautor: Pirat » 8 czerwca 2011, o 20:17

w zasadzie ten mecz bedzie decydujacy i musi byc na plus jesli chodzi nam o awans

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#17 Postautor: spokojny » 8 czerwca 2011, o 20:20

Mecz na pewno jest do wygrania. Myślę że nie wysoko ale wygramy bez większych problemów, ale nie oszukujmy się jeżeli ten mecz przegramy to awans z głowy na przysłowiowe 99.9% :D

Jaackx

#18 Postautor: Jaackx » 8 czerwca 2011, o 20:50

RadeKas pisze:To ja proponuje Prezesa Jaroslawa. Bedzie trzymal za morde wszystkich jak trzeba.

tylko nie on. już raz przez to przechodziliśmy. jak się skończyło każdy chyba wie.

BR
Senior

#19 Postautor: BR » 8 czerwca 2011, o 20:57

spokojny pisze:na przysłowiowe 99.9% :D

jakie jest przysłowie z 99,9% ;)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#20 Postautor: Łoptymista » 8 czerwca 2011, o 21:05

Na 99 procent, zwykle
w d*pę dostaje docent

;)

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#21 Postautor: stefanzdzialek » 8 czerwca 2011, o 21:06

Jaackx pisze:
RadeKas pisze:To ja proponuje Prezesa Jaroslawa. Bedzie trzymal za morde wszystkich jak trzeba.

tylko nie on. już raz przez to przechodziliśmy. jak się skończyło każdy chyba wie.

Chyba chodziło o Prezesa Jarosława z Żoliborza :D :D :D Ten to tak, cukier i kurczaki były by w klubie zawsze!

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#22 Postautor: spokojny » 8 czerwca 2011, o 21:11

BR pisze:
spokojny pisze:na przysłowiowe 99.9% :D

jakie jest przysłowie z 99,9% ;)

Tak powiedziałem w kontekście wypowiedzi Wojciechowskiego na temat awansu :D

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: RadeKas » 8 czerwca 2011, o 21:37

stefanzdzialek pisze:
Chyba chodziło o Prezesa Jarosława z Żoliborza :D :D :D Ten to tak, cukier i kurczaki były by w klubie zawsze!

Dokladnie 8) . Zapomnialem, ze harry tez Jaroslaw :lol: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.