bkapusta pisze:Saint pisze:A ile taki prezes może zarobić? Bo jakby coś to ja chętnie wrócę do Lublina...
Co, zle Ci "u nas" w Warszawie?
Jak wam się malowane warszawiaki pracuje? Za dużo wolnego czasu nie macie przypadkiem?
bkapusta pisze:Saint pisze:A ile taki prezes może zarobić? Bo jakby coś to ja chętnie wrócę do Lublina...
istred pisze:bkapusta pisze:Saint pisze:A ile taki prezes może zarobić? Bo jakby coś to ja chętnie wrócę do Lublina...
Jak wam się malowane warszawiaki pracuje? Za dużo wolnego czasu nie macie przypadkiem?
Cz@rek pisze:Czyli kto? Konkretnie proszę,podaj nazwiska tych chętnych do poprowadzenia na dziśklubu.
harry pisze:Cz@rek pisze:Czyli kto? Konkretnie proszę,podaj nazwiska tych chętnych do poprowadzenia na dziśklubu.
Abramczyk Zygmunt, Abramek Renata, Abramek Zofia, Abramowicz Edward, Abramowicz Regina, Adamczewska Irena, Adamczyk Apoloniusz, Adamczyk Beata, Adamczyk Bogdan, Adamczyk Marian,... jest w kim wybierać. Spoko.
harry pisze:Cz@rek pisze:Czyli kto? Konkretnie proszę,podaj nazwiska tych chętnych do poprowadzenia na dziśklubu.
Abramczyk Zygmunt, Abramek Renata, Abramek Zofia, Abramowicz Edward, Abramowicz Regina, Adamczewska Irena, Adamczyk Apoloniusz, Adamczyk Beata, Adamczyk Bogdan, Adamczyk Marian,... jest w kim wybierać. Spoko.
kibicLBN pisze:harry pisze:Cz@rek pisze:Czyli kto? Konkretnie proszę,podaj nazwiska tych chętnych do poprowadzenia na dziśklubu.
Dokładnie jest sporo ludzi w Lublinie i nie tylko bardzo zdolnych, ale bezrobotnych którzy za 3 tys. miesięcznie to Sprawkę zawstydzili by po tygodniu od objęcia stanowiska.
Shack pisze:a ilu by się znalazło za 5k/miesiąc !!
Shack pisze:5k/miesiąc !!
Shack pisze:
a ilu by się znalazło za 5k/miesiąc !!
Saint pisze:Szczerze? Jeśli to prawda to bez 'Wow'.... nie wydaje się to łatwy kawałek chleba, biorąc pod uwagę opowieści Harrego, całe to bagienko, kibiców i pomyje wylewane na głowę ... co innego kompetencje obecnego "wodza" - czy są tyle warte....