Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
hehe, dobre:)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Czasu na jakieś zmiany jest bardzo mało a i tak nie wiemy czy one coś dadzą (oczywiście chodzi o zmiany personalne). Chociaż osobiście uważam, że Wilka powinni zwolnić za to, że żongluje składem i za brak treningów.
Prezes mówił, że przed Piłą zrobią "wszystko" żeby wygrać ten mecz. Wystarczyło zrobić 2 długie treningi na takiej nawierzchni jaka była w niedzielę i podejrzewam, że nie trzeba było robić dużo więcej. Bo nasi nie zapomnieli jak się jeździ na żużlu, tylko w naszej drużynie nie ma dyscypliny. Później są narzekania w pomeczowych wywiadach naszych asów, "miałem problemy z silnikiem" było dopasować 2 motocykle to szansa, że ten jeden, który szwankuje zostanie zastąpiony drugim.
Teraz przed nami bardzo ważny mecz z Rawiczem, w którym musimy wygrać. Jeżeli zawodnicy mają ambicję i honor powinni to udowodnić w zbliżającym się meczu. Po porażce z Piłą nie powinno być tłumaczenia się jakimiś pierdołami, że "nie mogę przyjechać na trening bo mam sraczkę" albo "szkoda zarzynać silniki na treningu" tylko wszyscy na trening i nie jeden w tygodniu tylko 2 albo i 3. Sprawdziłem i niech prezes nie udziela w wywiadzie, że obcokrajowcy mają starty zagranicą i nie mogą przyjechać. Proctor i Woodward czwartek, piątek wolne. Jedynie Stead jedzie 9 i 10 czerwca mecz z Coventry.
Jeżeli prezes i trener chcą jakoś wyjść z twarzą (chociaż i tak już będzie trudno) to niech wezmą to wszystko za "mordę" i zorganizują poważne treningi i konsolidują drużynę, bo nie wierzę, że naszym żużlowcom nie zależy. W tym roku trzeba wykorzystać szansę i zrobić naprawdę wszystko (nie prezesowe "wszystko") żeby awansować do 1 ligi. W innych klubach Piła, Ostrów - treningi 2 albo 3 razy w tygodniu wszyscy zawodnicy na treningu a u nas się nie da? Czy to jest tak dużo dla drużyny walczącej o awans?
Podsumowując, na treningu: Baran, Piszcz, Puszakowski, Suchecki, Miesiąc, Łukaszewski, Malczewski/Bubel/Malitowski/Kociemba, Aspgren, Proctor, Woodward. Z tych 10 zawodników tak poustawiać na treningu, żeby była walka do składu w oparciu o KSM, ponieważ możliwości jest dużo.
Pozdrawiam
Prezes mówił, że przed Piłą zrobią "wszystko" żeby wygrać ten mecz. Wystarczyło zrobić 2 długie treningi na takiej nawierzchni jaka była w niedzielę i podejrzewam, że nie trzeba było robić dużo więcej. Bo nasi nie zapomnieli jak się jeździ na żużlu, tylko w naszej drużynie nie ma dyscypliny. Później są narzekania w pomeczowych wywiadach naszych asów, "miałem problemy z silnikiem" było dopasować 2 motocykle to szansa, że ten jeden, który szwankuje zostanie zastąpiony drugim.
Teraz przed nami bardzo ważny mecz z Rawiczem, w którym musimy wygrać. Jeżeli zawodnicy mają ambicję i honor powinni to udowodnić w zbliżającym się meczu. Po porażce z Piłą nie powinno być tłumaczenia się jakimiś pierdołami, że "nie mogę przyjechać na trening bo mam sraczkę" albo "szkoda zarzynać silniki na treningu" tylko wszyscy na trening i nie jeden w tygodniu tylko 2 albo i 3. Sprawdziłem i niech prezes nie udziela w wywiadzie, że obcokrajowcy mają starty zagranicą i nie mogą przyjechać. Proctor i Woodward czwartek, piątek wolne. Jedynie Stead jedzie 9 i 10 czerwca mecz z Coventry.
Jeżeli prezes i trener chcą jakoś wyjść z twarzą (chociaż i tak już będzie trudno) to niech wezmą to wszystko za "mordę" i zorganizują poważne treningi i konsolidują drużynę, bo nie wierzę, że naszym żużlowcom nie zależy. W tym roku trzeba wykorzystać szansę i zrobić naprawdę wszystko (nie prezesowe "wszystko") żeby awansować do 1 ligi. W innych klubach Piła, Ostrów - treningi 2 albo 3 razy w tygodniu wszyscy zawodnicy na treningu a u nas się nie da? Czy to jest tak dużo dla drużyny walczącej o awans?
Podsumowując, na treningu: Baran, Piszcz, Puszakowski, Suchecki, Miesiąc, Łukaszewski, Malczewski/Bubel/Malitowski/Kociemba, Aspgren, Proctor, Woodward. Z tych 10 zawodników tak poustawiać na treningu, żeby była walka do składu w oparciu o KSM, ponieważ możliwości jest dużo.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
1. Dwóch juniorów POLSKICH to podstawa .
2. Jeżeli ktos nie może przyjechać na treningi, krótka piłka nie jedzie w meczu.
3. Potrzebne są duże zmiany i jeszcze więcej treningów.
4. Sprawka musi odejśc
Aby mieć jakąś szanse na awans, tam przegrać nie możemy.
cieżko ustalić skład bo mamy same miernoty, brakuje nam 3 zawodników ( no chyba że ktoś się wkońcu przebudzi )
1.Miesiąc
2.Woodward
3.Proctor
4.Stead
5.........
6.........
7.........
2. Jeżeli ktos nie może przyjechać na treningi, krótka piłka nie jedzie w meczu.
3. Potrzebne są duże zmiany i jeszcze więcej treningów.
4. Sprawka musi odejśc
Aby mieć jakąś szanse na awans, tam przegrać nie możemy.
cieżko ustalić skład bo mamy same miernoty, brakuje nam 3 zawodników ( no chyba że ktoś się wkońcu przebudzi )
1.Miesiąc
2.Woodward
3.Proctor
4.Stead
5.........
6.........
7.........
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- kmzlublinfan
- Senior
Ja liczę, że może Puzon w końcu się obudzi. Jego dobrej jazdy brakuje i to bardzo. Problem jest z juniorami i to duży. Nie wiem kto może na gościa przyjśc to niech przyjdzie i niech w niedziele pojedzie, bo Łukaszewski przywozi tylko punkty urzędowe.
- niespokojny
- Trener
Miesiac
Puszakowski
Stead
Woodward
Proctor
Gosc
Lukaszewski
Baran i Suchecki juz zawalili wystarczajaco duzo. Niech Puzon jedzie na tych rzekomo nowych silnikach. Niewiele ryzykujemy.
Puszakowski
Stead
Woodward
Proctor
Gosc
Lukaszewski
Baran i Suchecki juz zawalili wystarczajaco duzo. Niech Puzon jedzie na tych rzekomo nowych silnikach. Niewiele ryzykujemy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zostało jeszcze dwóch zawodników którzy powinni w 2 lidze jechać. Jak będzie zobaczymy może faktycznie Puzon się obudzi i zacznie wozić po 10pkt

Największą głupotą jest odstawianie Barana. Fakt zawalił mecz ale to spotkanie jest za nami i nie ma co wracać. Widać, że Karol się męczy w Lublinie. W zeszlym roku zrobił w rawiczu 14+1. Nie popełniajmy błędu kierując się emocjami po przegranym meczu z Piłą. Moim zdaniem powinien jechać Baran oraz Puzon. Juniorów zagranicznych sobie odpuścmy bo ten wariant nie sprawdza się.
Skład powinien być taki:
Puzon
Suchecki
Proctor
Stead
Baran
Lukaszewski
ktośtam
Skład powinien być taki:
Puzon
Suchecki
Proctor
Stead
Baran
Lukaszewski
ktośtam
tylko, że jak teraz puscisz Puszakowskiego z Miesiacem na treningu w Lublinie to wynik na 10 startów bedzie mniej wiecej 3:7. wiec ja bym jednak Miesiąca nie odstawiał.
- niespokojny
- Trener
Rok temu Baran w Krakowie zrobil 13 punktow! A w tym sezonie ile? Przestancie zyc przeszloscia. Puzon jechal tam dwa razy i za kazdym dwucyfrowka. Wiec tez ma niegorszy argument.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Moja pomyłka za szeroką mamy kadrę i mi się Miesiąc zapodział. Miesiąca dałbym z 4 bo nie sądzę żeby ściągneli Steada. Nie wiem czy jest możliwość jechania składem Puzon, Miesiąc, Proctor, Stead, Baran i polscy juniorzy bo nie mam już głowy do liczenia ksm-u.
Lubię Mariusza i sadze ze jest ambitny ale to cien zawodnika z ubiegłego roku. Jedyny argument za tym zeby jechał to taki, że dwa mecze w ktorym pojechał wygralismy. Moze jest czyms w rodzaju maskotki przynoszącej szczęście? Kiedys wydawalo sie ze takim szczesciarzem jest Jasio Stachyra. A szczescie zwlaszcza teraz bardzo sie nam przyda.
A nie był szczęściarzem? Doprowadzić drużynę składającą się z Karlssona, Śledzia i kilku ogórków do baraży to nie fart? Ale za to go właśnie lubie, że jak przyjeżdżał Lotos, Zielona czy Tarnów to wszyscy dostawali.
wg mnie Barana, Puszakowski i Miesiąc powinni pojechać w najbliższym meczu
myślę, że będą na maksa zmobilizowani, a Mariusz szczególnie będzie chciał udowodnić, że miejsce w składzie mu się należy
myślę, że będą na maksa zmobilizowani, a Mariusz szczególnie będzie chciał udowodnić, że miejsce w składzie mu się należy
podobno gadka byla przed Opolem, zrobil tam 6 punktow...
METHANOL ADVENTURE TEAM
@
BR
Gówno prawda. Mobilizacja nie zastąpi ciężkiej pracy. Jako nowy trener nie podjąłbym się prowadzenia bez jednego przynajmniej solidnego treningu całej drużyny przed Rawiczem. Ten musi, tamten bardzo chce - tak już jest od początku sezonu - efekty średnie.
BR
Gówno prawda. Mobilizacja nie zastąpi ciężkiej pracy. Jako nowy trener nie podjąłbym się prowadzenia bez jednego przynajmniej solidnego treningu całej drużyny przed Rawiczem. Ten musi, tamten bardzo chce - tak już jest od początku sezonu - efekty średnie.
A ja myślę, że skład powinien ustalać trener.
Ustalając skład "na forum" nie mając żadnych danych dotyczących zawodników wróżycie z fusów tak jak robił to Wilk.
Jeśli już, to sensownym pomysłem na skład jest propozycja renegocjacji kontraktów - kto się zgodzi niech jedzie.
Przynajmniej będziemy mieli pewność, że jadą ci, którym zależy.
Ustalając skład "na forum" nie mając żadnych danych dotyczących zawodników wróżycie z fusów tak jak robił to Wilk.
Jeśli już, to sensownym pomysłem na skład jest propozycja renegocjacji kontraktów - kto się zgodzi niech jedzie.
nikt nie zostanie poza Australijczykami i chyba Miesiącem 
istred pisze:Jeśli już, to sensownym pomysłem na skład jest propozycja renegocjacji kontraktów - kto się zgodzi niech jedzie.
Ale się czepiliście tych kontraktów. Nie trzeba nic renegocjować, wystarczy płacić za zwycięstwa i tzw. GOOD JOB. Jak w Rawiczu np. Proctor walnie 13 pkt to dać mu premię (wypłacaną w razie braku wtopy w dalszych meczach). Jak walnie 3+1 to zapłacić piątaka za dojazd, a resztę zawiesić.
czyli renegocjować.wystarczy płacić za zwycięstwa i tzw. GOOD JOB. Jak w Rawiczu np. Proctor walnie 13 pkt to dać mu premię (wypłacaną w razie braku wtopy w dalszych meczach). Jak walnie 3+1 to zapłacić piątaka za dojazd, a resztę zawiesić.
Witam wszystkich forumowiczów!
Jak wiemy w klubie i wokół niego nie ma dobrej atmosfery a zatem trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Myślę, że jak przyjdzie nowy trener(mam nadzieję rozgarnięty) to zadba o treningi i atmosferę w drużynie.Jesteśmy w stanie wygrać w Rawiczu, ale jak wiadomo- łatwo nie będzie. Bądźmy dobrej myśli i kibicujmy naszym
. Taki skład ode mnie:
1.Miesiąc
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.Gość
Kolejność może być inna, ale wg mnie puzon powinien wrócić.
Przede wszystkim mobilizacja a wynik będzie dobry. Życzę powodzenia naszym działaczom, może nie jest najlepiej ale cóż... skoro taczki się już szykują to im się przyda
1.Miesiąc
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.Gość
Kolejność może być inna, ale wg mnie puzon powinien wrócić.
Przede wszystkim mobilizacja a wynik będzie dobry. Życzę powodzenia naszym działaczom, może nie jest najlepiej ale cóż... skoro taczki się już szykują to im się przyda
A czemu ma jechać Baran???? Puzon zrobił ponad 10 i wyleciał ze składu
i co teraz wyleci ze składu Woodward ???który naprawde ładnie pojechał z Piłą, mam nadzieje ze przyjdzie rozgarniety trener i to jakos zlepi.

Baran jest w tym sezonie nieobliczalny, nie wiem czy warto go wstawić do składu bo to już sprawa nowego trenera. Powinien przyjechać na trening i walka o skład każdy z każdym... Zrobić jakiś trening punktowany, cokolwiek, żeby mieć pewność kto jest lepszy a kto gorszy. Chciałbym się odnieść także do Piszcza. Wg mnie jakby miał dobry sprzęt to myślę że 10 na mecz by robił.
Ale po co nam trening punktowany na naszym torze skoro Baran może sobie przejechać dwa kółeczka w Rzeszowie i powie że ze sprzętem wszystko git? Nie wiesz że to Lublin i tu nigdy nic nie będzie ok.
Gdyby był zdrowy i miał kondycje + sprzęt ekstraligowy to pewnie TAK.