Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Przejadła im się Extraliga. Niech pojeżdżą w 2 lidze z 10 lat to stęsknią się za najlepszymi to wtedy komplety walić będą.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Pieknie Janowski z Jedrzejakiem wyprzedzili Richardson'a:)
Mecz moze nie byl rewelacyjny ale ostatni bieg wynagrodzil wszystko.
Ps Szkoda ze Maciej K. udzielajac wywiadu pani redaktor nie zdjal kaszakietu, mozna by bylo zobaczyc jego slynna "zaczeske"
Mecz moze nie byl rewelacyjny ale ostatni bieg wynagrodzil wszystko.
Ps Szkoda ze Maciej K. udzielajac wywiadu pani redaktor nie zdjal kaszakietu, mozna by bylo zobaczyc jego slynna "zaczeske"

i akurat w najwazniejszym momencie (wejscie w ostatni luk ostatniej dwojki + ustawienie kamery na pierwsza dwojke) - jeb, transmisja przerwana
tvp
)))))
tvp
...chyba inny mecz oglądaliśmy ..
Fajny pierwszy bieg w Toruniu. 2xPulczynski vs 2xMusielak
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kto nie ogląda niech włączy sobie tvp sport, w każdym biegu mijanki, super mecz
tak mi się zdawało ale nie byłem pewien 
No taki zuzel jak w Toruniu az sie chce ogladac. Pomijacac stadion, to naprawde fajnie przygotowany tor, wiele ciekawych sciezek, nikt nie mogl byc pewien zywciestwa w biegu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dziś o 22:3o w kanale TVN Style wywiad z Tomaszem Gollobem.
http://www.tvnstyle.pl/news/4685/view
-
Smirnek_
- Senior
O 21 na Polsacie Sport Swindon Robins - Eastbourne Eagles. W składzie Rudzików jest Simon Stead.
patrze na to co wyrabia na torze Pulpet i nie wierze. pewnie ktos sie za niego przebral...
carpe diem!
A dlaczego?
To dobry zawodnik.
Miał dotychczas jeden nieudany sezon, a w zasadzie początek sezonu. I pech chciał, że akurat wtedy startował w Lublinie...
To dobry zawodnik.
Miał dotychczas jeden nieudany sezon, a w zasadzie początek sezonu. I pech chciał, że akurat wtedy startował w Lublinie...
- tezetomaniak
- Trener
wg niektórych "znafcow spitleja" z tego forum, Monberg nie nadałby sie do naszego Wegla 
istred pisze:A dlaczego?
To dobry zawodnik.
noo sezony 2008 i 2010 w elidze w barwach Gorzowa i Tarnowa rzeczywiscie mial udane, ciekawe czy fani tych dwoch klubow zgodziliby sie z Toba :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ostatni naprawdę dobry sezon Pulpeta w Polsce to Gniezno 2003. Potem w kazdej druzynie byl zapchajdziurą - z lepszym lub z gorszym skutkiem ale tylko zapchajdziurą. Nie jest to zawodnik ktorego sciaga sie do 2 ligi i bedzie pewniakiem na dwucyfrowki. Dla mnie to poziom np. Proctora, Ferjana itd.
Zgadzam sie, ale wydaje mi sie, ze w tym roku Pulpet jest wyjatkowo zmotywowany, bardzo ladnie schudl zreszta:) Mysle, ze bardzo chcialby poszalec w Polsce, chocby w II lidze. KSM chyba tez ma niski, wiec inwestycja raczej by sie zwrocila.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie no, jak Pulpet jest na poziomie Proctora... to trzeba chyba schodzic z tego swiata... opanujcie sie
jestem sklonny postawic kilka flaszek/ladna sumke ze bedzie w top 5 II ligi... o ile wogole tutaj trafi. Poza Pulpetem sens widze jeszcze tylko w Woffindenie oraz Woodwardzie. Reszta szkoda sobie fujare zawracac. Na miejscu Sprawki juz odrazu po meczu w Krakowie negocjowal bym kontrakt. Jestem wiecej niz przekonany, ze stac nas na niego spokojnie.
Jest jakaś transmisja z dzisiejszego Elitserien (Orange Sport transmituje)?
Jest, tylko nigdzie nie można znaleźć który mecz. Pewnie Vetlanda - Piraterna , oby 
edit by grzesieck: edytowanie postow nie gryzie...
edit by grzesieck: edytowanie postow nie gryzie...
19:00 Elitserien (SWE): Elit Vetlanda – Piraterna Motala
- Orange Sport POL (13E) [PL]
- Orange Sport POL (13E) [PL]
login pisze:Dziś o 22:3o w kanale TVN Style wywiad z Tomaszem Gollobem.
Kurczę,przegapiłem.Będą jakieś powtórki?
$korzen$ pisze:Nie no, jak Pulpet jest na poziomie Proctora... to trzeba chyba schodzic z tego swiata... opanujcie siejestem sklonny postawic kilka flaszek/ladna sumke ze bedzie w top 5 II ligi... o ile wogole tutaj trafi. Poza Pulpetem sens widze jeszcze tylko w Woffindenie oraz Woodwardzie. Reszta szkoda sobie fujare zawracac. Na miejscu Sprawki juz odrazu po meczu w Krakowie negocjowal bym kontrakt. Jestem wiecej niz przekonany, ze stac nas na niego spokojnie.
Zdaje się, że na razie mozemy sobie tylko poteoretyzowac
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -kluby-sa/
A jezeli juz doszloby do jakichkolwiek mozliwosci - nie ma nic prostszego jak to sprawdzic - niech przyjedzie pulpet czy stead do Polski i niech pojadą z naszymi na treningu na tasmę. Będzie wszystko wiadomo czarno na bialym.