Zbigniew Suchecki
Re: Zbigniew Suchecki
Ale na bank też mocno pobijany musi być Suchy ale żeby nic Kościuchowi się nie stało.
Grucha18 pisze:Czy my zawsze pod górkę musimy mieć
Tak
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No to mają formę nasze chłopaki,wyśmienitą , "ogórkową".
Dlaczego jakiś Magosi czy Facher mogą pojechać, a Suchecki ...
Dlaczego jakiś Magosi czy Facher mogą pojechać, a Suchecki ...
Lamentujcie dalej, serio. Im większy lament tym bardziej się wasze słowa w g... obracają 
Nie, trzeba ich chwalić. A może tak ja ty, wmawiać sobie że jest dobrze. 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
A nie jest
? Ciekaw jestem tylko czy w ogóle chłopaki się do tych jazd przykładają.
Z relacji wynika, że Suchecki ATAKOWAŁ Kościucha - znaczy, że przykładają się.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Już niedługo będzie niezły maratonik, 4 mecze, tydzień po tygodniu i się okaże, kto jak przygotował się do sezonu i w jakiej jest formie.
Maratonik to byłby jakby te mecze były codziennie. A tak to zwykła liga.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A miesiąc pauzy później to też nazwiesz zwykła liga?? 
jest tak jak sie obawialem - nasi zawodnicy jako jedni z ostatnich w Polsce wyjezdzają na tor (jakaś dziwna lubelska tradycja się robi), a dodatkowo Zbyszek bez treningów zaczął od razu od sparingów. Efekt jest taki, że forma jest kiepska i stwarzająca zagrożenie. Być może jeżdzą na łysych oponach i na szrotach z poprzednich lat - ale wyniki sparingowe są po prostu beznadziejne. I tylko dlatego, że są beznadziejne musimy się pocieszać tekstami typu - "spokojnie, poczekajmy do ligi, to tylko sparing" etc etc. Jest mi przykro, że tylko nasza druzyna i to niezaleznie kto w niej jest jezdzi tak słabo (zaznaczam - patrzę tylko na punkty jako jedyne wymierne kryterium). Na miejscu trenera biłbym na alarm, póki jest na to czas, bo nie jest dobrze.
Ja bym tak nie panikował. Będzie dobrze jeśli nasi zawodnicy wreszcie spokojnie potrenują w Lublinie i nie przewalą gdzieś kasy przeznaczonej na sprzęt.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Fajny komentarz na SF naocznego świadka sparingu:
Ewidentna wina Sucheckiego, który w barwach PSŻ kulił w biegach ogon pod siebie przywożąc (0,0,0,0,0) a dziś chciał się popisać i wypchnął Kościucha w bandę! Norbi był zdecydowanie szybszy od Suchego, który dzisiejszymi wynikami i wypadkiem potwierdził swoją "bajeczną" formę. Kto był ten widział i potwierdzi!
Zaczynam odczuwać pewien niepokój, ale mam jeszcze nadzieję
Ewidentna wina Sucheckiego, który w barwach PSŻ kulił w biegach ogon pod siebie przywożąc (0,0,0,0,0) a dziś chciał się popisać i wypchnął Kościucha w bandę! Norbi był zdecydowanie szybszy od Suchego, który dzisiejszymi wynikami i wypadkiem potwierdził swoją "bajeczną" formę. Kto był ten widział i potwierdzi!
Zaczynam odczuwać pewien niepokój, ale mam jeszcze nadzieję
- niespokojny
- Trener
Jak tak dalej pojdzie to Lublin ''powiezie'' pol I ligi. Stead zalatwil Brzozowskiego, Suchecki Kosciucha. Jak tak dalej pojdzie to nasi zawodnicy dostana zakazy stadionowe 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak Suchecki bedzie dziadowal, to bedzie grzal lawe i tyle. Przeciez jest jeszcze Piszcz z takim samym ksm.
No jest tylko kogo wtedy w miejsce luki na 5 miejsce np. wsadzimy bo chyba nie kogoś z KSM 6.50
To nie Zbyszek "załatwił" Kościucha, lecz Kościuch na 3 okrążeniu próbował na siłę założyć się na Suchego, który się z nim zrównał. Ewidentna wina Kościucha!
Grucha18 pisze:No jest tylko kogo wtedy w miejsce luki na 5 miejsce np. wsadzimy bo chyba nie kogoś z KSM 6.50
Jendrej
kilar pisze:Jak Suchecki bedzie dziadowal, to bedzie grzal lawe i tyle. Przeciez jest jeszcze Piszcz z takim samym ksm.
Na razie prezentują podobny poziom.
Obym się mylił ale może się okazać, że Suchecki jest za słaby również na 2 ligę.
janek pisze:Na razie prezentują podobny poziom.
No, ale Piszcz troche lepiej zna nasz tor i tu moze byc roznica.
asid pisze:Obym się mylił ale może się okazać, że Suchecki jest za słaby również na 2 ligę.
Nie dzielmy za wczesnie skory na niedzwiedziu. Malo chlopaki trenuja i tyle. Gorszy od Puzona czy Barana nie jest. Oby tylko nie okazalo sie ze mamy za malo treningow przed sezonem. Jezdzic w sparingach bez wczesniejszego rozjezdzenia jest mimo wszystko troche ryzykowne.
-
Smirnek_
- Senior
Suchecki właśnie sobie pyrka w Poznaniu.
http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2538.html
http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2538.html
Muszę się napić
Czy to pierwszy wygrany przez naszego zawodnika bieg w tym sezonie?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...