Mateusz Łukaszewski
Re: Mateusz Łukaszewski
yyyy żużlowiec ? 
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =5173&z=11
Nasz nowy junior, trenuje w Gorican.
Nasz nowy junior, trenuje w Gorican.
- Egon
- Zawodowiec
To część nowego tłumika.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =5185&z=11
A tu poprzednie zdjęcie już z poprawionym podpisem:
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =5185&z=13
Także wygląda na to, że Mateusza nie ma w Gorican.
A tu poprzednie zdjęcie już z poprawionym podpisem:
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =5185&z=13
Także wygląda na to, że Mateusza nie ma w Gorican.
witam
mam pytanie:
czy ktoświe co się dzieje z naszym juniorem?
czy gdzieś trenuje, czy robi silniki itd.
patrząc na jego postawę w spotkaniach potrzebuje on dużo więcej jazdy i obycia z motorem
dziwi mnie fakt że nasz junior nie trenuje u nas na torze chociażby wtedy kiedy jeździ szkółka
mam pytanie:
czy ktoświe co się dzieje z naszym juniorem?
czy gdzieś trenuje, czy robi silniki itd.
patrząc na jego postawę w spotkaniach potrzebuje on dużo więcej jazdy i obycia z motorem
dziwi mnie fakt że nasz junior nie trenuje u nas na torze chociażby wtedy kiedy jeździ szkółka
Chyba wygodniej mu trenowac w Lesznie niż jechac przez pół albo i więcej Polski do nas na trening ze szkółką (
), no bo przecież naszym gwaizdom z Rzeszowa do nas na trening seniorów też za daleko...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
a nasz młodzik w ramach treningu nie mógłby pojechać w takich zawodach??
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... rzelozone/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... rzelozone/
No skoro zostaly przelozone to chyba tak srednio by mogl
A tak serio, to zawody chyba troche maja byc castingiem na "goscia" do Wandzi, wiec po co im tam Lukaszewski?
A tak serio, to zawody chyba troche maja byc castingiem na "goscia" do Wandzi, wiec po co im tam Lukaszewski?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pewnie pojedzie w środę w Rybniku,ale kogo będzie miał za partnera do pary?
Czy w MMPPK też można korzystać z "gościa"?
Czy w MMPPK też można korzystać z "gościa"?
Z tego co słyszałem to w rozgrywkach młodzieżowych mamy korzystać z juniorów z Rzeszowa, na pewno w MDMP, więc może i w MMPPK.
Mateusz wywalczył szóste miejsce w półfinale MMPPK w Rybniku, i pokonał Krosno!
Szkoda defektu na prowadzeniu,bo mogło być całkiem nieźle...
Szkoda defektu na prowadzeniu,bo mogło być całkiem nieźle...
Brawo, świetny wynik! Mateusz przywiózł za sobą Dawida Bąka i Mateusza Wieczorka, a gdyby nie defekt to być może byłby na mecie również przed Mazurem i Lesiakiem!
W sumie niegłupia taktyka klubu, Mateusz bez kolegi z drużyny mógł spokojnie skupić się na dowożeniu darmowych punktów i finalnie wyszło na to, że pokonał Krosno
A na poważnie to ważne, że w ogóle gdzieś jeździ, rezultat jest sprawą drugorzędną.
W sumie niegłupia taktyka klubu, Mateusz bez kolegi z drużyny mógł spokojnie skupić się na dowożeniu darmowych punktów i finalnie wyszło na to, że pokonał Krosno
A na poważnie to ważne, że w ogóle gdzieś jeździ, rezultat jest sprawą drugorzędną.
Ostrów - 17 pkt
Kraków - 9 pkt
Rawicz - 19 pkt
Opole - 5 pkt
Równe -12 pkt
To są punkty juniorów naszych rywali. Co robi Łukaszewski ? Jedzie beznadziejnie a nie widać żadnego treningu, żadnej poprawy. Robi coś w ogóle ten chłopak? Dlaczego go nie widać nawet na treningach szkółki? Panie trenerze to jest teraz nasz jedyny junior krajowy, a przy wynikach rywali widać, że należy się chłopakiem mocniej zainteresować
Kraków - 9 pkt
Rawicz - 19 pkt
Opole - 5 pkt
Równe -12 pkt
To są punkty juniorów naszych rywali. Co robi Łukaszewski ? Jedzie beznadziejnie a nie widać żadnego treningu, żadnej poprawy. Robi coś w ogóle ten chłopak? Dlaczego go nie widać nawet na treningach szkółki? Panie trenerze to jest teraz nasz jedyny junior krajowy, a przy wynikach rywali widać, że należy się chłopakiem mocniej zainteresować
Nie jeździ na treningach bo jak by cos mu się stało to byłby walkower, może taka jest przyczyna
? Nie wiem dlaczego, ale u nas uważa się że polski junior nie ma szans na dobre występy i już. Że nie da się żeby przyszedł taki Michalski, czy Adamczewski i robił więcej punktów niż "liderzy" typu Baran czy Puzon, a tak się dzieje w tej chwili....szkoda że nie u nas.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie przesadzajcie,chłopak ma potencjał co pokazał w Krakowie.
A trenuje na pewno w Lesznie,chyba nikt od niego nie wymaga żeby trenował na co dzień z naszą szkółką?
Bo na treningach pierwszego zespołu przecież jest. W dodatku dzielnie reprezentuje nasz klub w zawodach
młodzieżowych,chociaż szkoda że w pojedynkę.
A trenuje na pewno w Lesznie,chyba nikt od niego nie wymaga żeby trenował na co dzień z naszą szkółką?
Bo na treningach pierwszego zespołu przecież jest. W dodatku dzielnie reprezentuje nasz klub w zawodach
młodzieżowych,chociaż szkoda że w pojedynkę.
Dokładnie. Nie ma co jeszcze wieszać na nim psów. Pojechał dopiero 3 mecze. W Opolu zawalił, w Krakowie 5pkt także duży plus, i u nas z Kaskadem pierwszy mecz. Zobaczymy jak pojedzie kilka zawodów u nas co jest wart, może jeszcze będzie z niego pociecha. Z tego co pamiętam rok temu Tadzio miał jeszcze gorszy początek.
[/color]
Na wyjeździe jedzie połowę meczów - wystarczy.
Dopóki nie zacznie dobrze punktować na torze w Lublinie to należy tego od niego oczekiwać (oczywiście nie na każdym treningu szkółki, ale jako że treningów pierwszej drużyny praktycznie nie ma, to Łukaszewski powinien korzystać przynajmniej z treningów szkółki i pościgać się np. z Piszczem)..A trenuje na pewno w Lesznie,chyba nikt od niego nie wymaga żeby trenował na co dzień z naszą szkółką?
Na wyjeździe jedzie połowę meczów - wystarczy.
Ciekawe tylko na kim wieszali by psy kibice gdyby taki szkółkowicz spowodował jego kontuzje?
Po drugie Wilka też pewnie nie ma na tych treningach,więc ja nie widzę sensu takich jazd
a wręcz przeciwnie...
Po drugie Wilka też pewnie nie ma na tych treningach,więc ja nie widzę sensu takich jazd
a wręcz przeciwnie...
W sumie rzeczywiście, głupotą jest wyjeżdżanie na tor, o ile nie jest to wyjazd do biegu w meczu ligowym.Ciekawe tylko na kim wieszali by psy kibice gdyby taki szkółkowicz spowodował jego kontuzje?
...bo przecież jazdy treningowe służą temu, żeby miał na co popatrzeć Wilk.Po drugie Wilka też pewnie nie ma na tych treningach,więc ja nie widzę sensu takich jazd
a wręcz przeciwnie...
Tylko ciekaw jestem po co Puzon jeździ w Toruniu, albo w jakichś głupich zawodach w Danii? Przecież Wilka też tam nie ma
A może Mateusz jest poobijany, w sumie to chyba wszyscy w klubie są poobijani
. A niektórzy z nich to mają poobijaną, ale głowę chyba
(żeby nie było, nie chodzi tu o upadek Barana) 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ostatnio na treningu w Lesznie Mateuszowi motocykle testował Troy Batchelor.Niestety,ale nasz junior jest strasznie wolny :/ .Oby pomoc kangura coś dała,choć w Rawiczu rewelacji nie było.
pozdrawiam w Leszna
pozdrawiam w Leszna
Ja to mam wrazenie, ze jest wolny, bo nie odkreca gazu, ewentualnie klapie nim niedlugo po wyjsciu ze startu. Taki troche syndrom Krzysia Dominiczaka...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie tylko Ty masz takie wrazenie niestety. Starty ma bardzo fajne, czesto po pierwszym luku spokojnie powinien prowadzic, jednak jesli tylko zbliza sie jakis przeciwnik to zamyka gaz. Trzeba popracowac z tym chlopakiem, bo mysle ze ma mozliwosci calkiem duze. Wiecej jazdy, treningow i moze jakies spotkanie z psychologiem ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips