RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010
Re: RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 18 lipca 2010
Co za różnica kto będzie sędzią jak walka o awans to powinniśmy ich pyknąć bez problemu.
Marcinkowski:
"Próbowałem podczas wtorkowego treningu w Rawiczu nowego silnika, który jest przygotowany właśnie na twarde tory. Chciałem go "poczuć", zobaczyć jak się będzie zachowywał na twardszym torze, który mieliśmy na treningu u nas."
Czyżby szykowali twardy tor?
Możliwe, że jednak trenowali na twardszym pod Piłe bo dalej mówi:
"Dwa silniki mam już przygotowane na mecz z Lublinem, mam nadzieję, że tor będzie przyczepny. One są sprawdzone, także nie ma co kombinować"
Pewnie dopiero na miejscu będzie wiadomo jaki tor naprawdę przygotowali.
"Próbowałem podczas wtorkowego treningu w Rawiczu nowego silnika, który jest przygotowany właśnie na twarde tory. Chciałem go "poczuć", zobaczyć jak się będzie zachowywał na twardszym torze, który mieliśmy na treningu u nas."
Czyżby szykowali twardy tor?
Możliwe, że jednak trenowali na twardszym pod Piłe bo dalej mówi:
"Dwa silniki mam już przygotowane na mecz z Lublinem, mam nadzieję, że tor będzie przyczepny. One są sprawdzone, także nie ma co kombinować"
Pewnie dopiero na miejscu będzie wiadomo jaki tor naprawdę przygotowali.
Będzie przyczepny. W Rawiczu cały czas pada więc za bardzo innego wyjścia nie mają. Oby jutro zawody się odbyły bo szkoda jechać na darmo 

Wciąż mogę zabrać dwie osoby do Rawicza, jak coś to priv
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Zapowiedź meczu:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... awicz-kmz/
Trener RKS-u mówi co prawda, że jego zawodnicy preferują przyczepną nawierzchnię i na takiej wolą się ścigać. Ale są dwa powody, dla których gospodarzom opłacałoby się odjechać ten mecz na twardym torze. Po pierwsze, lublinianie zdecydowanie lepiej czują się, gdy mają do czynienia z torem przygotowanym "pod koło". Po drugie, w perspektywie niedzielnego meczu w Pile, gdzie na pewno będzie "beton", warto byłoby zapoznać się z twardą nawierzchnią. Tym bardziej, że mecz w Pile będzie miał zdecydowanie większe znaczenie niż potyczka z lublinianami. W razie porażki w Pile, nawet wygrana z KMŻ-em nic rawiczanom nie da.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... awicz-kmz/
Trener RKS-u mówi co prawda, że jego zawodnicy preferują przyczepną nawierzchnię i na takiej wolą się ścigać. Ale są dwa powody, dla których gospodarzom opłacałoby się odjechać ten mecz na twardym torze. Po pierwsze, lublinianie zdecydowanie lepiej czują się, gdy mają do czynienia z torem przygotowanym "pod koło". Po drugie, w perspektywie niedzielnego meczu w Pile, gdzie na pewno będzie "beton", warto byłoby zapoznać się z twardą nawierzchnią. Tym bardziej, że mecz w Pile będzie miał zdecydowanie większe znaczenie niż potyczka z lublinianami. W razie porażki w Pile, nawet wygrana z KMŻ-em nic rawiczanom nie da.
Trzeci powod - niepewna pogoda. Przy przyczepnym torze, troche deszczu i znow po zawodach.
Czas na zmiany :]
myślę że nasz jutrzejszy mecz można porównać do ostatniego hitu I-szej ligi Start- Marma, a nóż widelec?? 
Pogoda jutro w Rawiczu barowa.
http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=rawicz
http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=rawicz
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Jest jedno wolne miejsce do Rawicza.I z powrotem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jesli wrocimy na 22:30 to jade 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ciuteńke mogłoby popadać, żeby wytrącić gospodarzom atut spasowania się z torem
Z informacji jakie dostałem z Rawicza, sytuacja wygląda następująco:
- pełne zachmurzenie
- niebezpieczne, ciemne chmury
- jak do tej pory bez opadów
- pełne zachmurzenie
- niebezpieczne, ciemne chmury
- jak do tej pory bez opadów
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
A co tam dziś na obiad skoro taki jesteś zorientowany

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zaraz się naszego wspólnego "znajomego" z ISQ zapytam co dziś u niego serwują 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
A to przepraszam, pomyłka
Myślałem, że informacje masz od naszej ekipy z dyrektorem na pokładzie 
Wg DW:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /964410163
Awizowane składy na mecz Kolejarz Rawicz – Lubelski Węgiel KMŻ
Kolejarz: 9. Marcin Nowaczyk, 10. Alan Marcinkowski, 11. Sebastian Alden, 12. Wiktor Gołubowskij, 13. Eric Andersson, 14. Tobiasz Musielak.
KMŻ: 1. Lukas Dryml, 2. Tomasz Rempała, 3. Mariusz Puszakowski, 4. Adrian Rymel, 5. Karol Baran, 6. Mariusz Puszakowski.
Gdyby tak się dało to ja jestem za

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /964410163
Awizowane składy na mecz Kolejarz Rawicz – Lubelski Węgiel KMŻ
Kolejarz: 9. Marcin Nowaczyk, 10. Alan Marcinkowski, 11. Sebastian Alden, 12. Wiktor Gołubowskij, 13. Eric Andersson, 14. Tobiasz Musielak.
KMŻ: 1. Lukas Dryml, 2. Tomasz Rempała, 3. Mariusz Puszakowski, 4. Adrian Rymel, 5. Karol Baran, 6. Mariusz Puszakowski.
Gdyby tak się dało to ja jestem za
sadychor prawie 2 tygodnie temu pisze:Wszystkich chetnych zapraszamy w odmety czata.
A ja zapraszam tam również dzisiaj na relację "live" z odwołania meczu w Rawiczu
marcinza pisze:http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2289.html
wiec jedzie Hadek??? czy Słodki??
Słodki będzie jak nie zaspał
Re: RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010
Wczoraj Aussies nie mieli czego świętować więc może wstanie
P.S. Kuper nadaje, że w Sieradzu pada namase, ale to chyba mało istotne dla meczu w Rawiczu
P.S. Kuper nadaje, że w Sieradzu pada namase, ale to chyba mało istotne dla meczu w Rawiczu
- Łoptymista
- Trener
meesha a w poniedzialek pasuje Ci wyjazd do Rawicza?
dla mnie tgo bylby dobry termin
dla mnie tgo bylby dobry termin
W poniedziałek nie, ale jutro by pasował
Poza tym zapraszam na czat, żeby tu nie robić śmietnika 
Wypadaloby rowniez dodac, ze wszystkie mecze nalezy rozegrac do niedzieli, wiec w razie odwolania meczu dzis jedziemy... jutro