Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
akurat nie mialem na mysli zadnego z naszych zawodnikow, bo watpie zeby ich obchodzilo takie zachowanie Barkera, ale w parku maszyn w trakcie meczu zawsze sie znajdzie paru takich, ktorym to moze byc nie w smak : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
niezłe jaja z "taśmą" Ostergaarda
http://www.youtube.com/watch?v=CxjUTRHIcsk
http://www.youtube.com/watch?v=CxjUTRHIcsk
Najlepsze jest to, ze klaskal i wybrechtal Nowaczyka, gdy ten wjechal w tasme, ale cyrk 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Nie wiem ile spirytusu trzeba w siebie wlac, zeby twierdzic, ze Ostergaard dotknal tasmy, ale sedzia pewnie srubowal rekord
.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2010, o 15:17 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To teraz nie dziwie się frustracji Opolan.
Jesli chodzi o bieg 4 i wykluczenie Ulricha, to moim zdaniem sedzia mial do tego prawo, a z tego powodu tez placza.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
METHANOL ADVENTURE TEAM
Podejrzewam, że masz rację, ale nigdy nie zapomnę, jak Jasio startował do Harrisa za akcję na Dawidzie
W ogóle marzy mi się J. Stachyra na trenerce w przyszłym roku. A Wilk będzie załatwiał transfery
EDIT: O meczu w Rawiczu - taśma to jakiś obłęd, ale zgadzam się z luCasem do do wykluczenia Ostergaarda, kontakt był, wydaje mi się, że sędzia miał prawo wykluczyć Duńczyka.
W ogóle marzy mi się J. Stachyra na trenerce w przyszłym roku. A Wilk będzie załatwiał transfery
EDIT: O meczu w Rawiczu - taśma to jakiś obłęd, ale zgadzam się z luCasem do do wykluczenia Ostergaarda, kontakt był, wydaje mi się, że sędzia miał prawo wykluczyć Duńczyka.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2010, o 15:42 przez Piocze, łącznie zmieniany 1 raz.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
dziwie sie ze nie wyniesli sędziego ze stadionu. Jakby to sie stało w Opolu to pewnie taczuszka po meczu by stała 
Piocze pisze:Podejrzewam, że masz rację, ale nigdy nie zapomnę, jak Jasio startował do Harrisa za akcję na Dawidzie![]()
Tylko, że Urlich trąca tylnym kołem nogę rywala, a to oznacza, że jest pol motocykla z przodu. A przecież złożyć się musiał. Po to sędzia ma mozliwosc powtórki wyścigu we czterech, żeby z niej korzystac w takich przypadkach.
pol motocykla z przodu. A przecież złożyć się musiał
Zaraz zaraz, moze mi umknelo,ale zdaje sie, ze w przepisach nie ma nic o przymusie skladania sie w luk, mogl sklapowac . Decyzja kontrowersyjna, a to, ze sedzia byl z Leszna to troszeczke pewnie zawazylo.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Na upartego moze tez wykluczyc zawodnika, ale przy ewidentnym stronniczym sedziowaniu. Ewentualnie, gdy "oddaje" za wczesniejsza, krzywdzaca decyzje.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
luCas pisze:pol motocykla z przodu. A przecież złożyć się musiał
Zaraz zaraz, moze mi umknelo,ale zdaje sie, ze w przepisach nie ma nic o przymusie skladania sie w luk, mogl sklapowac . Decyzja kontrowersyjna, a to, ze sedzia byl z Leszna to troszeczke pewnie zawazylo.
Pewnie ze nie ma. A po co sie skladac, lepiej walic 100km/h prosto w bande;)
Moim zdaniem GKSŻ sama naważyła sobie piwa wyznaczając sędziego z Leszna do sędziowania tego meczu. To od razu czymś śmierdziało. Swoją drogą też nie wierzę w czysto sportowe wygranie meczu Opola w Krakowie. Ciekawe co się będzie działo dalej skoro już teraz takie wałki są kręcone w II lidze...
Niedługo Czesiek wraca i powiem wam, że wolałbym, żeby Opole nie weszło do czwórki, na tą chwilę wyglądają najsolidniej kadrowo.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Niedługo Czesiek wraca i powiem wam, że wolałbym, żeby Opole nie weszło do czwórki, na tą chwilę wyglądają najsolidniej kadrowo.
Mocniej niż my i Łódź?!
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
no:) niech ich z kasy wyczyszczą, to nam będzie łatwiej 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Alan Marcinkowski (Kolejarz): Pojechaliśmy na sto procent. Jestem naprawdę bardzo zadowolony. Chciałem chłopakom serdecznie pogratulować, że tak dobrze jechali. Sprężyliśmy się i pokazaliśmy, że naprawdę jesteśmy w stanie walczyć z każdym. To nie jest tak, że sezon dla nas się kończy. Jedziemy dalej, walczymy. Jesteśmy w takim sztosie, że meczu już w tym sezonie nie przegramy.
Rawicz w I lidze, info pewne 100% KMO.
Rawicz w I lidze, info pewne 100% KMO.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Alan Marcinkowski (Kolejarz): Jedziemy dalej, walczymy. Jesteśmy w takim sztosie, że meczu już w tym sezonie nie przegramy.
- tezetomaniak
- Trener
Może trzeba zadzwonić do Bogdanki, czy nie daliby na Brunatny Węgiel Kraków. Gdzie jest kasa, tam jest wynik - przekonująco zakończył Michał Widera.
ho ho, ale mu sie dowcip wyostrzył
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -bogdanki/
Nie wiem jak to nazwać.Zazdrość? Był taki mecz w 2007r. Pieniędzy w klubie mało, a jakoś dało się pogonić Gorzów

Edyta:tezetomaniak szybszy
Nie wiem jak to nazwać.Zazdrość? Był taki mecz w 2007r. Pieniędzy w klubie mało, a jakoś dało się pogonić Gorzów
Edyta:tezetomaniak szybszy
"Życie to jazda"
wszedlem na syfy, przeczytalem te wypowiedz widery i od razu pomyslalem, ze wejde na zuzel.info i napisze, ze zaczynaja nam zazdroscic w tym II-ligowym gownie... =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dlatego trzeba szybko z tego gówna wyjść, bo staniemy się drugim Orłem Łódź, którego większość kibiców nie darzy sympatią 
Tadek Kostro ciśnie ostro!!