Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
- niespokojny
- Trener
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Proponuje Krosno do 4
. Maja w takim ukladzie szanse.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Musieli by wygrac gdzies na wyjezdzie, chyba ze Lódź wygra w Ostrowie i przegra w Krośnie, a wilki zdobędą duuuuzo bonusow 
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
To my w ostatniej kolejce z nimi przypadkowo zremisujemy 
To stracimy jeden punkt w ewentualnej rundzie finalowej ;P
Swoja droga jak zawodnicy Opola nie chcieli jezdzic po "zle przygotowanym" torze w Rawiczu to ciekawe co u nas bedzie

Swoja droga jak zawodnicy Opola nie chcieli jezdzic po "zle przygotowanym" torze w Rawiczu to ciekawe co u nas bedzie
Motor mocny
- tezetomaniak
- Trener
przeciez u nas tor jest przyczepny, idealny, najlepszy w Polsce 
Hayden pisze:To stracimy jeden punkt w ewentualnej rundzie finalowej ;P
Jakbyśmy my stracili 1 punkt a pozostałe zespoły np 2 to i tak nam by się opłacało
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jak czytam wypowiedzi Opolakow na temat toru w Rawiczu i tego, ze bali sie jechac, to normalnie mnie cos trafia. Jak sie dyga, to nie trzeba sie bylo brac za zuzel. To tak jakby np Hamilton odmowil jazdy w jakims GP, bo zakret na torze bylby za ostry. No ludzie trzeba miec jaja, a jak sie ich nie ma, to liga amatorska w otwartymi rekoma przygarnie takich "sportowcow".
- tezetomaniak
- Trener
a byłeś dzisiaj na torze w Rawiczu, czy tak sobie piszesz ? 
Ciekawe co nasi będą mówić na tor w Rawiczu. Narzekać im na jego stan na pewno nie będą mieć prawa. Wszak trzeba 'mieć jaja i tor jest równy dla wszystkich' 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
tezetomaniak pisze:a byłeś dzisiaj na torze w Rawiczu, czy tak sobie piszesz ?
Malolacik, czytaj ze zrozumieniem i nie zadawaj bezsensownych pytan. Stwierdzilem fakt, ze nie mieli jaj zeby na nim jechac, na SF jakis fan Rawicza napisal, ze czasy bliskie rekordu toru... to ja juz w ogole nie mam pytan. Analogicznie bylo u nas z Wanda.
- tezetomaniak
- Trener
Widzisz, niektórzy jeżdzą na żużlu, a ty czytasz sobie komentarze na syfach. I stwierdzasz fakt, że ONI nie mają jaj 
- niespokojny
- Trener
Oni placza juz od 4 meczy. Wszystko jest winne ze dostaja lomot. Kiepskiej baletnicy... A tor byl taki sam dla obu druzyn. Jak widac wg innych zuzlowcow tor nadawal sie do jazdy.
tezetomaniak pisze:Widzisz, niektórzy jeżdzą na żużlu, a ty czytasz sobie komentarze na syfach. I stwierdzasz fakt, że ONI nie mają jaj
A ja jako nie jezdzacy na zuzlu kibic mam prawo miec swoje zdanie odnosnie pseudo speedwaya w wykonaniu Opola. A Ty co widziales tor, ze masz banana od ucha do ucha ? Pewnie nawet z domu dzisiaj nie ruszyles dupy, bo mokro.
- tezetomaniak
- Trener
A Ty co widziales tor, ze masz banana od ucha do ucha ?
wlasnie z tego powodu ze nie wiedzialem, nie chrzanie na prawo i lewo o tym kto ma jaja, a kto nie.
Motor mocny
tezetomaniak pisze:A Ty co widziales tor, ze masz banana od ucha do ucha ?
wlasnie z tego powodu ze nie wiedzialem, nie chrzanie na prawo i lewo o tym kto ma jaja, a kto nie.
Dobra dobra, juz Ci ktos tu kiedys uwage zwracal, ze na wyjezdzie nie byles, ale za to do oceny zdobyczy punktowej jakiegos tam zawodnika to pierwszy od razu jestes.
never ride faster than your angel can fly
Tu akurat trochę kula w płot, bo w historii F1 kierowcy protestowali przeciwko stanowi toru już wiele razy, chyba nawet ze strajkiem włącznie. Niejednokrotnie i to w czasach "nowożytnych" tor był ratowany podczas weekendu. W Meksyku w latach 80. nawet raz wylewali nowy asfalt między kwalifikacjami i wyścigiem.kilar pisze:To tak jakby np Hamilton odmowil jazdy w jakims GP, bo zakret na torze bylby za ostry.
Ktos kiedys wrzucil zdjecie toru zuzlowego sprzed kilkudzieiseciu lat temu, gdzie schody normalnie byly obok toru. I co, jezdzili ? Jezdzili. Moze komus to nie pasowalo, nie wiem, nie obchodzi mnie historia i nie mam zamiaru sie do niej odnosic porownujac to co jest teraz z tym co bylo kiedys. Czasy sie zmieniaja, technika idzie do przodu, co za tym idzie bezpieczenstwo rowniez wzrasta. Lata 80, a obecne, to przepasc pod tym wzgledem.
Faktu sie nie zmieni, ze Opole odwalilo kaszane. Jestem pewny, ze jakby wynik byl na styku, to jechaliby dalej, a potem mowiliby, ze dopasowali sie do toru i ze tor byl wymagajacy, ale rowny dla wszystkich.
Faktu sie nie zmieni, ze Opole odwalilo kaszane. Jestem pewny, ze jakby wynik byl na styku, to jechaliby dalej, a potem mowiliby, ze dopasowali sie do toru i ze tor byl wymagajacy, ale rowny dla wszystkich.
kilar pisze:Ktos kiedys wrzucil zdjecie toru zuzlowego sprzed kilkudzieiseciu lat temu, gdzie schody normalnie byly obok toru. I co, jezdzili ? Jezdzili.
No - i jednego z tych jezdzacych kosztowalo to zycie...
Co nie zmienia faktu,ze akurat zgadzam sie z Twoim zdaniem dotyczacym postawy Opola.
Czas na zmiany :]
Hehe, to się nazywa profesjonalne podejście. Heh Żal
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... w-rawiczu/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... w-rawiczu/
niech sie cieszy ze to byl rawicz bo u nas pewnie by w ryj wylapal =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:niech sie cieszy ze to byl rawicz bo u nas pewnie by w ryj wylapal =]
Za Jasia Stachyry na pewno
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
A teraz inaczej? Sądzę że Baran czy Puzon sprowadzili by kolesia szybko na ziemię.