ravajas pisze:czy mógłbyś mi i pozostałym Forumowiczom objaśnić co oznacza skrót ptk? bo może Rymel zrobił 15 ptk w meczu, tylko o tym nie wiemy skoro nie znamy rozwinięcia owego skrótu.
polska telefonia komorkowa, wiec moze o cos z smsami chodzilo?
ravajas pisze:czy mógłbyś mi i pozostałym Forumowiczom objaśnić co oznacza skrót ptk? bo może Rymel zrobił 15 ptk w meczu, tylko o tym nie wiemy skoro nie znamy rozwinięcia owego skrótu.
synek pisze:Poloniści się znaleźli.
Piocze pisze:synek pisze:Poloniści się znaleźli.
Nie, nie! Poloniści to są w Pile i Bydgoszczy, tutaj mamy Motorowców, Kaemżetewców i teżetomaniaków
Kibice pisze:Mnie z kolei Lorek nie przypadł do gustu, ma wiele naleciałości związanych z komentowaniem w TV. I nigdy nie omieszka powiedzieć czegoś przez nos.
kilar pisze:Jak Cie meczylo, to bylo uszy zatkac
RavLit pisze:Ma ktoś ten tekst z rodzącą indianką po upadku Korolewa, do złotych myśli chciałem to zapisać?
Dawniej Indianki rodziły w pozycji na stojąco ,trzymając się konaru drzewa. Siłą grawitacji dziecko rodziło się łatwiej i szybciej.
niespokojny pisze:Cos ze reke sobie sam nastawial niczym indianki ktore rodzily na stojaco. Cos takiego
Saint pisze:kilar pisze:Jak Cie meczylo, to bylo uszy zatkac
Trzeb było sobie pukli do uszu napchać..
maestro76 pisze:kiedys pamietam byl na pierwszych gp w polsce taki siwy,starszy facet i ciagnal publike jak malo ktory-ale nie wiem co sie z nim dzieje.
maestro76 pisze:Lorek jak najbardziej tak,kazda forma urozmaicenia zawodow pomiedzy biegami bedzie wplywala na frekwencje.
kiedys pamietam byl na pierwszych gp w polsce taki siwy,starszy facet i ciagnal publike jak malo ktory-ale nie wiem co sie z nim dzieje.
wyscigi trwaja raptem 17 minut w ciagu 2 godzin meczu wiec cos sie musi dziac oprocz przejazdow ciagnikow ...