Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
marinello

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10

#201 Postautor: marinello » 30 maja 2010, o 20:28

Hayden pisze:
No o ile "sedzia chuj" bylo nieslusze, gdyz jego decyzja byla w mojej opinii prawidlowa, o tyle "wypierdalaj" do swista nie moglem sobie poskapic :)

To może Ty się dobierałeś do wycieraczek w jego busie, bo wychodząc widziałem, że ktoś miał na nie chrapke :D
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#202 Postautor: KeslleY » 30 maja 2010, o 20:29

Upadki Korolowe i Karola były dwa rózne. Tam Adrian z Przodu. Tam Świst z tyłu. W moim mniemaniu niesłuszna decyzja w sprawie wykluczenia Adriana, ale nie jestem pewien. Bo siedziałem dość daleko. Na plus Lorek - dawno się tak nie bawiłem :D
Świst bez komentarza... Do czego tam doszło w parkingu?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#203 Postautor: Hayden » 30 maja 2010, o 20:32

To nie ja ;)

A co do wypadkow to chyba podobna sytuacja jak w polfinale GP Pragi, Gollob vs Jonsson, tyle ze ja tam bym wykluczyl Golloba ;]
Motor mocny

sebaxy

#204 Postautor: sebaxy » 30 maja 2010, o 20:32

Ma ktoś fotki z meczu? Jakie plastrony mieli nasi jeźdzcy?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#205 Postautor: kilar » 30 maja 2010, o 20:33

A bylo cos w parku maszyn po tym biegu co Swist wywiozl Barana i ten sie wywrocil 8) ?

Jak tak patrze na ta 2 lige, to niektorym zawodnikom nie powinno dawac sie licencji. Szkoda Kozdrasia, mial duzo szczescia, ze nie przelecial przez siatke (a wiele nie brakowalo). Niestety to on sam wpakowal sie w te klopoty wjezdzajac w tylne kolo Dziatkowiaka. Oby nic mu sie nie stalo.

Fajnie zawody prowadzil Lorek, osobiscie odebralem to bardzo pozytywnie. Wywiady, ciekawostki, nie przynudzal i nie katowal za bardzo, takze moze czesciej wpadac do Lublina i do spolki z naszym spikerem mecze prowadzic ;)

Sledzio
Trener
Kontakt:

#206 Postautor: Sledzio » 30 maja 2010, o 20:36

sadychor pisze:
Sledzio pisze:(...)Świst jak był tak dalej jest kawał dupka.

A to niby dlaczego? Identycznie pojechał Rymel i co bylo :?: Sedzia wuj :lol: :D :lol: Zuzel to nie szowinizm. Swist mial takie przywalenie na prostej, ze Barana minal jakby ten stal, a ze doszlo do kontaktu - taki jest ten sport.
.

kibicLBN pisze:No sorry, ale Swist w 1. biegu to juz totalne zuzlowe chamstwo! A po upadku Barana powiedział do Karola:
jakbyś miał jaja to byś nie upadł
:shock: :shock:

Chyba teraz już powinieneś o co mi chodzi.

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#207 Postautor: Stereeo » 30 maja 2010, o 20:36

jako ze stalem tam blisko parkingu to powiem co sie dzialo. Po biegu przyszedl wkurzony Swist i tam machal lapami. Oczywiscie nasi kibice nie szczedzili mu "milych" slow. On pokazał nam "skrzyzowane rece". Wtedy jeszcze bardziej podsycil kibicow i w strone Swista polecialo jeszcze wiecej epitetow. Jak Baran wrocil do parkingu Swist do niego podlecial i jeszcze mial pretensje i sie klocil z Karolem. Baran byl przekonany o winie Swista i tez go jakims tam epitetem poczestowal.

PS.
i jeszcze in plus co zobaczylem z parkingu. Nasza drużyna naprawde tworzyła dzis tą "druzyne" kazdy sobie pomagal , po wygranym biegu np. Rymel z Baranem sobie piatki zbiali. Wilk motywowal chlopakow jak mogl. :)
Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, o 20:42 przez Stereeo, łącznie zmieniany 1 raz.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

marinello

#208 Postautor: marinello » 30 maja 2010, o 20:38

Fajnie by było, tylko musieli by się trochę bardziej zgrać, wiadomo pierwszy raz. Co do Lorka to myślałem, że nie puści Puzona do biegu nominowanego, tylko im stolik, grilla i parasolkę trzeba było donieść. Bardzo sympatycznie, dla mnie pozytyw :D
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)

manoos
Kontakt:

#209 Postautor: manoos » 30 maja 2010, o 20:39

kilar pisze:A bylo cos w parku maszyn po tym biegu co Swist wywiozl Barana i ten sie wywrocil 8) ?

Jak tak patrze na ta 2 lige, to niektorym zawodnikom nie powinno dawac sie licencji. Szkoda Kozdrasia, mial duzo szczescia, ze nie przelecial przez siatke (a wiele nie brakowalo). Niestety to on sam wpakowal sie w te klopoty wjezdzajac w tylne kolo Dziatkowiaka. Oby nic mu sie nie stalo.

Fajnie zawody prowadzil Lorek, osobiscie odebralem to bardzo pozytywnie. Wywiady, ciekawostki, nie przynudzal i nie katowal za bardzo, takze moze czesciej wpadac do Lublina i do spolki z naszym spikerem mecze prowadzic ;)

Z tego co ja słyszałem to poszedł mu łańcuch, tak samo Kostrowi.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#210 Postautor: niespokojny » 30 maja 2010, o 20:39

Za organizacje brawo! Wszystko bylo jak byc powinno. I wkoncu nie bylo jezdzacej w kolko polewaczki ubijajacej tor! Sam tor tez byl bardzo dobry i pod naszych. Zawody sie przedluzyly ale to nie byla wina organizatorow tylko upadajacych Kozdrasi i Mikorskich.

Zawodnicy wypadli b.dobrze. Swist, Rembas i Korolew zrobili duzo punktow w Ostrowie a u nas wozili tyly. Rymel profesjonalista - przyjezdza bez treningu, praktycznie na obcym torze, gdyby nie wykluczenie bylby komplet. Bedzie z niego pociecha o ile terminy pozwola. Darkin to jednak jeszcze nie to... jakis taki niepewny i chyba Szymko go w ktoryms biegu ostro naciskal a Dziatkowiak :shock: wywiozlna ostatnim luku. Mysle ze powinien odpoczac i dojsc do siebie. Poczatek mial dobry ale z biegu na bieg gorzej. Ogolnie mecz dobry. Brawa dla Tomka Rempaly. Widac w klubie mobilizacje.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Shack
Administrator

#211 Postautor: Shack » 30 maja 2010, o 20:42

nooo, nie ma sie do czego przyczepić :) nawet dyrowi armani garnitur skroił..... szkoda, że oszczędził na krawacie ;)

Susic
Junior

#212 Postautor: Susic » 30 maja 2010, o 20:43

kibicLBN pisze:No sorry, ale Swist w 1. biegu to juz totalne zuzlowe chamstwo! A po upadku Barana powiedział do Karola:

A Karol odpowiedział: "Ja tu mam największe jaja, bo ... baranie" :))
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#213 Postautor: sadychor » 30 maja 2010, o 20:46

Sledzio pisze:(...)

Chyba teraz już powinieneś o co mi chodzi.

No nie bardzo, bo w pierwszym biegu to lezal Darkin uderzony przez Rempale, ktory nie domknal Swista do kredy. Rozegranie 1ego luku do poprawy :) Alergi na Swista nie mam ale jak chcecie sie napinac przed monitorem to luzzz.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#214 Postautor: Hayden » 30 maja 2010, o 20:47

Mariusz, Tomek i Siergiej ze startow niesamowite torpedy. Nie pamietam, ale w ktoryms wyscigu, bodajze siodmym (Darkin, Rempała, Korolew, Szymko) nasi na wejsciu w pierwszy luk byli co najmniej 5-10 m przed para gosci. Jak na 12iegow, ktore obejrzalem godne uwagi byly tylko upadki ( :? ), jazda Swista (wyp**rdalaj, wyp**rdalaj) no i akcja Dziatkowiaka na Darkinie na ostanim luku ;]
Motor mocny

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#215 Postautor: KeslleY » 30 maja 2010, o 20:50

Zostawmy tego Śwista bo można 10 stron zapisać.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#216 Postautor: Hayden » 30 maja 2010, o 20:53

sadychor pisze: Alergi na Swista nie mam ale jak chcecie sie napinac przed monitorem to luzzz.

Ale kto tu sie napina? :shock: :shock: Co tu juz nawet nic napisac nie mozna ? :shock: :shock:
Motor mocny

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#217 Postautor: Mars » 30 maja 2010, o 20:54

Plan wykonany mamy 3pkt i 2msc w tabeli oby tak dalej!!! teraz trzeba wygrac coś na wyjeżdzie. Najważniejsze że działacze zaczeli to wszystko ogarniać i organizacyjnie jest juz naprawde pozytywnie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

jerry78
Trener

#218 Postautor: jerry78 » 30 maja 2010, o 20:57

Shack pisze:nooo, nie ma sie do czego przyczepić :) nawet dyrowi armani garnitur skroił..... szkoda, że oszczędził na krawacie ;)

Nie rozumiem...? przecież miał krawat !

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#219 Postautor: sadychor » 30 maja 2010, o 21:00

Hayden pisze:(...)Ale kto tu sie napina? :shock: :shock: Co tu juz nawet nic napisac nie mozna ? :shock: :shock:

Hayden pisze:(...)jazda Swista (wyp**rdalaj, wyp**rdalaj) (...)

Hayden pisze:(...)No o ile "sedzia chuj" bylo nieslusze, gdyz jego decyzja byla w mojej opinii prawidlowa, o tyle "wypierdalaj" do swista nie moglem sobie poskapic :)

Shockow zabraknie, a za pisanie takich kwiatkow nalezy sie przerwa na ochloniecie.
Obrazek

Shack
Administrator

#220 Postautor: Shack » 30 maja 2010, o 21:03

jerry78 pisze:
Shack pisze:nooo, nie ma sie do czego przyczepić :) nawet dyrowi armani garnitur skroił..... szkoda, że oszczędził na krawacie ;)

a ja napisałem że nie mial ?

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#221 Postautor: Apocalips » 30 maja 2010, o 21:04

Korolew i Kozdraś: złamana ręka x 2. Kozdraś prawa, Korolew lewa.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#222 Postautor: sadychor » 30 maja 2010, o 21:05

Shack pisze:
jerry78 pisze:

a ja napisałem że nie mial ?

Po czym poznales, ze to nie od Armaniego :?: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#223 Postautor: bkapusta » 30 maja 2010, o 21:27

sadychor pisze:Po czym poznales, ze to nie od Armaniego :?: :wink:

Pomacal :)

ps. zeby nie bylo - jest oki, mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej, wyjatkowo nic nie krytykuje :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#224 Postautor: MikeMistrz » 30 maja 2010, o 21:30

Nareszcie organizacja meczu wyglądała jak powinna. Co prawda mecz się dłużył kosmicznie, ale z powodu upadków, a nie z winy organizatorów. Mecz trochę nudny, w tym sensie, że od początku był pod nasze dyktando. Wielkie brawa dla zarządu, za ściągnięcie Rym(e)la, bo gość w każdym meczu powinien kręcić od 10 punktów w górę, jeśli już przypadkiem nie będą mu kolidowały terminy. Jak wróci Piszcz, to będziemy miażdżyć:P. I wraca temat, o którym pisałem po meczu z Krakowem. Nie mamy ŻADNEGO wartościowego juniora. Ani Hadek, ani Tadek, ani Edberg nie reprezentują powalającego poziomu. Przydałby nam się taki Rosen, albo Kudriaszow, który może nawet na wyjeździe zrobić koło 8 punktów. O ile nasi juniorzy w meczu z Wandą natłukli punktów na pionkach, to teraz wystarczyło, że przeciwnicy płynnie jechali po torze, żeby obaj nie byli w stanie ich ugryźć (mam tu na myśli seniorów). A jak przyjedzie Łódź z Kowalczykiem i Cukanowem, to może się skończyć na tym, że ich dorobek będzie wynosił 1 pkt. w biegu juniorskim.

P.S. Jeśli to prawda co pisze Apocalips, to całkiem niezłych lekarzy mamy :lol: Zawodnikowi to chyba musi urwać jakąś kończynę, żeby był niezdolny do jazdy w Lublinie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#225 Postautor: $korzen$ » 30 maja 2010, o 21:31

Ja podsumuje mecz krotko: blagam, niech ktos w koncu przyjedzie w optymalnym skladzie 8)