Pietter pisze:Ja z chęcią zobaczyłbym Hauzingera. Niech przyjedzie dzień przed meczem, dopasuje się i dzida. Pamiętam jak w tamtym sezonie ładnie po szerokiej szalał.
Problem lezy w tym, ze mu sie nie chce...
Pietter pisze:Ja z chęcią zobaczyłbym Hauzingera. Niech przyjedzie dzień przed meczem, dopasuje się i dzida. Pamiętam jak w tamtym sezonie ładnie po szerokiej szalał.
Jcob pisze:Gelo pisze:dlatego przynajmniej w tym tygodniu należy szukać gdzieindziej. Po średniej w Anglii najlepszy jest Fisher ale na Polskę kiepsko stoi sprzętowo.
A nam nie została jakaś fura po Mssingach??
Gelo pisze:Jcob pisze:Gelo pisze:dlatego przynajmniej w tym tygodniu należy szukać gdzieindziej. Po średniej w Anglii najlepszy jest Fisher ale na Polskę kiepsko stoi sprzętowo.
A nam nie została jakaś fura po Mssingach??
Ja jej nie mam. A własnie - co z motocyklem Kiryła?
Koper pisze:Na meczu spikerem będzie Tomasz Lorek.
Zaraz po zakończeniu meczu w parku maszyn rozpoczęto wielkie grillowanie. Kiełbaski konsumowali zawodnicy, trener i działacze, a po tym miłym kulinarnym akcencie, wszyscy udali się na spotkanie, na którym przedstawiono zawodnikom nowy Zarząd i plany na najbliższą przyszłość.
Torsen pisze:(...)Krytyka kierownictwa jest niesłuszna, jak czytamy, a zatem to wszystko wina zawodników![]()
kmzlublinfan pisze:Może kogoś z Czech dałoby radę zatrudnic w naszym klubie. Tylko nie wiem kto tam wolny oprócz Lukasa Drymla.
Kurcze, co to towarzystwo się takie święto*ebliwe i wyczulone na krytykę (innych) robi?
sadychor pisze:Torsen pisze:(...)Krytyka kierownictwa jest niesłuszna, jak czytamy, a zatem to wszystko wina zawodników![]()
A niby kogoA kto w tym sporcie jest glownym aktorem
Kto im broni wykonywac rzetelnie swoj zawod
Ktoremu brakuje rozmow z trenerem albo swedzi go jajo
![]()
Temat grilla byl przerabiany za czasow LKŻ na wyjazdach. Nie wracajmy do tego.
Słowo "kurczę" do strasznie wulgarnych nie należy, więc chyba nie do mnie ta mowameesha pisze:Kurcze, co to towarzystwo się takie święto*ebliwe i wyczulone na krytykę (innych) robi?
A część towarzystwa to się ostatnio strasznie wulgarna robi. Zupełnie niespodziewanie
bkapusta pisze:(...)Jesli to dotyczyloby jednego zawodnika to luz, dwoch hmm podejrzane ale oki - ale skoro od lat jest tak, ze podpisany kontrakt w Lublinie = cienki sezon / brak checi do startow w Polsce to ja bym sie zastanawial czy u nas tak ten klub jest zorganizowany czy trzeba jakos to złe duchy odczarowac
sadychor pisze:bkapusta pisze:(...)Jesli to dotyczyloby jednego zawodnika to luz, dwoch hmm podejrzane ale oki - ale skoro od lat jest tak, ze podpisany kontrakt w Lublinie = cienki sezon / brak checi do startow w Polsce to ja bym sie zastanawial czy u nas tak ten klub jest zorganizowany czy trzeba jakos to złe duchy odczarowac
I to sie dzieje niezaleznie od skladu zarzadu, moze jakis ciek wodny=zle wibracje![]()