Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
- tezetomaniak
- Trener
Re: Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
ha ha ha... przede wszystkim to rozdmuchano na tym forum 
jerry78 pisze:Przecież Sweetman jest w składzie Unii Leszno na ten sezon więc nie opowiadaj bzdur.
Bzdury to opowiadaja ci, którzy twierdzą, że Sweetman jest do wypożyczenia - pokaż mi komunikat PZM pokazujacy w składzie jakiegokolwiek polskiego klubu w 2010 Richarda Sweetmana
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Znamy juz awizowany skład Polonii. Dla przypomnienia wrzucam i nasz
Awizowane składy:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
1. Mariusz Puszakowski
2. Alexander Edberg
3. Tomasz Rempała
4. Siergiej Darkin
5. Karol Baran
6. Tadeusz Kostro
Speedway Polonia Piła
9. Piotr Świst
10. Piotr Rembas
11. Aleksiej Charczenko
12. Simon Stead
13. Andriej Korolew
14. Cyprian Szymko
Awizowane składy:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
1. Mariusz Puszakowski
2. Alexander Edberg
3. Tomasz Rempała
4. Siergiej Darkin
5. Karol Baran
6. Tadeusz Kostro
Speedway Polonia Piła
9. Piotr Świst
10. Piotr Rembas
11. Aleksiej Charczenko
12. Simon Stead
13. Andriej Korolew
14. Cyprian Szymko
Widać że Piła mimo zapowiadanych problemów finansowych jednak jedzie dalej na kredyt i wystawia najmocniejszy skład. Bez wzmocnienia przed tym meczem będzie naprawdę ciężko coś tam ugrać.

Susic pisze:jerry78 pisze:Przecież Sweetman jest w składzie Unii Leszno na ten sezon więc nie opowiadaj bzdur.
Bzdury to opowiadaja ci, którzy twierdzą, że Sweetman jest do wypożyczenia - pokaż mi komunikat PZM pokazujacy w składzie jakiegokolwiek polskiego klubu w 2010 Richarda Sweetmana
Na stronce Unii Leszno Richard Sweetman jest w kadrze na 2010 rok, ale nic więcej nie wiem. Gdzieś nawet czytałem artykulik, że być może dostanie szansę jazdy w pierszym garniturze.
Hauzinger też nie był potwierdzony do jazdy, a jednak miał kontrakt w Lublinie.
Sweetman chyba w tamtym roku podpisał kontrakt na dwa lata, więc nie powinno być problemu z wypożyczeniem.
Sweetman chyba w tamtym roku podpisał kontrakt na dwa lata, więc nie powinno być problemu z wypożyczeniem.
Bez wzmocnienia mamy naprawdę niewielkie szanse na zwycięstwo w Pile ;/
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
tego meczu najprawdopodobniej nie wygramy ale chęć do walki muszą pokazać i zdobyć jak najwięcej punktów żeby potem w Lublinie został bonus.Wg mnie pila wygra w podobnym stopniu jak przegraliśmy z łodzia.choc mam nadzieje ze jestem w błędzie.
wiem, że to głupie, ale na SF ktoś napisał, że Cory Gathercole ma być wypożyczony do Lublina z... Piły.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- niespokojny
- Trener
ravajas pisze:wiem, że to głupie, ale na SF ktoś napisał, że Cory Gathercole ma być wypożyczony do Lublina z... Piły.
Poznasz glupiego po czynach jego.
Moze wsrod tajemniczej 8 jest. Z kim jestesmy dogadni sie pytam sie?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
- niespokojny
- Trener
No i o to chodzi! Humory wszyskim dopisuja 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A od 40 już tylko mały kroczek do 46 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
Kto chce niech sie łudzi czterdziestką
...ja bym wolała, żeby Mariusz Puszakowski, Tomasz Rempała, Siergiej Darkin i Karol Baran to były faktycznie nazwiska czterech zawodnikow, a nie trzech, lub dwoch z połoweczką.
Młodziezy łatwiej wybaczę niz tym panom.
Młodziezy łatwiej wybaczę niz tym panom.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
- Egon
- Zawodowiec
Sory za OT, ale nazwy WSZYSTKICH miast piszemy wielka litera..synek pisze:tego meczu najprawdopodobniej nie wygramy ale chęć do walki muszą pokazać i zdobyć jak najwięcej punktów żeby potem w Lublinie został bonus.Wg mnie pila wygra w podobnym stopniu jak przegraliśmy z łodzia.choc mam nadzieje ze jestem w błędzie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Wiecie może czy zawodnicy KMŻ gdzieś trenują przed meczem w Pile, czy pojadą bez treningu na mecz?
Myślę że, po tym jak Lubelski Węgiel został głównym Sponsorem, w niedzielę Nasi wzniosą się na wyżyny swoich umiejętności i pokażą na co ich stać na wyjeździe w tym sezonie, będzie to prawdziwy sprawdzian ich umiejętności bez złudnych wzmocnień.
Myślę że, po tym jak Lubelski Węgiel został głównym Sponsorem, w niedzielę Nasi wzniosą się na wyżyny swoich umiejętności i pokażą na co ich stać na wyjeździe w tym sezonie, będzie to prawdziwy sprawdzian ich umiejętności bez złudnych wzmocnień.
Z treningami w Tarnowie zapewne bedzie jak ze wzmocnieniem. Tu przynajmniej bedzie mozna zwalic na tarnowian, że nie przygotowali toru po opadach
Ok spoko mój błąd.InDorka pisze:Sory za OT, ale nazwy WSZYSTKICH miast piszemy wielka litera..
Wzmocnienia może się pojawią w meczu z Piłą ale w Lublinie. A treningu nie mogliby zrobić w sobotę na Zygmuntowskich ?pogoda dziś była ładna i grzało to może da się coś zrobić z torem.
Do tego trzeba chęci i zaangażowania. 
Ale przecież nie od dziś wiadomo, że lubelski tor nie jest podobny do tego w Pile 
trener Wilk pisze:W Pile chcemy powalczyć o zwycięstwo. Jeśli się nie uda, będziemy myśleć o bonusie
No i fajnie
Oby juz w najblizsza niedziele...moze nie wygrana, ale przynajmniej otwarta furtka do bonusa.
czterdziesci jeden godzin i trzydziesci minut nadziei...
synek pisze:InDorka pisze:Sory za OT, ale nazwy WSZYSTKICH miast piszemy wielka litera..
Ok spoko mój błąd.
Oj synek, masz juz dwa bledy, to nie moj cytat
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~