KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010

#1 Postautor: zgiera16 » 5 maja 2010, o 15:44

16 maja Wielkie emocje zwiazane z naszym kochanym klubem
http://kmzlublin.pl/

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp.

#2 Postautor: grzesieck » 5 maja 2010, o 15:56

zamykam, temat zostanie otwarty po meczu w Łodzi

edit:

temat zostal otwarty poniewaz DJ PEPE ma wam cos do przekazania, jak juz napisze co mial napisac, to temat zostanie ponownie zamkniety, wszystkie posty ktore pojawia sie tu oprocz postu DJ PEPE zostana usuniete
METHANOL ADVENTURE TEAM

DJPEPE
Junior

#3 Postautor: DJPEPE » 5 maja 2010, o 19:24

Dzięki!
Mam propozycję 2 zabaw - konkursów. O pierwszym napiszę tu, o drugim w temacie " Wyjazd do Łodzi"
A więc krótko i na temat - proponuję organizatorom " Typera" pomoc finansową w postaci nagrody= bilet + program, ale tylko za wytypowanie wyniku meczu z dn. 16.05.2010r. Lublin - Ostrów. Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany, a szczęśliwiec - znawca na następne zawody 30.05.2010 r. Lublin - Piła wejdzie za "nagrodę" i ... przyprowadzi jeszcze kogoś innego. I oto mi chodzi!
Szczegóły uzgodnię z organizatorem[ -ami] Typera, których proszę o kontakt na pw.

Koper
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: Koper » 5 maja 2010, o 19:54

Początek meczu zaplanowano na 16:30. 8)

Koper
Trener
Kontakt:

#5 Postautor: Koper » 5 maja 2010, o 20:26

Obrazek

Awatar użytkownika
kaktus

#6 Postautor: kaktus » 5 maja 2010, o 20:53

Plakaty tak samo można w Plazie dostać, żeby rozwiesić gdzieniegdzie?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: ravajas » 5 maja 2010, o 21:01

si (z hiszp., tak)

Aha... plakaty idą do druku jutro. Istnieje podejrzenie, że mogą być gotowe w piątek i tegoż dnia będą popołudniu w Plazie w sklepie Redstara na 10. piętrze 8)
Ostatnio zmieniony 5 maja 2010, o 21:10 przez ravajas, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

harry
Trener

#8 Postautor: harry » 10 maja 2010, o 13:18

Łopty po Łodzi napisał, że trzeba si bać tego meczu. Jestem tego samego zdania. Tym bardziej, że jak przegramy to może być katastrofa finansowa, bo nie wiem czy ktoś by się wtedy skusił na przychodzenie na mecze poza największymi hardcorami.
Nie ma wyjścia, trzeba na siłę przywieźć Manu i pasować go do toru. Resztę postraszyć rozwiązaniem klubu czy czymś w podobie i na wariata trenować. Jeżeli nie Manu to raczej bym wolał trzech młodzieżowców niż te wynalazki ukraińskie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#9 Postautor: niespokojny » 10 maja 2010, o 13:23

Ten mecz jest meczem o pierwsza 4 powiedzmy sobie to jasno.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

harry
Trener

#10 Postautor: harry » 10 maja 2010, o 13:29

Niestety Ostrów ma przewagę jednego zawodnika - Jasio Stachyra. Zna nasz tor jak własną kieszeń. Trzeba by naprawdę coś wymyśleć aby go zaskoczyć i jednocześnie nie zaskoczyć naszych. A to może nie być takie łatwe. To już dzisiaj trzeba plany robić i z chłopakami gadać co najbardziej im pasuje.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#11 Postautor: mustafa » 10 maja 2010, o 13:29

Hauzinger... ale tylko i wyłącznie jeżeli przyjedzie na trening. Jeżeli miałby przyjechać dopiero w dniu meczu, to lepiej niech już jedzie Zieliński.

harry
Trener

#12 Postautor: harry » 10 maja 2010, o 13:31

A ja myślę, że Edberg jest lepszy od Zielińskiego, i Hadek też.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#13 Postautor: mustafa » 10 maja 2010, o 13:35

Hadek ostatnio miał u nas niezłe starty, Edberg potrafił nawet powalczyć coś na dystansie. Zieliński też raz potrafił po szerokiej minąć bodajże Wlasowa, który zdefektował ale dopiero później. Dlatego najlepiej zaprosić ich wszystkich na trening.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#14 Postautor: Cooper » 10 maja 2010, o 13:38

harry pisze:Niestety Ostrów ma przewagę jednego zawodnika - Jasio Stachyra. Zna nasz tor jak własną kieszeń. Trzeba by naprawdę coś wymyśleć aby go zaskoczyć i jednocześnie nie zaskoczyć naszych.

Z drugiej strony tor w Ostrowie tez raczej juz rozgryzl, a dostali w pupke od "cienkiej" Pily. Moze sie myle, ale z zawodnikow ostrowskich to poza Czerwinskim reszta bardziej pro-betonowa jest.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#15 Postautor: kmzlublinfan » 10 maja 2010, o 13:42

Ja myśle, że Ostrów tutaj tak skopiemy, że hej. A Piła wcale taka słaba nie jest. Jeśli wygrała z Łodzią u siebie i pokonała Ostrów na wyjeździe. Będzie ciekawie w tabeli po rundzie zasadniczej.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#16 Postautor: niespokojny » 10 maja 2010, o 13:43

Stachyra nie jedzie. Tor musi byc zmoczony. Na betonie Ostrow jest bardzo mocny. Sprowadzic Hauzingera na trening. Postawic pod tasma z naszymi i niech rozgryza tor. I niech ktos mu pomoze :lol: . Treneiro niech go czula opieka obejmie to moze cos chlopak pojedzie. W zeszlym roku niezle u nas smigal :roll:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#17 Postautor: Gelo » 10 maja 2010, o 13:45

Daniel Pytel: "- Będziemy pewnie trenować w Ostrowie. Postaramy się przygotować taką nawierzchnię jaka jest w Lublinie. Wiemy, że tam jest bardzo dziurawy tor. Z tym, że te dziury są jednakowo odczuwalne dla zawodników obu zespołów. Z drugiej strony takie nasze żużlowe porzekadło mówi, że dziury w torze bardziej kąsają przyjezdnych niż miejscowych zawodników. Podchodzimy do tego meczu jak do każdego innego. Jedziemy oczywiście walczyć. Nikt nie podda się przecież przed meczem. Mam nadzieję, że uda nam się z Lublina wywieźć cenne dwa punkty - kończy lider ostrowskiej drużyny."

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#18 Postautor: Łoptymista » 10 maja 2010, o 13:51

kmzlublinfan pisze:Ja myśle, że Ostrów tutaj tak skopiemy, że hej. A Piła wcale taka słaba nie jest. Jeśli wygrała z Łodzią u siebie i pokonała Ostrów na wyjeździe. Będzie ciekawie w tabeli po rundzie zasadniczej.

Z Rawiczem tez mial byc spacerek. Wiec zalecam wieksza ostroznoswc z taka pewnoscia. Mamy problemy. Nie wiadomo jak naprawde jest z Darkinem. Dziura po Piszczu straszy w kazdym meczu i zapewne dalej bedzie siala lek w naszych sercach.
Zaskoczyc torem J. Stachyre bedzie ciezko. Pytanie czy wiedza trenera bedzie miala przelozenie na jazde jego asow. W tamtym roku nasze orly nie chcialy sluchac Wilka. Moze w innych klubach zawodnicy tez wiedza lepiej... oby

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#19 Postautor: Torsen » 10 maja 2010, o 13:54

Biorąc pod uwagę mecz z osłabionym brakiem Aldena Rawiczem, którego, choć mam słabą pamięć, zapomnieć nie mogę, uważam, że im się to uda - spałują nas. Tutaj nikt nad niczym nie panuje, ani nad torem, ani nad składem. Do tego jeszcze każda przyjezdna drużyna manipuluje sędzią, a nasi działacze nie umieją temu zapobiec.
Kwestia Hauzingera, na moje oko, jest zamknięta przez samego zawodnika.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, o 13:57 przez Torsen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#20 Postautor: InDorka » 10 maja 2010, o 13:55

Olaboga, zaczyna sie obrzek nie tam gdzie trzeba...
kmzlublinfan pisze:Ja myśle, że Ostrów tutaj tak skopiemy, że hej.

A pamietasz co prognozowales przed meczem z Rawiczem? Czy nie lepiej puchnac z dumy po meczu?
Ja obstawiam nawet więcej 60:30. Bardzo realne do osiągnięcia.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#21 Postautor: kmzlublinfan » 10 maja 2010, o 14:02

Pamiętam. Ale teraz nasi już chyba wczuli sie w nasz tor. Napewno muszą trochę na nim pojeździc. Trzeba też szybko znaleźć alternatywe za Piszcza.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#22 Postautor: Dobromir » 10 maja 2010, o 14:07

Ja myśle, że na ten mecz nie ma co kombinować z torem niech będzie taki jaki jest obecnie, bo znając życie wyjdzie tak, że nasi będą walczyć i z torem i z Ostrowem.
Twierdzę, że kluczowym czynnikiem w tym spotkaniu będzie start jak nasi będą się tak zabierać jak z Rawiczem to dostaniemy od Ostrowa. Tymbardziej, że Jasio na pewno będzie wiedział z jakimi przełożeniami zacząć spotkanie.
Ostrów ma nóż na gardle przegrali z Piłą i będą za wszelką cene chcieli wygrać dlatego powinien jechać Hauzinger oczywiście widze go też na 1 treningu, żeby chociaż pare kółek zrobił.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#23 Postautor: InDorka » 10 maja 2010, o 14:08

Ale teraz nasi już chyba wczuli sie w nasz tor.

Lepiej byloby gdyby to byla rzeczywistosc niz Twoje pobozne zyczenie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#24 Postautor: Remus » 10 maja 2010, o 14:12

Co ja widzę. Wczoraj zbieramy srogie lanie od Łodzi a tutaj są głosy że rozjedziemy Ostrów.

Ja uważam że ten mecz z Ostrowem będzie dla nas bardzo trudny i szacuję wynik na styku jak to miało miejsce z Rawiczem.
Obrazek

janek
Kadrowicz

#25 Postautor: janek » 10 maja 2010, o 14:33

A Hauzinger po tym jak go potraktowano nie omija przypadkiem Naszego klubu szerokim łukiem???
Ktoś mi może powiedzieć po jakiego grzyba zatrudniliśmy Halabrina?? może warto by go było zaprosić na treningi, sprawdzić,może będzie lepszy od Borodaja czy Zelińskiego czy obrażonego austriaka? a nóż widelec...