23.04.2010r. Opole - Lublin
Re: 23.04.2010r. Opole - Lublin
Puzon 1 mecz w plecy i dostaje wsparcie od kibiców.....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
baran i darkin a pozniej dlugo nic. Szkoda moze w nastepnych meczach bedzie lepiej choc nie jest najgorzej. Mamy realne szanse na bonus.
Ciezko tez powiedziec co by było gdyby piszcz pojechał. Ci co jechali w jego miejsce przywiezli 0,1,2,0 a teoretycznie jezeli przywiozl by minimum 10 pkt wtedy bysmy wygrali 2 pkt. Tylko pytanie czy bylby w stanie tyle punktów zrobic? IMO w stanie by był ale neistety nie dowiemy się czy tak by się stało. Ogólnie ne ma co marudzić, ciezki teren i wynik mimo wszystko nie jest najgorszy.
Ciezko tez powiedziec co by było gdyby piszcz pojechał. Ci co jechali w jego miejsce przywiezli 0,1,2,0 a teoretycznie jezeli przywiozl by minimum 10 pkt wtedy bysmy wygrali 2 pkt. Tylko pytanie czy bylby w stanie tyle punktów zrobic? IMO w stanie by był ale neistety nie dowiemy się czy tak by się stało. Ogólnie ne ma co marudzić, ciezki teren i wynik mimo wszystko nie jest najgorszy.
Pozdrawiam
- niespokojny
- Trener
My zrobimy kope mega przyczepna i z 20 nie wyjda

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
a do narzekających mam propozycje żeby wyluzowali bo to dopiero drugi mecz 
PS. Pozdrowienia dla kibiców lubelskich tak pewnych naszej wygranej, którzy produkowali sie na opolskim forum.

PS. Pozdrowienia dla kibiców lubelskich tak pewnych naszej wygranej, którzy produkowali sie na opolskim forum.
Pozdrawiam
na miejscu działaczy wcale bym się�ie cieszył �
- kmzlublinfan
- Senior
Hauzinger się nie spisał. Coś tak czułem. Brakuje mu jazdy. Liga szwedzka gdzie startuje jeszcze nie rozpoczęła sezonu. Zobaczymy co będzie dalej.
no cóż , wynik do 39 - bonus do zdobycia. Mitko i Kononow na naszym torze raczej nie zrobią takiego wyniku jak u nich.
Aż tak bardzo się nie zadziwiłem. W Krośnie była zupełnie inna sytuacja. Tam tor dobrze czaiło przynajmniej 3 zawodników. Widać że nasi na przyczepnym sobie lepiej radzą.
Puszakowski totalnie zawalił i nie ma żadnego usprawiedliwienia. co do Hauzingera to trudno powiedzieć.
Ogólnie nie ma co podniecać się i dramatyzować. Bo ani nie jesteśmy jeszcze mistrzami ligi, ani nie mamy słabego składu.
Pewnie z Rawiczem będzie znacznie lepiej, ale trzeba trochę potrenować.
Aż tak bardzo się nie zadziwiłem. W Krośnie była zupełnie inna sytuacja. Tam tor dobrze czaiło przynajmniej 3 zawodników. Widać że nasi na przyczepnym sobie lepiej radzą.
Puszakowski totalnie zawalił i nie ma żadnego usprawiedliwienia. co do Hauzingera to trudno powiedzieć.
Ogólnie nie ma co podniecać się i dramatyzować. Bo ani nie jesteśmy jeszcze mistrzami ligi, ani nie mamy słabego składu.
Pewnie z Rawiczem będzie znacznie lepiej, ale trzeba trochę potrenować.
A co u Rusłana Gatiatowa? Robi coś w ogóle?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
2 mocnych zawodnikow to za malo. Przydaloby sie jeszcze jednego miec na tym poziomie. I jakiegos sensowanego juniora. Zmalala rywalizacja o sklad i prosze bardzo jakie skutki...
Szkoda porażki bo miałem nadzieje ze będziemy kontynuować passe wyjazdowych zwycięstw. No cóż mówi się trudno ale bez Piszcza wiadomo było że łatwo nie będzie. Darkin i Baran dobrze natomiast reszta cienizna, o juniorach nie wspomne.
A kto to jest Puszakowski ??? najlepsze lata ma zasobą więc juz moze sie wyluzuj
to samo co niejaki Pawliczek, ktorego pół Opola w ogole nie widzialo w skladzie. i ja jestem wyluzowany, po prostu najwyrazniej ogladamy inne wyniki na SF. Ja mam ogromne obawy o bonusa.
Patrząc obiektywnie na nasze wyniki wygląda to tak: jeden mecz świetny, drugi słaby(ale nie fatalny wg. mnie) Biorąc pod uwagę że jeszcze nie ma maja i żadne jabłonki nie zakwitły
to nie ma co być "czarnowidzem" . Myślę że nam się humor jeszcze poprawi w tą niedzielę
, miejmy nadzieję że i w następną
, a może i za 2 tygodnie też

z drugiej strony tak sobie mysle, ze jakbysmy wygrali w Opolu, to jedyne emocje na ten rok to dwumecz z Łodzią. A tak bedzie adrenalinka do konca sezonu czego sobie i wszystkim życze.
- niespokojny
- Trener
Powiem tak. Zle az tak sie nie skonczylo jak sie zapowiadalo. Rownie dobrze moglo byc >+20. Wiec chillout pierwsza 4 powinna byc. A moze Opole sie nie zalapie to ten mecz zadnego znaczenia nie bedzie miec
. Chociaz wydaje mi sie ze u siebie wygraja wszystko.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Zimny prysznic niestety Opole wygrało zasłużenie nam dzisiaj brakowało 3 punktujacego zawodnika, trzeba znaleźć zastępcę Tomka bo będzie nieciekawie. Co do Juniorow 8:3 w punktach dla Opola w tym dwa defekty piekarskiego zostawie to bez komentarza.
Jedyny ratunek dla nas to Trojanowski w tej sytulacj. A co Puszakowskiego trudno każdy może mieć gorszy dzień. Wynik jak najbardziej do odrobienia.
Jedyny ratunek dla nas to Trojanowski w tej sytulacj. A co Puszakowskiego trudno każdy może mieć gorszy dzień. Wynik jak najbardziej do odrobienia.
Sipma Lublin

Nie ma co dramatyzować. Z Opola nikt punktów nie wywiezie, tym bardziej, że wkrótce wróci Czechowicz. Myślę, że przyczyna porażki leży nie po stronie umiejętności zawodników, a przede wszystkim toru, który jest ogromnym atutem Kolejarza. Dzisiaj liczyły się wyłącznie starty i jedynie juniorzy dawali się wyprzedzać na dystansie. Bonus będzie nasz.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2010, o 19:39 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wierzyłem w wygraną, ale również liczyłem się z tym, że może być porażka. Wynik 51:39 nie jest tragiczny, po paru biegach obawiałem się, że będzie powtórka z zeszłego roku. Co do ocen zawodników, Karol poza początkiem nienajgorzej, Darkin też pojechał nieźle, więcej można było się spodziewać po Rempale i Puszakowskim. Z wynikiem Hauzingera i juniorów przewidywałem, że szału nie będzie.
Meczu w niedzielę obawiam się jeszcze bardziej niż dzisiejszego w Opolu. Po pierwsze niewiadomo jaki będzie tor, ciekawe kto się szybciej spasuje. Rawicz przyjeżdża w najmocniejszym składzie i może być gorąco.
Jak wiadomo jutro gra Motor więc pewnie nici z treningu, pozostaje niedziela rano na spasowanie się z torem.
Pozdrawiam
Meczu w niedzielę obawiam się jeszcze bardziej niż dzisiejszego w Opolu. Po pierwsze niewiadomo jaki będzie tor, ciekawe kto się szybciej spasuje. Rawicz przyjeżdża w najmocniejszym składzie i może być gorąco.
Jak wiadomo jutro gra Motor więc pewnie nici z treningu, pozostaje niedziela rano na spasowanie się z torem.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gelo pisze:z drugiej strony tak sobie mysle, ze jakbysmy wygrali w Opolu, to jedyne emocje na ten rok to dwumecz z Łodzią. A tak bedzie adrenalinka do konca sezonu czego sobie i wszystkim życze.
jeszcze z ostrowem bedzie bardzo ciekawie... moim zdaniem beda czarnym koniem i wygraja II lige czego oczywiscie sobie i wszystkim nie zycze 8)
pozdr
a ja bym zluzował z tym ostrowem
juniorzy u nich nie błyszczeli mimo, ze jechali u siebie. Wartośc seniorów poznamy na wyjazdach, wiec za wczesnie jest aby kogokolwiek przekreslac czy kreowac na lidera. Dodatkowo należy pamietac ze wanda jechala 3 juniorami ktorzy zrobili 14 z 33 pkt, to za dobrze o ostrowie nie swiadczy lub inaczej bardzo dobrze swiadczy o tych juniorach.
Pozdrawiam
Zielińskiego do składu hahahaha dobre
wczoraj w tarnowie biegi wygrywali na zmiane Jacek i Marcin Rempała trzeci regularnie Burza a na końcu Zieliński albo symulacja defektu 
- niespokojny
- Trener
Trzeba kogos zatrudnic. Tylko kogo?
. Oby to nie byly mile zlego poczatki..
niespokojny pisze:Trzeba kogos zatrudnic.
Najłatwiej to coś takiego napisać
- niespokojny
- Trener
Kibicu lubelski nie wyrywaj z kontekstu mojej wypowiedzi. Pytanie retoryczne ktorego nie zrozumiales mialo oddac ze w dobrej sytuacji nie jestesmy 
Dobrze spokojnie
Tylko sporo osób mówi że trzeba "coś załatwić" albo "kogoś zatrudnić", a jasnym dla mnie jest że to wszystko nie jest takie łatwe. 
- niespokojny
- Trener
Owszem nie jest to latwe. Ale tez nie jest to nasza dzialka. Jako kibice mozemy jedynie wymienic swoje uwagi. A teraz akurat sie zapowiada powtorka z tamtego sezonu. Polowa jedzie a reszta osiolkow daje sie objezdzac. Mial byc wyrownany sklad a sa wyrwy (bo to juz nie dziury jak dwoch robi po 14 a reszta 2-3
) a niestety jest jak sezon temu. O juniorach nie wspomne. I jeszcze uwaga. Szkoda jednak ze szymura nie zalapal sie do nas