Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
I dzieki kreatywnej ksiegowosci 2,5 miliona dlugu z ostatnich 3 czy 4 sezonow wyszlo dopiero teraz. No nic tylko brac przyklad 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk działacze mogą utrzymywać, ale zamieniłem właśnie słowo z Hynkiem i powiedział, że Lublin stara się wrócić do rozmów poprzez menadżera Hynka, ale sam zawodnik jest już zdecydowany na jazdę gdzie indziej. Za długo panowie, za długo to trwało. Na początku stycznia ma nastąpi mówiąc nomenklaturą ciążową rozwiązanie 
Co do Karola to można to przyjąć już jako pewnik że u nas nie wystartuje. Po wypowiedziach działaczy nie wygląda to dobrze.

no to murowane 1000 osób na każdym meczu.albo i mniej
Z niczego może być tylko nic.
nie będzie nawet tego. W kazdym badz razie - jezeli sklad bedzie taki, ze liderem bedzie Tomek - ja z pewnoscia nie bede na kazdym meczu.
wazne ze stratujemy ja bede na kazdym meczu trzeba wspierac klub 
Dokładnie, ja byłem od 1989r na Zygmuntowskich na 99,9% meczów i będę nadal.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2009, o 17:13 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
masochiści 
A z torem bedzie cos robione ? Zebysmy mogli potrenowac przed sezonem u siebie. Czy jak wszystko sie opoznia, to i to tez odlozy sie na potem ?
- tezetomaniak
- Trener
http://www.espeedway.pl/news,guglielmo_ ... 36,12.html
jest tani napieracz, który szuka klubu.
Kto wie, moze odpali.
jest tani napieracz, który szuka klubu.
Kto wie, moze odpali.
- Łoptymista
- Trener
Remus pisze:Co do Karola to można to przyjąć już jako pewnik że u nas nie wystartuje. Po wypowiedziach działaczy nie wygląda to dobrze.
ale to jest efekt REWELACYJNIE przepracowanej jesieni
nasi dzialacze wtedy zrobili wtedy naprawde jedno wielkie NIC. reszta to juz tylko konsekwencja tych spektakularnych dzialan
Gawrzyk pisze:Dzialacze KMZ dalej utrzymuja ze w Lublinie bedzie Hynek na 100%. Ale w sumie to pare dni temu mowili ze Stacho bedzie na 110% a Szostek na 200%....
Podlinkuj może te ostatnie wypowiedzi działaczy co do Szostka i Staszka, chyba że mówili Ci o tym bezpośrednio w prywatnej rozmowie, wtedy sorry.
nic
janek pisze:Dokładnie, ja byłem od 1989 r. na Zygmuntowskich na 99,9% meczów i będę nadal.
Podajmy sobie rączkę - mniej więcej - to samo mogę powiedzieć o sobie. Jeszcze lepiej pamiętam pierwszy występ Hansa. A potem historyczny rok 1991 .No i tak się toczy...aż do dziś. Ach, wspomnienia! Najbardziej kocham mecz w Gdańsku i ... 2 ostatnie wyścigi...Byłem, zobaczyłem, uwierzyłem...
meesha pisze:Wiem tylko,że bedziemy jedną z najsłabszych drużyn w Polsce bez szans na wyjście z marazmu
A to skad wiesz, w szklanej kuli zobaczyles?
Zapomniałem dodać,że bez szans na wyjście z marazmu z obecnym zarządem.U nas metoda małych kroczków jak w Krośnie sie nie sprawdzi
Jakies argumenty, czy po prostu "nie, bo nie"![]()
MOIM ZDANIEM w Lublinie jest inna mentalność niż w takim Krosnie.Tam chyba od zawsze są w tym gronie najsłabszych zespołów w Polsce(czytaj 2 de facto 3 liga),nie licząc tych dwóch lat,bodajże 2004-2005,ale nie jestem pewnien.U nich można było sobie pozwolić na kilkuletnią jazde w dolnych rejonach tabeli.Uważam że my w Lublinie patrzymy na to troche inaczej,oczekujemy min. jazdy w 1 lidze i tylko nie piszcie że tak nie jest.Chcemy,ze względu na lata 89-94 Motoru i ostatnio TŻ Sipmy jakichs sukcesów.Nie ujmując nic klubowi i kibicom z Krosna tam cieszą się z dobrego miejsca w 2 lidze.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -zaprasza/
Skoro Pepe zaprasza... DJ PEPE popiera
Skoro Pepe zaprasza... DJ PEPE popiera
janek pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/12/25/stichauer-odchodzi-z-lublina/
Najbardziej mi się podoba koment że Nichols u nas
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
może.Jak widać agresiv straszny ten Nichol.Nichols tłukł się już na GP ciekawe kogo ten by sprał.Widocznie nazwisko zobowiązuje
Chyba mial bad day 
Jezeli to co napisal Gawrzyk na temat Jacka i Knappa jest prawda, a wlasciwie nie widze powodow dla ktorych mogli bysmy mu nie ufac, to mamy czarno na bialym, ze naszym klubem kieruje banda nieudacznikow. Gleboko wierzylem, ze wyciagnal jakies logiczne i racjonalne wnioski, ale jak sie czyta posty takie jak ten Gawrzyka to mnie osobiscie c**j strzela
Nie wiem jak wy, ale ja jednak przez ostatnie lata przyzwyczailem sie do speedwaya na pewnym dopuszczalnym poziomie sportowym i ogladanie jakichs Borodajow mnie juz nie jara. Wiec jak mamy robic sklad na sztuke, to moze lepiej wogole spasowac ? Ludzie przyjda na 1, 2 mecze.. zobacza ta dziadownie ktora prawdopodobnie zaserwuja nam nasi super, mega dzialacze.. i dopiero wtedy bedzie problem. Co zmieni fakt, ze podpisze Karol ? Jakie to ma teraz znaczenie ? Potrzeba nam minimum 3 napieraczy typu Rymel, Kosciuch, Hlib, Wlasow czy.. o zgrozo.. Tomek Piszcz. Ja tak jak min. Gelo juz dawno wyleczylem sie z masohizmu.
Ale przeciez nikt was nie bedzie prosil o przychodzenie na II-ligowy zuzel. Mozecie sobie jezdzic do Tarnowa na elige i na pewno o masochizm was nikt nie oskarzy. Mozecie rowniez przerzucic sie na zuzel w TV skoro was to jara. Tylko kogo to obchodzi? Chcecie sie pochwalic czy pozalic?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
ani jedno ani drugie - ogladanie meczu zuzlowego powinno byc rozrywką, a nie pokutą. Sklad na jaki sie zanosi to kpina z kibiców, za ktorą jeszcze każe sie im placic. Nie ma glupich.
Cooper pisze:Chcecie sie pochwalic czy pozalic?
Zwrocic uwage na partaczy, ktorzy siedza za sterami naszego lubelskiego tworu. Moze inaczej, powiedz mi, jak ty to sobie wyobrazasz ? Ze zakontraktujemy niejakich Nigmatzjanova, Tomicka i ludzie beda caly sezon przychodzic i ogladac to dziadostwo ? A nasz klub skonczy sezon na plusie i bedziemy mogli spokojnie szykowac sie do nastepnej "walki o awans" ?
Dla mnie mimo wszystko jest wieksza rozrywka ogladanie Borodaja i Rempaly i liczenie na to, ze sprawimy jakas niespodzianke pokonujac np. Lodz u siebie, mimo, ze wszyscy nas skazuja na porazke, niz delektowanie sie popisami Sternika, Brusa i spolki.
Wolny wybor - do Tarnowa niedaleko, tam zawsze bedzie lepsza paka, nawet jakbysmy my zatrudnili Barana i Rymela. Sam pojechalem tam na Gorzow gdy u nas rzadzil KŻ Zdzichtex. I naprawde warto.
Wolny wybor - do Tarnowa niedaleko, tam zawsze bedzie lepsza paka, nawet jakbysmy my zatrudnili Barana i Rymela. Sam pojechalem tam na Gorzow gdy u nas rzadzil KŻ Zdzichtex. I naprawde warto.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]