Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Witold sie chyba zdenerwowal brakiem awansu w tym roku
Jezeli oni teraz tym skladam nie awansuja to nie widze innej mozliwosci awansu jak tylko kupno dzikiej karty ( czy jak to tam sie nazywa
) do extraligi
- Łoptymista
- Trener
Ale co roku wydaje sie, ze Lodz wjedzie do 1 ligi z palcem w zadku.
Plany zawsze sa takie same, final tez sie powtarza. Mozna obstawiac, ktora druzyna na koniec sezonu przeskoczy Lodz w walce o awans.
Plany zawsze sa takie same, final tez sie powtarza. Mozna obstawiac, ktora druzyna na koniec sezonu przeskoczy Lodz w walce o awans.
KMZ SPONSOR TYTULARNY Lublin?
asid pisze:KMZ SPONSOR TYTULARNY Lublin?
Tutularny
Ciekawe czy chociaż Tomka Rempałę uda się sierotom zatrzymać... 
tylko po co? Z Tarnowa blizej ma do Krakowa
po co ? po to, że jak mamy być skazani na wynalazki ( wspominając Kiylów i Tomicków ) to jednak Tomek w porównaniu, jakąś tam średnią wykręcił i miewał mecze bardzo dobre.
- tezetomaniak
- Trener
mustafa pisze:po co ? po to, że jak mamy być skazani na wynalazki ( wspominając Kiylów i Tomicków ) to jednak Tomek w porównaniu, jakąś tam średnią wykręcił i miewał mecze bardzo dobre.
a musi byc KMZ na kogos/cos skazany ? (oprocz upadku)
Na poprawienie humoru po tym jak kapitan nas opuszcza proponuje przypomniec sobie jak z kazdym kolkiem w kazdym biegu puchly mu rece. Jak sobie czlowiek to przypomni i te epitety co lecialy do kapitana z trybun to jakos lepiej troche na sercu sie robi 
Juz od paru dni kusilo mnie zeby to napisac.. 
Gelo pisze:dlatego lepiej nie jechac wcale i zbierac forse przez najblizsze 12 miesiecy.
Heh, to mnie Gelu rozbawiles
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Heh, to mnie Gelu rozbawilesPod kosciolem zbierac czy gdzie?:) Czy moze apelowac o kase z miasta? Nikt nie da kasy na cos co nie istnieje. A w dodatku jest absolutnie niewiarygodne.
Bez zartow - dyrektor w wywiadach mowi ze trwaja rozmowy ze sponsorami. Widocznie brakuje im czasu zeby je sfinalizowac. Moze 12 miesiecy wystarczy. A jak nawet wystartujemy skladem na jaki DZISIAJ sie zanosi rowniez nikt kasy na to nie da. Wiec co za roznica oprocz oszczednosci.
Ja nie wiem czemu caly czas wszyscy zakladaja, ze sponsor zna sie na zuzlu. Sklad jest sprawa drugorzedna. Wiekszosc firm majacych duza kase zbudowalo swoj sukces na dlugofalowej strategii i tak samo pewnie podeszliby do inwestycji/sponsoringu sportu, gdyby tylko ktos potrafil z nimi rozmawiac/w ogole rozmawial.
krowa nie musi sie znac na mleku - ale takiego sponsora wypadałoby z raz zaprosic na mecz - i co zobaczy? zarowno na torze jak i na trybunach.
Jeśli to prawda że Jacek R. w Łodzi to trzeba tak zaorać nasz tor na mecz z nimi, żeby ręce puchły po dwóch okrążeniach 
W rozmowach ze sponsorami jakieś argumenty trzeba mieć, jeśli nazwiska nic nie mówią to miejsce wśród najlepszych zawodników ligi wg średniej biegowej już tak.
Ja nie wiem czemu caly czas wszyscy zakladaja, ze sponsor zna sie na zuzlu. Sklad jest sprawa drugorzedna.
W rozmowach ze sponsorami jakieś argumenty trzeba mieć, jeśli nazwiska nic nie mówią to miejsce wśród najlepszych zawodników ligi wg średniej biegowej już tak.
Gelo pisze:krowa nie musi sie znac na mleku - ale takiego sponsora wypadałoby z raz zaprosic na mecz - i co zobaczy? zarowno na torze jak i na trybunach.
Na torze zobaczy zuzlowcow. Dla niego zuzlowiec to zuzlowiec. Ale zobaczy tez nieudolnosc organizacyjna, rozsypujacy sie stadion, kiepskie show i oprawe. I to go bardziej wpieni. A ja uwazam, ze potencjalnych sponsorow to powinno sie zabierac najpierw na GP (najlepiej to do Torunia), tak, zeby im pokazac jak moze byc. Bo teraz czy na naszym stadionie wyjedzie Gollob czy michaluk to az takiej roznicy im nie robi.
to pokazać im tabele i zdjęcia trybun z początku lat 90-tych. I powiedzieć, że przy ich pomocy te czasy mogą wrócić 
BR pisze:Jeśli to prawda że Jacek R. w Łodzi to trzeba tak zaorać nasz tor na mecz z nimi, żeby ręce puchły po dwóch okrążeniach
znając szczęście naszej drużyny to z nami strzeliłby komplet
Dzisiaj jeden z naszych najlepszych zawodników podpisał kontrakt w bardzo dobrym klubie. Podpisał bo nie mógł sie już doczekać na warunki dalszej współpracy. Od września czekał, a od dwóch tygodni czekał na maila z tymi warunkami. Miały przyjść ostatecznie wczoraj. Nie przyszły. To wsiadł w samochód pojechał i podpisał tym bardziej, że ze strony tego drugiego klubu najprawdopodobnie miał ultimatum.
Wielce prawdopodobne, ze jego śladem pójdzie też jeden z lepszych naszych zagranicznych zawodników, który poczuł się mocno rozczarowany a nawet rozbawiony ofertą naszego klubu.
Jak zwykle ciemno to widzę. Wyglada na to że nie jesteśmy zdeterminowani w budowaniu mocnego składu. Na rynku pozostało jeszcze kilku ciekawych zawodników ale trzeba mieć ochotę na ich zakontraktowanie. Z drugiej strony po co wyważać otwarte drzwi. Jeżeli mamy zawodników sprawdzonych to po co szukać nowych???
Ale nie ma co się martwić. Według negocjatorów przecież jeszcze jest trzydziestu lepszych zawodników niż T. Rempała, którzy chcą jeździć w naszym klubie. CZEKAMYYY NA WYBAWICIELI

Wielce prawdopodobne, ze jego śladem pójdzie też jeden z lepszych naszych zagranicznych zawodników, który poczuł się mocno rozczarowany a nawet rozbawiony ofertą naszego klubu.
Jak zwykle ciemno to widzę. Wyglada na to że nie jesteśmy zdeterminowani w budowaniu mocnego składu. Na rynku pozostało jeszcze kilku ciekawych zawodników ale trzeba mieć ochotę na ich zakontraktowanie. Z drugiej strony po co wyważać otwarte drzwi. Jeżeli mamy zawodników sprawdzonych to po co szukać nowych???
Ale nie ma co się martwić. Według negocjatorów przecież jeszcze jest trzydziestu lepszych zawodników niż T. Rempała, którzy chcą jeździć w naszym klubie. CZEKAMYYY NA WYBAWICIELI
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, o 16:20 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry, a jak w ogole jest z zainteresowaniem ludzi ktorzy od lat siedza przy zuzlu w Lublinie? Chodzi mi o Mandziuka, Konczalskiego, Waryszaka, Czarnego itd. itp. Przejawiaja jakiekolwiek zainteresowanie jeszcze? Wiesz cos na ten temat?
Cooper pisze:Harry, a jak w ogole jest z zainteresowaniem ludzi ktorzy od lat siedza przy zuzlu w Lublinie? Chodzi mi o Mandziuka, Konczalskiego, Waryszaka, Czarnego itd. itp. Przejawiaja jakiekolwiek zainteresowanie jeszcze? Wiesz cos na ten temat?
Nie wiem
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Ale nie ma co się martwić. Według negocjatorów przecież jeszcze jest trzydziestu lepszych zawodników niż T. Rempała, którzy chcą jeździć w naszym klubie. CZEKAMYYY NA WYBAWICIELI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko 30? kiepsko. To juz po 4 meczach wiekszosc z nich zostanie skreslona lub obrazona.
Potrzebujemy duzo wiecej ludzi
A wiadomo cos o sponsorach strategicznych. Kandydatow jest kilku, nastu, czy ...dziesieciu.
Krosno wypłacalne to i zawodników niezłych łowi :
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... sm-krosno/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... sm-krosno/
Słyszałem, że Pani z warzywniaka z Narutowicza jest zainteresowana sponsoringiem tytularnym. Dyrektor twierdzi, że będą z tego spore kokosy dla KMZ.

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, o 17:33 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.