*Jak mam to rozumiec? Potwierdzasz, zaprzeczasz?
KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
he?*
mikas chyba chce Cie stingu wkrecic w jakis niesmieszny zart, nie daj sie =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jaki znow zart. Napisalem, ze ma nadal Piszcza w avatarze i ma 
Wydaje mi sie, ze odpowiedz Stinga byla potwierdzeniem i chcial dac do myslenia reszcie forum, ale chce sie upewnic
Wydaje mi sie, ze odpowiedz Stinga byla potwierdzeniem i chcial dac do myslenia reszcie forum, ale chce sie upewnic
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jak dla mnie to nie jest Piszcz...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Niestrudzony w zalach Zbyszek pisze:Mam nadzieję, że władze miasta poważniej zainteresują się nami i przekażą więcej pieniędzy. W tym sezonie dostaliśmy zaledwie 100 tys. zł – żali się sternik Redstar KMŻ
No kuzwa, ja juz nie moge, nieeeeeeeeeee <sciana>.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sting126 pisze:mikas pisze:Przeciez dalej masz Piszcza w avatarze
Nie?
David Norris?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
no oczywiscie, ze David Norris, dlatego myslalem, ze mikas cos wkreca
METHANOL ADVENTURE TEAM
harry pisze:istred pisze:To niech Piszcz ma w priorytecie Anglię, ale nie płacić mu żadnych pieniędzy na przygotowanie do sezonu -
Według mnie nie do przeskoczenia.
No ale moze jacyś nowi negocjatorzy sie pojawią.
Moze jakis aneks do umowy -kase za kontrakt wzial (?), wiec te 4 mecze z obecnego sezonu (2x Miskolc, 2x Lodz) pojedzie w przyszlym
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
grzesieck pisze:no oczywiscie, ze David Norris, dlatego myslalem, ze mikas cos wkreca
A kto mial w "miejscu gdzie koncza sie plecy" napisane "STING"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no nie skojarzylem w ogole, piekne czasy LKŻ-u i Piszcz, ktory czasem 'uzadlil' ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM
W avatarze jest Norris, ale ogolnie sam nick faktycznie wzial sie od tego o czym pisze Meesha 
Czas na zmiany :]
Tak mi sie przypomniało że ostatnimi laty zawsze w pazdzierniku był organizowany Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa, w tym roku będzie czy zarząd odpuścił ??
Z niczego może być tylko nic.
Juz byl...
straho pisze:taaa,kiedy????
To było już wałkowane. Zajrzyj sobie na 16 str. tematu; Miszkolc-Lublin
Sledzac inne tematy naszlo mnie zeby napisac cos o mijajacym sezonie.
Prawde mowiac zauwazylem po sobie przesyt zuzla pod wplywem negatywnych odczuc. Smutna wyjazdowa prawda skonfrontowana z wywiadami udzielanymi prasie przez zainteresowanych wywolywala tylko u mnie usmiech.
O maly wlos klub pozbylby sie Stichauera i tylko dzieki jego uporowi, moglismy go ogladac. Ogolnie klub ma dziwna tendencje do "stawiania sie" zawodnikom.
Plany awansu byly mocno naciagane, wystarczy przypomniec sobie, ze tylko dzieki Miskolcowi uniknelismy Opola z ktorym nie bylo wesolo w rundzie zasadniczej.
W opini wielu kibicow, kierownictwo klubu popelnialo karygodne bledy (odpuszczenie Aldena w Rawiczu, dwoch sytuacji w Opolu), trener tez nie popisywal sie mysla taktyczna. Jeden jedyny raz wyszlo to w Krosnie. O pozasportowych akcjach nie wspomne.
Reasumuja, mamy za soba debiutancki sezon. Byly szumne zapowiedzi, zweryfikowane przez tor. Napinka, ze dolozymy tym i tamtym byla mocno niesmaczna. Zaliczylismy jedna (
) wyjazdowa victorie, zbieralismy ciezkie baty (patrzac przez pryzmat zamiarow). Czas pogodzic sie z faktem, ze Lublin w sezonie 2009 byl teamem w praktyce srednim.
Prawde mowiac zauwazylem po sobie przesyt zuzla pod wplywem negatywnych odczuc. Smutna wyjazdowa prawda skonfrontowana z wywiadami udzielanymi prasie przez zainteresowanych wywolywala tylko u mnie usmiech.
O maly wlos klub pozbylby sie Stichauera i tylko dzieki jego uporowi, moglismy go ogladac. Ogolnie klub ma dziwna tendencje do "stawiania sie" zawodnikom.
Plany awansu byly mocno naciagane, wystarczy przypomniec sobie, ze tylko dzieki Miskolcowi uniknelismy Opola z ktorym nie bylo wesolo w rundzie zasadniczej.
W opini wielu kibicow, kierownictwo klubu popelnialo karygodne bledy (odpuszczenie Aldena w Rawiczu, dwoch sytuacji w Opolu), trener tez nie popisywal sie mysla taktyczna. Jeden jedyny raz wyszlo to w Krosnie. O pozasportowych akcjach nie wspomne.
Reasumuja, mamy za soba debiutancki sezon. Byly szumne zapowiedzi, zweryfikowane przez tor. Napinka, ze dolozymy tym i tamtym byla mocno niesmaczna. Zaliczylismy jedna (
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
I zdecydowanie za wcześnie skreślono Kirila !
- Egon
- Zawodowiec
Trzeba przyznac racje ze rzeczy i wydarzen negatywnych bylo az nadto. Lepiej bylo spokojnie przejechac sezon i zbierac doswiadczenie na nastepny. Zbyt duza rotacja zawodnikami tez byla niepotrzebna, bo tak na prawde zaden z obco nie pokazal na co go tak na prawde stac. No moze oprocz Lubosa, ale to inna historia. Mimo, ze sklad prezentowal sie imponujaco jak na 2 lige, to ten kto podszedl do sprawy awansu na zimno wiedzial ze to takie troche czcze gadanie. Bledow mozna sie bylo spodziewac i takowe byly. Cieszmy sie ze silniki ryczaly i oby ryczaly tez w nastepnym (oby lepszym) sezonie

Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ale to przeciez 80 procent forumowiczow pisalo "ochy i achy" ze mamy 84 zawodnikow w kadrze. jak przyszlo co do czego nie mozna bylo skompletowac nawet szesciu. Na przyszly rok wniosek jest jasny - zadnych anglikow (scigajacych sie na trawie, na torach dlugich, na gnoju, w premier league z frajerami - tylko nie w polsce) zadnych piszczów - bardziej angielskich niz polskich oraz zadnych klimkow. skupilbym sie na jednym powaznym juniorze i jakims pewniaku typu Rymel. Jezeli z nim nie wyjdzie sprobowalbym upiec dwie pieczenie na jednym ogniu czyli podkupic lidera - oslabiajac przy tym rywala. Dlatego moze Ferjan lub (chociaz za nim nie przepadam) Schlein.
Uuu, po drugie nie liczylbym, zeby nas bylo na nich (Ferjan, Schlein) stac - a po pierwsze, ze beda mieli ochote na druga lige. Ale przynajmniesz zaczynasz widziec role juniora w druzynie - pewnie po tym, jak ostatnio w polskiej drugiej lidze co roku blyszczeli juniorzy - Vaculik, potem Kus a teraz Simon Gustafsson.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Uuu, po drugie nie liczylbym, zeby nas bylo na nich (Ferjan, Schlein) stac - a po pierwsze, ze beda mieli ochote na druga lige. Ale przynajmniesz zaczynasz widziec role juniora w druzynie - pewnie po tym, jak ostatnio w polskiej drugiej lidze co roku blyszczeli juniorzy - Vaculik, potem Kus a teraz Simon Gustafsson.
Nie rozpedzaj sie z tą rolą juniora - na trzy przytoczone przypadki tylko w jednym pomoglo to w awansie (tzn prawdopodobnie pomoglo). Ja po prostu juz mam dosyc tego 2,0,0,0,0. Nie musi byc to Gustafsson - jak to bedzie zawodnik porownywalny z Kowalczykiem czy Tabaką nie bedzie zle.
bez jaj z tym ferjanem prosze, mysle ze swobodnie moglby zastapic drabika czy innego chrzana.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN