Dvyfryn pisze:"nie chcemy lotniska... tylko extralige" xD
itd itp

Mam nadzieje ze to byla forma zartu..
Ja tez sie ciesze, ze zuzel powrocil i mam gleboka nadzieje, ze nie tylko na sezon, a na dobre. Wiadomo, ze oczekiwania byly duze, moim zdaniem nawet zbyt duze, ja osobiscie nie spodziewalem sie awansu, chociaz wiadomo ze calym sercem tego pragnalem, jak pewnie wszyscy tu na tym naszym forum

Jak to mowia "apetyt rosnie w miare jedzenia" i po kilku dobych meczach kazdy zaczynal wierzyc, ze awans jest w naszym zasiegu, ale jak widac nie byl. Powodow tego sporo bo i problem zlozony. Moze w nastepnym sezonie o ile wystartujemy popelnimy mniej bledow organizacyjnych, kadrowych itd. co zaowocuje jeszcze lepszymi wynikami. Na prawde zle by bylo gdybysmy dostawali mocne baty u siebie a tak nie bylo i mozna byc pewnym ze zuzel nie straci kibicow ani "piknikowych" ani zadnych innych

Ja juz czekam kiedy na wiosne bede mogl zajrzec na stadion i zobaczyc przygotowania do pierwszego meczu

Jesli ludzie trzymajacy klub w ryzach wyciagna wnioski z popelnionych bledow powinno byc dobrze. Obysmy za rok z kawalkiem cieszyli sie z awansu do pierwszej ligi