A ten transparent to powaznie bedzie taki duzy? Ja postaram sie przyjsc i pomoc.. Mam jeszcze z 15 plakatow do powieszenia to po drodze przykleje
Dofinansowanie klubu przez miasto
- Egon
- Zawodowiec
Re: Dofinansowanie klubu przez miasto
Nie ma sie czego domyslac..wiem ze to bylo glupie ale w zalozeniu juz takie mialo byc
A ten transparent to powaznie bedzie taki duzy? Ja postaram sie przyjsc i pomoc.. Mam jeszcze z 15 plakatow do powieszenia to po drodze przykleje
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pewnie wyjdzie za dlugie ale ja przed nazwiskami dałbym jednak "Radni:"
Bez rymowanek.
"Radni Wac, Piatek, Sadowski - zapamiętajmy przeciwników lubelskiego żużla"
"Radni Wac, Piatek, Sadowski - wy nie głosujecie za lubelskim żużlem, my nie zagłosujemy na was"
"Radni Wac, Piatek, Sadowski - zapamiętajmy przeciwników lubelskiego żużla"
"Radni Wac, Piatek, Sadowski - wy nie głosujecie za lubelskim żużlem, my nie zagłosujemy na was"
Moze cos w tym stylu: " ktos tam ktos tam - ch*je, na nich nie zaglosuje!!" 
- Łoptymista
- Trener
czemu bez rymowanek?
takie bez maja urok betonowego klocka ani draczne tylko pokrczne
takie bez maja urok betonowego klocka ani draczne tylko pokrczne
Nie wiem, takie jest moje zdanie. Moze troche mi sie kojarzy z przedszkolem i dziecmi? 
Hasło w tym przypadku powinno byc poważne, a rymowanki sprawiają, że jest ono "draczne"
To tylko takie moje prywatne zdanie. Jakie by hasło nie było to i tak będzie to świetna robota.
Hasło w tym przypadku powinno byc poważne, a rymowanki sprawiają, że jest ono "draczne"
To tylko takie moje prywatne zdanie. Jakie by hasło nie było to i tak będzie to świetna robota.
- Łoptymista
- Trener
lubelska taktyka brak zawodnika - tez sie rymuje, a jakos raz ze dobrze oddawalo rzeczywistosc i co wiecej nie wywolywo u mnie smiechu
ale ja tylko jestem forumowym pinkiem... ktos inne podejmie decyze... tylko kto ?
ale ja tylko jestem forumowym pinkiem... ktos inne podejmie decyze... tylko kto ?
Myslę że zdanie ...przeciw lubelskiemu żużlowi... jest trochę za miekkie ,można by dosadniej: grabarze lubelskiego zużla lub cos w ten deseń. 
Tak tak... mordercy i gwalciciele
ogarnijcie sie troche.
ogarnijcie sie troche.
myślę że najbardziej czytelne to:
"Radni: Piatek, Wac, Sadoski przeciwnikami lubelskiego żużla. Zapamiętamy!"
Ewentualnie "przeciwnikami" można zamienić na coś twardszego i mocniejszego.
Jutro niestety nie mam możliwości przyjechać pomóc, ale akcję popieram całym duchem.
"Radni: Piatek, Wac, Sadoski przeciwnikami lubelskiego żużla. Zapamiętamy!"
Ewentualnie "przeciwnikami" można zamienić na coś twardszego i mocniejszego.
Jutro niestety nie mam możliwości przyjechać pomóc, ale akcję popieram całym duchem.
Właśnie to mi pierwsze do głowy przyszło. Tylko, że większość ludzi na stadionie nie będzie wiedziała o co chodzi, dlatego nawiązanie do głosowanie wydaje mi się lepsze.grabarze lubelskiego zużla
Zamiast "przeciwnikami" dac "wrogami" i bedzie dobrze. Zgadzam sie z istredem ze w tym wypadku rymowanki nie pasuja.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
a moze cos w stylu: "Radni...,glosowali przeciw zuzlowi,my zaglosujemy przeciw nim" ;> ??
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009, o 17:22 przez Boobi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Życie to jazda"
- Łoptymista
- Trener
Słowo grabarze ma swoj urok
Piątek, Wac, Sadowski - grabarze zuzla. Nie glosuj wiecej na nich!
- " - Nie pozwolmy im wygrac wyborów!
Piątek, Wac, Sadowski - grabarze zuzla. Nie glosuj wiecej na nich!
- " - Nie pozwolmy im wygrac wyborów!
Radni ................................ nie liczcie na nasze głosy. Kibice żużla.
w sumie fakt, coś z "głosowaniem" by się przydało w treści.
tylko nie zróbcie bledu w nazwisku sadowski, bo juz kilka osob przytaczało to nazwisko bez "W".
Pozdrawiam
To jeśli uniwersalnie to może tak: "Tym radnym już dziękujemy! Wyborcy(kibice żużla)". 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
"Piatek Wac Sadowski zuzlowi pomoc nie chcecie glosu od nas nie dostaniecie" - moim zdaniem to haslo najlepiej oddaje to co zaistniało na posiedzeniu komisji a mianowicie z jednej strony, ta trojka radnych zdecydowanie zuzlowi pomoc nie chciała bo byla przeciwna wnioskowi o zwiekszenie kasy ktore zlozyl Leszek Daniewski, a wrecz w chamski sposob wysmiali radnego PO, zakrzykiwali go itd. zaś z drugiej strony nikt z tej trojki nie wnioskowal aby zuzel dostal mniej niz te 100 tys, wowczas bardziej pasowaloby okreslenie grabarze.
Mozna tez do tematu podejsc z drugiej strony, tzn. stowrzyc transparent w stylu: "Radni Daniewski, Drozd - przyjaciele lubelskiego żużla"
Mozna tez do tematu podejsc z drugiej strony, tzn. stowrzyc transparent w stylu: "Radni Daniewski, Drozd - przyjaciele lubelskiego żużla"
Zbyszek na SF:
Nosz kuzwa:) Moze miasto powinno dac 100mln to sobie wtedy majstra zrobimy w 3 sezony? Z takim podejsciem to i ja moge byc wielkim prezesem;]
Miasto daje nam tyle pieniędzy, żebyśmy nie umarli, ale nie daje tyle, żebyśmy powalczyli.
Nosz kuzwa:) Moze miasto powinno dac 100mln to sobie wtedy majstra zrobimy w 3 sezony? Z takim podejsciem to i ja moge byc wielkim prezesem;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
niech sobie więckowski i piątek pyrkaja tymi swoimi crosioniątkami po górkach czechowskich gdzie ich miejsce a nie grają samarytańskich urzędasów 
MaRiUsZ
Kolego to że Tobie nie podoba się ich zachowanie, nie znaczy że masz od razu deprecjonować sport który reprezentują... myślę że motocyklistów - amatorów zajmujących się od czasu do czasu tą dyscyplina nie jest wcale mniej niż fanów żużla.... więc pomyśl trochę zanim coś takiego napiszesz następnym razem. To że ty nie lubisz MX nie znaczy że jest to sport gorszy od np. żużla.
P.S. Możesz napisać co znaczy "samarytański urzędas" - jeżeli miało to mieć jakiekolwiek odniesienie do dobrego Samarytanina z Biblii to zupełnie nie widzę analogii w zachowania wspomnianego przeze mnie pana oraz wspomnianych przez Ciebie radnych.
P.S. Możesz napisać co znaczy "samarytański urzędas" - jeżeli miało to mieć jakiekolwiek odniesienie do dobrego Samarytanina z Biblii to zupełnie nie widzę analogii w zachowania wspomnianego przeze mnie pana oraz wspomnianych przez Ciebie radnych.