Jeśli, ktoś chce pomóc niech przyjdzie, bo będzie sporo malowania
wstępnie tekst na transparent "Radni Wac, Piatek, Sadowski przeciw lubelskiemu zuzlowi"
ale jeśli ktoś ma dobry pomysł niech podsunie.
Radzio pisze:jutro o 10 na stadionie będziemy robić transparent.
Jeśli, ktoś chce pomóc niech przyjdzie, bo będzie sporo malowania
wstępnie tekst na transparent "Radni Wac, Piatek, Sadowski przeciw lubelskiemu zuzlowi"
ale jeśli ktoś ma dobry pomysł niech podsunie.
Egon teraz to się rozpędziłesEgon pisze:Miesieczne korzystanie ze stadionu bez takich zabiegow jak rownanie toru, ochrona itd. kosztuje od 4000 do 6000 tys zl.
w innych miastach np. Świdnik kluby w których zarządach zasiadja
radni miasta nie dostaja kasy z dotacji miasta bo Radcy Prawni
urzędu miasta Świdnik uznali że to ewidentny konflikt interesów
a w Lublinie idą cyrki - kase dostaje klub którego prezesem jest
radny miasta a w komisji rewizyjnej zasiada żona drugiego radnego a
stypendia z kasy miasta otrzymywali (byc moze i nadal otrzymuja ale
tego niesprawdzałem) synowie pewnego nieporadnego
Wiem ze to nie sa duze pieniadze ale zawsze to pieniadze..bardziej chodzilo mi o to ze placimy za cos za co inni placic nie musza, a kwota juz jest niewazna..tak jak bylo z cena programu podniesiona przez pania z kiosku o 1zl. Niby nikogo ta zlotowka nie urzadza ale wiele osob czulo sie pokrzywdzonych czy tez oszukanych. 5tys niby dla klubu nic ale jak sie ma problemy z kasa to chyba kazdy grosz sie liczy. Poza tym napisalem to raczej jako ciekawostkeKoper pisze:Egon teraz to się rozpędziłes4000-6000 tys zl to piekny budzet z ktorym pewnie powalczylibysmy nie tylko o pierwsza lige ale pewnie awansowali do extraligi
Wow faktGawrzyk pisze:nie zrozumiales Kopera.
Chodzi o to co napisales. 4 000 tys. to 4 000 000.
Radzio pisze:zakupiłem wszystkie potrzebne rzeczy do transparentu.
Jest to dość duże przedsięwzięcie i proszę aby kto może niech przyjdzie na stadion jutro od 9 będziemy. Tego się nie da zrobić w kilka osób. W niedziele na meczu będzie telewizja (retransmisja w TVP Lublin) będziemy mogli pokazać swoje niezadowolenie. Tak samo jak do malowania transparentu tak i na meczu będzie potrzebna duża liczba aby pokazać miastu, że na żużel chodzi dużo ludzi i jest dla kogo to organizować.
pomyślcie, co można pokrzyczeć (coś związanego z wyborami w przyszłym roku) w niedziele na meczu, ale bez wulgaryzmów
Jutro kto chce pomóc niech przyjdzie (kto ma pędzle około 2,5 cm szerokości niech bierze)
Radzio pisze: W niedziele na meczu będzie telewizja (retransmisja w TVP Lublin) będziemy mogli pokazać swoje niezadowolenie.