Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY KOSZULKI POLO, CENA 30 ZŁ
Potwierdzam spotkanie odbyte orzelek wskazal na uszy rozowe..czy tam biale nie pamietam bo wlasnie powrocilem z Bagateli 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
a ta kasa na orawy to co za nia kupicie
http://kmzlublin.pl/
No to czego sie uzywa przy oprawach
Rolki do kas fiskalnych na przyklad. Albo transparent jakis zmalujemy, a moze flage jakas albo cos innego. Na pewno jakos sensownie te kase wykorzystamy, bez obaw 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
miszti pisze:No to jak, czy już klamka zapadła w związku z tym kolorem uszu?? Czy nie dałoby rady zrobić koszulek i z różowymi i z białymi uszami??
Ej wy sobie jaja robicie, czy tak na serio wszyscy?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Mam pytanie: kiedy zostało/zostanie wysłane zamówienie na te koszulki polo
Staram się raczej śledzić ten temat, tak zresztą jak i inne, ale ta debata na temat koloru uszów u koziołka mnie lekko uśpiła
I jaki czas realizacji zamówienia
60-70 sztuk to raczej malutkie wyzwanie dla firmy zajmującej się takimi rzeczami, więc można się spodziewać w miarę szybkim czasie 

- Egon
- Zawodowiec
Nie chce sie wypowiadac ze kogos ale gizmo mowil w piatek ze dzis (czyli wlasnie w piatek) sklada zamowienie.. Wszyscy bysmy chcieli zeby koszulki byly na mecz z Miskolcem
wlasnie tak jak napisales ja tez podejrzewam ze to dla nich 3 godziny roboty..
zamowienie poleciało w piatek okolo 20 ja tez mam nadzieje ze zdażą ale daję na to 50-50... Dochodzi jeszcze kurier, moze jakies opoznienie tak jak bylo z szalikami i bedzie co bedzie... A co do zamowienia to masz racje jest raczej małe ale ta firma nie robi tylko dla nas. Jak dzwoniłem do człowieka i spytałem czy kojazy o jakie polo mi chodzi to prosil żeby sprecyzować bo na ten dzień mieli około 15 zamowien na samo polo. Dochodzą do tego zamowienia na szaliki, tshirty, bluzy i inne gadzety i firma pewnie ma co robić.
Pozdrawiam
Marun, wysłałem Ci wczoraj PW, ale widzę, że chyba nie zauważyłeś
Odpowiedz mi w wolnej chwili 
Motor mocnyj!
- Egon
- Zawodowiec
Na temat koszulek cicho
gizmo jesli mozesz to napisz na jakim etapie jest zamowienie..osobiscie specjalnie mi sie nie spieszy ale tak z ciekawosci pytam 
dobrych wiadomości nie mam, własnie dzwoniłem do tej firmy, zamowienie jest w trakcie realizacji, koszulki bedą gotowe koło wtorku... mimo wszystko nastawiał bym sie i tak na opozniene jeszcze od tego terminu o kilka dni, w koncu moze im sie cos przedłuzyc i nie wiadomo kiedy kurier do mnie dojedzie...
Pozdrawiam
Kto chce odebrać szalik w niedziele niech pisze do mnie na pw...
dostalem meila ze jutro niby mają byc gotowe koszulki polo, nie odpowiedziano mi kiedy moge sie ich spodziewac, jak cos bede wiedzial to napisze.
Pozdrawiam
informuje ze 5 minut temu odebralem koszulki postaram sie byc dzis na treningu zeby je rozdac przynajmniej czesci osób ale nie gwarantuje ze bede, gdyż oddalem 2 godziny temu samochód do mechanika i wszystko zalezy od tego czy wyrobi sie on z naprawą. Ja nie jestem w stanie tego przywieźć autobusem bo duzo tego i ciezkie cholernie. Jak ktos chce odebrac osobiscie przyjezdzajac do mnie pod adres ktory mieliscie w pw to dzis wiezorem na 99% bede w domu, jutro raczej też w razie co pisac na pw i sie dokladnie umawiać.
edit:
po pierwszych ogledzinach wygladają ok. Koloroy zolty i niebieski sa raczej identyczne w porownaniu do tych ktore proponowalem na forum jedyny mankament to 2 koszulki kobiece niebieskie... ich odcien jest jasniejszy ale IMO wygladają fajnie i bardziej kobieco ... nie wiem dlaczego tak zrobili no ale zrobili...
Własnie jade po samochód, musze sie przedrzec przez całe miasto a w godzinach szczytu autobusem to troche zajmie wiec najprawdopodobniej nie wyrobie sie na 16:30 odebrac samochod, wrocic po koszulki i pojechac na stadion wiec prawdopodobnie bede od okolo 17 do 18. Pozniej godzine do 19 jestem w domu jak ktoś chce to zapraszam do siebie. Na kolejny odbiór mozemy sie umowic na jutro około południa, moze byc na stadionie?
edit:
po pierwszych ogledzinach wygladają ok. Koloroy zolty i niebieski sa raczej identyczne w porownaniu do tych ktore proponowalem na forum jedyny mankament to 2 koszulki kobiece niebieskie... ich odcien jest jasniejszy ale IMO wygladają fajnie i bardziej kobieco ... nie wiem dlaczego tak zrobili no ale zrobili...
Własnie jade po samochód, musze sie przedrzec przez całe miasto a w godzinach szczytu autobusem to troche zajmie wiec najprawdopodobniej nie wyrobie sie na 16:30 odebrac samochod, wrocic po koszulki i pojechac na stadion wiec prawdopodobnie bede od okolo 17 do 18. Pozniej godzine do 19 jestem w domu jak ktoś chce to zapraszam do siebie. Na kolejny odbiór mozemy sie umowic na jutro około południa, moze byc na stadionie?
Pozdrawiam
Bedziesz wiozl dzis ze soba wszystkie czy zglaszac Ci zapotrzebowanie

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
jestem juz w domu jak ktos chce to zapraszam, jednak nie wybieram sie nigdzie i gdzies tak do 22 nie zamierzam spac wiec jak ktos chce odebrac osobiscie u mnie to nie ma problemu. Firma dała d.py bo w 2 koszulki biale zamiast M przysłała L... wiec ja nie polecam robienia z nimi interesów. Zółte sprawdzilem wszystko jest dobrze jeszcze niebieskie sprawdze mam nadzieje ze tam sie nie jeb.eli... :/
ps. jutro moge sie gdzies na miescie z wami umowic na konkretną godzine jak ktos ma propozycje to piszcie tylko zeby to bylo kilka osob bo dla jednej osoby nie bede z tym wszystkim jezdził. Jak chodzi o koszty to koszulki razem z przesyłką kosztowały 2260zł zebrane było 2306zł wiec zostało 46 czyli dla kazdego jest ponad 50 gr do zwrotu jak ktoś chce abym mu zwrocil ta nadwyzke piszcie do mnie z numerem konta a zrobie przelew czy oddam osobiscie. To co zostanie mozemy na coś przeznaczyć, jak ktoś ma propozycje piszcie, ja moge zaproponowac jakis cel harytatywny bo na oprawe juz chyba nie ma sensu tego przeznaczac gdyz juz raczej za wielu opraw w tym roku nie bedzie.
ps. jutro moge sie gdzies na miescie z wami umowic na konkretną godzine jak ktos ma propozycje to piszcie tylko zeby to bylo kilka osob bo dla jednej osoby nie bede z tym wszystkim jezdził. Jak chodzi o koszty to koszulki razem z przesyłką kosztowały 2260zł zebrane było 2306zł wiec zostało 46 czyli dla kazdego jest ponad 50 gr do zwrotu jak ktoś chce abym mu zwrocil ta nadwyzke piszcie do mnie z numerem konta a zrobie przelew czy oddam osobiscie. To co zostanie mozemy na coś przeznaczyć, jak ktoś ma propozycje piszcie, ja moge zaproponowac jakis cel harytatywny bo na oprawe juz chyba nie ma sensu tego przeznaczac gdyz juz raczej za wielu opraw w tym roku nie bedzie.
Pozdrawiam
Ej, nie uwazacie, ze koziolek jest troche nie z tej strony co trzeba? Jakos mi nie psauje tak:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
z tego co widac tutaj: http://www.szaliki.com/koszulkip.php na wiekszosci jest po lewej stronie, dla mnie to normalne.
ps. to jest ktoś chetny na odbiór jutro gdzies na miescie bo na razie tylko jedna osoba do mnie pisala w tej sprawie... ?
ps. to jest ktoś chetny na odbiór jutro gdzies na miescie bo na razie tylko jedna osoba do mnie pisala w tej sprawie... ?
Pozdrawiam
sporo osób pisze do mnie na pw czy moze osobiscie odebrac dlatego podaje telefon do lepszego kontaktu bo nie jestem cały czas w domu 508135314. Dzis bede w domu od okolo 15.00 do 18.00 jak komus pasuje to zapraszam, ps. planuje na jutro zrobić na godzine 15 odbiór koszulek na miescie (może plac zamkowy? tak zebym mogl zaparkowac samochód bo w nim bede mial koszulki) nikt sie jakoś nie kwapi zeby coś zaproponować a ja za bardzo nie mam czasu z tym jezdzic i czekać bo może ktoś przyjdzie dlatego po jutrzejszym dniu bedzie mozliwy odbiór jedynie osobisty po wczesniejszym kontakcie ze mną.
do odbioru zostało 33 meskie i 4 damskie.
sorry za post pod postem ale chcialem zeby oznaczylo sie jako nieprzeczytane
do odbioru zostało 33 meskie i 4 damskie.
sorry za post pod postem ale chcialem zeby oznaczylo sie jako nieprzeczytane
Pozdrawiam
Koszulka super, dzieki za akcje gizmo 
Czas na zmiany :]
spoko 
przypominam ze dzis od mniej wiecej 14:45 do 15:30 bede na placu zamkowym czekal z koszulkami, bede mial zoltą koszulke i postaram sie zaparkować w okolicach schodów prowadzących na zamek lub koło pomnika z lwem (srebrny vw polo). Jak ktoś chce odebrać to zapraszam.
przypominam ze dzis od mniej wiecej 14:45 do 15:30 bede na placu zamkowym czekal z koszulkami, bede mial zoltą koszulke i postaram sie zaparkować w okolicach schodów prowadzących na zamek lub koło pomnika z lwem (srebrny vw polo). Jak ktoś chce odebrać to zapraszam.
Pozdrawiam
- _piotrusss
- Kadrowicz
Również dołączam się do podziękowań za akcje. Koszulki świetne
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Gawrzyk pisze:mi sie podobaja koszulki. ciekawe czy bedzie mozna sie jeszcze w nich gdzies pokazac![]()
dobrze chociaz ze sa uniwersalne
Koszulka extra i podpisuję sie pod słowami Gawrzyka. Żałuję, że nie kupiłam drugiej dla siebie, bo męska też byłaby ok
Gizmo, dzięki za całą akcję i zaangażowanie. Nie ma to jak żużlowa "rodzina"
jak to kiedyś mikas trafnie określił
koszulek nie odebrało jedynie 15 osób dlatego nie planuje do meczu z krosnem zadnego spotkania na ktorym bedzie mozna je odebrac, jak ktoś chce sie ze mną skontaktowac to wyzej napisalem swój numer na komorke. Mam prośbe do Was ma ktoś jakis kontakt do uzytkownika piotr76, gdyż wyslał mi pieniadze na koszulki ale wplata doszła 3 czy 4 dni po zlozeniu zamowienia no i niestety bylo to za pozno, chciałbym mu zwrocic pieniadze ale na pw nie odpisuje bo dośc długo tu nie zagladał.
co do 46 zł które zostały to nikt nic nie napisał, nikt sie nie upominal o te pieniadze wiec postaram sie zakupić serpentyny na najblizszy mecz, zna ktoś jakąs mozliwość poza allegro?? Jakiś sklep z tego typu rzeczami?
co do 46 zł które zostały to nikt nic nie napisał, nikt sie nie upominal o te pieniadze wiec postaram sie zakupić serpentyny na najblizszy mecz, zna ktoś jakąs mozliwość poza allegro?? Jakiś sklep z tego typu rzeczami?
Pozdrawiam
Szkoda gizmo, ze wczesniej nie mowiles, wzialbym kase dla Piotrka, bo podobnie jak on na codzien przebywam w Warszawce. Jak bede nastepnym razem to sie zglosze, ale nie wiem kiedy to bedzie. W miedzyczasie dam mu znac zeby sie odezwal do Ciebie i potwierdzil.
Ja jeszcze odnosnie poprzedniej akcji z koszulkami zolto-bialo-niebieskimi. Stracilem wraz z poprzednim kontem wszystkie pw a co za tym idzie kontakt do osoby, ktora ma koszulke zrobiona dla Hynka. Prosze w miare szybko o jeszcze jedna pw z kontaktem...
Czas na zmiany :]