Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Zeby byla jasnosc. Mam szacunek dla Was za wyjazdy, bo z tego co slysze to dobrze to wychodzi i Wam zazdroszcze.
Reszte podtrzymuje.
Skoro legalna jest tu tylko jedna opcja to ok. Banuj szefie.
Reszte podtrzymuje.
Skoro legalna jest tu tylko jedna opcja to ok. Banuj szefie.
wytlumacz mi bo nie rozumiem
to ze ktos wywiesi flage na plocie przed meczem sprawia, ze na meczu musi drzec ryja przez ponad 90 minut? i powiedz mi dlaczego Ty nie pomozesz rozkrecic dopingu skoro tak Ci na tym zalezy? jestes takim samym kibicem jak ta grupa osob siedzaca na 'zylecie' (n/c)
to ze ktos wywiesi flage na plocie przed meczem sprawia, ze na meczu musi drzec ryja przez ponad 90 minut? i powiedz mi dlaczego Ty nie pomozesz rozkrecic dopingu skoro tak Ci na tym zalezy? jestes takim samym kibicem jak ta grupa osob siedzaca na 'zylecie' (n/c)
METHANOL ADVENTURE TEAM
A ja to na miejscu admina zbanowałbym wszystkich jęczących, marudzących, histeryzujących, bluzgających, wróżących upadek klubu i wrzucających na Jacka Rempałe
Kto powiedział, że na forum musi być demokracja i każdy ma prawo się tu udzielać. Jest to forum "sympatyków" lubelskiego żużla, więc wypieprzyłbym to całe towarzystwo, niech komentują sobie sportowe fakty i zniżają się do ich poziomu komentarzy. Zostanie tu 20-30 osób i będzie gites. Na niektóre fora to trzeba mieć zaproszenia, więc ja to bym wyciął połowę towarzystwa 
A żeby było na temat. To trochę się zawiodłem tym że nie miał kto rozkręcać atmosfery. Zabrałem kumpelę, która była pierwszy raz specjalnie na sektor ten "nasz" sektor, a tu dzisiaj akurat niemrawo. A my ze znajomymi zawsze aktywnie uczestniczymy w dopingu. Nie znam fanklubu ale zdawało mi się że zabrało dzisiaj kilku chłopaczków którzy zawsze rozkręcali.
A żeby było na temat. To trochę się zawiodłem tym że nie miał kto rozkręcać atmosfery. Zabrałem kumpelę, która była pierwszy raz specjalnie na sektor ten "nasz" sektor, a tu dzisiaj akurat niemrawo. A my ze znajomymi zawsze aktywnie uczestniczymy w dopingu. Nie znam fanklubu ale zdawało mi się że zabrało dzisiaj kilku chłopaczków którzy zawsze rozkręcali.
Jesli bym sie zrzeszal w organizacji kibicowskiej to wazniejsze od wywieszenia przescieradel na plocie przed meczem byloby dla mnie wsparcie gardlem swojej druzyny. W trudnym momencie takim jak dzis. A tu cisza... Ruszylismy z 'dziadkami' raz czy dwa, mielismy nadzieje, ze Was to troche ruszy. Nic.
To co moge to rozkrecam. Nie mam zamiaru latac po calej prostej i robic z siebie debila.
To co moge to rozkrecam. Nie mam zamiaru latac po calej prostej i robic z siebie debila.
Ge(L)o pisze:Jesli bym sie zrzeszal w organizacji kibicowskiej to wazniejsze od wywieszenia przescieradel na plocie przed meczem byloby dla mnie wsparcie gardlem swojej druzyny. W trudnym momencie takim jak dzis. A tu cisza... Ruszylismy z 'dziadkami' raz czy dwa, mielismy nadzieje, ze Was to troche ruszy. Nic.
ale w lublinie nie ma takiej organizacji kibicowskiej
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ok, juz oficjalnie nie ma. Ale dzialacie w swiadomosci stadionowej jako klub kibica. Mimo, ze niewiele was to obchodzi i nie chce wam sie otworzyc buzi, zeby poderwac lubelska druzyne do walki na swoim torze.
Rozpracowywaliscie cos tam dzis czy jak przyznaj sie ?
Rozpracowywaliscie cos tam dzis czy jak przyznaj sie ?
wczoraj bylo ogladanie SWC w 20-osobowej ekipie, ktore przeciagnelo sie do godzin przedpoludniowych dnia dzisiejszego, wiec niektorzy mogli byc troche zmeczeni :]
poza tym ja dzisiaj na 1 luku siedzialem, wiec nie wiem co tam sie dzialo na prostej :]
poza tym ja dzisiaj na 1 luku siedzialem, wiec nie wiem co tam sie dzialo na prostej :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jest to jakies alibi...
grzesieck pisze:wczoraj bylo ogladanie SWC w 20-osobowej ekipie, ktore przeciagnelo sie do godzin przedpoludniowych dnia dzisiejszego, wiec niektorzy mogli byc troche zmeczeni :]
Zamiast sie klocic jak stare baby
Mecz był kijowy, doping dostosowany do jego poziomu i koniec tematu. Jak dla mnie to DJ mogl dzisiaj na to konto troche glosniej muzyczke puscic, co by tak markotno nie bylo
Nastepnym razem moze nasi lepiej pojada i wszyscy beda zmeczni dopiero po meczu
Ooo co do muzyki.
Te ciezkie metalowe brzmienia to tylko dla koneserow. Uszy puchna. Mimo, ze nie bylo glosno.
Te ciezkie metalowe brzmienia to tylko dla koneserow. Uszy puchna. Mimo, ze nie bylo glosno.
Lepsza bylaby dobra techniawka i "Jak Aniola Glos", wiadomo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To puszcie Ge(L)o"wi mydełko fa będzie jak ulał.
RadeKas pisze:Lepsza bylaby dobra techniawka i "Jak Aniola Glos", wiadomo.
To juz Ty powiedziales.
Sledzio pisze:To puszcie Ge(L)o"wi mydełko fa będzie jak ulał.
Mysle tylko, ze lepiej byloby puscic muzyke przyjemniejsza dla wiekszej czesci publicznosci niz zeby kilkunastu metalowych zapalencow onanizowalo sie mocnym gitarowym brzmieniem.
Tylko ciekawe co ta większość jaką lubi muzykę ??? Na żużel chodzą ludzie po 80, 70 i niżej więc lata 30, 40... więc jaką oni lubią słuchać muzykę ?? ludziom nie dogodzisz.
Parę lat temu żadna muzyka nie leciała na stadionie i źle było, a jak gra też źle ehhh... tak jak widzisz ludziom nie dogodzisz.
Parę lat temu żadna muzyka nie leciała na stadionie i źle było, a jak gra też źle ehhh... tak jak widzisz ludziom nie dogodzisz.
Glownie do Ge(l)a ale i reszty tez. Uswiadomcie sobie wreszcie ze ludzie ktorzy nalezeli do tzw. bylego fanklubu w zdecydowanej wiekszosci maja juz w okolicach lat 30-tu i wyglupianie sie na sektorze wiekszosci sie po prostu znudzilo i nie wypada. Nie ma za bardzo naszych nastepcow, wiec i doping bedzie coraz gorszy jesli Ge(l)u Ty i pozostali mlodsi kibice nie wezma tej sprawy w swoje rece. Dlatego najwyzszy czas zeby inni zaczeli cos robic a nie tylko madrzyc sie na forum i tyle w tym temacie. Widac Ge(l)u ze masz predyspozycje, wiec od piatku mozesz wziac sprawy w swoje rece jesli brak dopingu tak bardzo Ci przeszkadza.
a dla mnie jako taki doping na meczach zuzla troche mija sie z celem przeciez podczas biegu nic nie slychac a po biegach mozna jedynie poskandować nazwisko wygranego zawodnika itd. W przerwach miedzy biegami zrobić jakas fale/szkocje zeby nie zasnac na stadionie. Ge(l)u jaki Ty byś widział doping kiedy raptem tak aktywnie kibicuje ok. 100 osób?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
@mikas
Myslalem, ze kibicem jest sie cale zycie i jako takie kibicowanie sie nie nudzi. Nie wypada ? Tego w ogole nie rozumiem... Jesli pokrzyczenie troche w trakcie meczu "Motor" to wyglupianie sie na sektorze to rowniez pytan nie mam.
@Stereo
Tu sie zgadzam w czesci. Ale przeciez na zawodach zuzlowych wieksza czesc jednak zajmuja przerwy niz biegi. I wtedy zawodnicy zamiast sluchac rad pijanych ludzi jak sie przelozyc (o czym wspominal Gawrzyk) pewnie woleliby uslyszec krzyk paruset gardel "Jestesmy z wami" na przyklad.
Tylko tyle oczekiwalem wczoraj od sektora "koszulkowego, bylego fanklubowego". Jako, ze tam widze najwiekszy potencjal na taki doping.
Fale jak najbardziej, to zawsze dobra zabawa i calkiem czesto dobry efekt.
Myslalem, ze kibicem jest sie cale zycie i jako takie kibicowanie sie nie nudzi. Nie wypada ? Tego w ogole nie rozumiem... Jesli pokrzyczenie troche w trakcie meczu "Motor" to wyglupianie sie na sektorze to rowniez pytan nie mam.
@Stereo
Tu sie zgadzam w czesci. Ale przeciez na zawodach zuzlowych wieksza czesc jednak zajmuja przerwy niz biegi. I wtedy zawodnicy zamiast sluchac rad pijanych ludzi jak sie przelozyc (o czym wspominal Gawrzyk) pewnie woleliby uslyszec krzyk paruset gardel "Jestesmy z wami" na przyklad.
Tylko tyle oczekiwalem wczoraj od sektora "koszulkowego, bylego fanklubowego". Jako, ze tam widze najwiekszy potencjal na taki doping.
Fale jak najbardziej, to zawsze dobra zabawa i calkiem czesto dobry efekt.
powiem Ci ze ten krzyk naprawde trudno było by im usłyszec zwłaszcza ze na stadion przychodza osoby starsze ktore na 100% nie bd. sie drzec. wczoraj siedzialem wyjatkowo dwa sektory od FK i tam nie bylo wcale slychac dopingu co mowic po drugiej stronie: )
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Ge(L)o pisze:Jest to jakies alibi...
Ty nie pojebalo Ci sie cos? Jakiego my mamy alibi szukac? Od kilku lat to my krecimy doping w tym smutnym jak pi*da miescie, a Ty jeszcze cos sapiesz do nas, ze mielismy gorszy dzien? Wez sie zastanow czlowieku........ Raz sie kurna zdarzylo, ze bylo u nas ciszej, a Ty psy od razu na nas wieszasz? A i przy okazji - zapraszam na wyjazdy - pokrzyczymy razem ;///
o to to święte słowa 
Dziekuje za zaproszenie. Ale nie skorzystam z powodow finansowych.
Ge(L)o pisze:@mikas
Jest sie cale zycie, ale nie cale zycie trzeba drzec morde, jak bede mial 70 lat to tez mam ryja drzec? Na mnie akurat przyszedl juz ten czas, ze z racji mojego wieku i profesji zbyt mi to nie wypada.
Ge(L)o pisze:
Dziekuje za zaproszenie. Ale nie skorzystam z powodow finansowych.
Deklaruje sie, ze zasponsoruje Ci wyjazd do Lodzi, lacznie z biletem wstepu na stadion.
Tylko dlatego, zebys mogl udowodnic, ze nie jestes tylko i wylacznie forumowym napinaczem.
Zapraszam na wyjazd.
mikas pisze:Dziekuje za zaproszenie. Ale nie skorzystam z powodow finansowych.
Deklaruje sie, ze zasponsoruje Ci wyjazd do Lodzi, lacznie z biletem wstepu na stadion.
Tylko dlatego, zebys mogl udowodnic, ze nie jestes tylko i wylacznie forumowym napinaczem.
Zapraszam na wyjazd.
mikas jest hardkorem ;DDD
mikas jest sponsorem 
odpisalem na PW.
odpisalem na PW.