Wyjazd na Grand Prix na długim torze do Czech
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Wyjazd na Grand Prix na długim torze do Czech
Nie, nie jadę, Bartosh prosil mnie o napisane posta z oferta Last Minute.
A jaki jest orientacyjny koszt takiego wypadu? I Kiedy dokładnie planujecie powrót?
Cz@rek pisze:A jaki jest orientacyjny koszt takiego wypadu? I Kiedy dokładnie planujecie powrót?
biore nissana note, ktory pali mi max 5l diesla na 100km. do marianskich mamy ok 1000km to zalozmy ze wyjdzie nam 2200km w obie strony. wychodzi, ze spali nam ok 110l. po ile jest ropa? w zaleznosci od ilosci osob 4-5. calosc dzislimy uczciwie na wszystkich. dodatkowym kosztem jest winieta na czechy ale na dwa dni to chyba nie sa jakies wielkie pieniadze. tak to wyglada. zdazymy wrocic na opole. pozdrawiam!
ps. plany jedynie moze nam pokrzyzowac swinska grypa, ktora czuje jak mnie teraz rozklada ale mam nadzieje, ze do jutra przejdzie.
carpe diem!
Winieta najtansza 220 koron. 100kr~17zł
mam jeszcze 2-3 wolne miejsca w aucie. zapraszam!
carpe diem!
informuje tych, ktorzy sie jeszcze wahaja, ze wyruszamy dzisiaj o "polnocy" a zbiorka jest na stacji Lukoil/Jana Pawla II, pozdrawiam!
carpe diem!
Bartosch, dzwoniles do mnie, jak bylem w robocie-ja nie dam rady, mam jutro slub kolezanki z pracy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
zapowiedz jutrzejszego Grand Prix. nawet "Danny" sie przypadkowo na fotce zalapal:)
********** TUTAJ **********
********** TUTAJ **********
carpe diem!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Ja jednak mam robotę w sobotę przy obsłudze wesela, także mimo chęci zostaję w Lublinie i przybywam tylko na niedzielny mecz z Opole. Także daję możliwość innym
Ehhh...czego sięnie robi dla tego żużla...
Mogę jechać
Wiem że "za pięć dwunasta" ale jeśli brakuję osoby to zajmę miejsce
PS:Czy jest ktoś w stanie w szybkim tempie podać mi na PW numer telefonu do bartosha

dzieki dla wspoltowarzyszy podrozy Sppedway Matiego i Mazdy. pozdrowienia dla lubelskich kibicow od Ryska, Bo, Joonasa i Armando. jako, ze Mati "szalal" po stadionie ze swoim aparatem to pewnie wrzuci gdzies troche fotek. bardzo fajne doswiadczenie i mysle, ze jeszcze wybiore sie na ktorys ze stadionow z tegorocznej edycji GP, bo jest na co popatrzec. do Lublina dotarlismy na 6 rano ale ze wzgledu na odwolany mecz z Opolem teraz widze, ze mozna bylo zostac dluzej i rozkoszowac sie zlocistym plynem, a nastepnego dnia udac sie na, ktorys z polskich torow extraligowych.
carpe diem!
kurde mam cheć pojechac na mecz ekstraligi eheheheheh bartosch jedziemy bierzemy matiego eheheh i jedziemy co??
wyjazd do prezentacji.
***** TUTAJ *****
***** TUTAJ *****
carpe diem!
Motocykle pierwsza klasa.
start do pierwszego biegu. bardzo dobrze tu widac jaka przepasc (mysle, ze glownie sprzetowa) dzieli prowadzacego Rissa i pozostalych zawodnikow.
***** TUTAJ *****
***** TUTAJ *****
carpe diem!
Zarzuc jakis bieg Ryśka 
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:Zarzuc jakis bieg Ryśka
mam tylko pierwszy bieg, bo pozniej "wspieralem" Ryska:)
carpe diem!
Szkoda że w Polsce nie ma takich torów
jakie tam czasy padają ? 80 ? fajnie to wygląda.
bartosch pisze:wyscig z udzialem Ryska na dlugim torze jaki znalazlem na youtube.
***** TUTAJ *****
Bartosch dawal ten bieg na wczesniejszej stronie
Naczelny obrońca Karola Barana.
w filmie gawrzykowym jest ciut inna nawierzchnia, bo ta w czechach przypomina troche szwedzkie tory. problemem jest to, ze znajduje sie na niej duzo malych kamyczkow (cos jak w gdansku), ktore daja popalic podczas jazdy. po zawodach zawodnicy wygladali jakby zaatakowalo ich stado zmutowanych komarow, a to byly wlasnie slady po kamyczkach.
carpe diem!
Przydałoby się przegonić na takim long tracku naszych zawodników. Ciekawe, na którym kółku przestaliby się w łuk składać 
istred pisze:Przydałoby się przegonić na takim long tracku naszych zawodników. Ciekawe, na którym kółku przestaliby się w łuk składać
rzeczywiscie pare trzeba miec, a dodatkowo trzeba byc bardzo skupionym wszak zawodnicy zasowaja z predkoscia zblizona do 200km/h i kazdy blad moze duzo kosztowac tym bardziej, ze jak zauwazyliscie nie ma dmuchanych band.
carpe diem!
-
Mateusz111
- Junior
a tak z ciekawosci, ile metrow dlugosci maja te 'dlugie tory' ?
Mateusz111 pisze:a tak z ciekawosci, ile metrow dlugosci maja te 'dlugie tory' ?
ten mial okolo 1000m
carpe diem!