Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
A to my juz mielismy wyjazdowy mecz w Lodzi? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A to my juz mielismy wyjazdowy mecz w Lodzi?
U nich - w sensie w Opolu - Lodz mogla nam zafundowac sprzet i premie dla zawodnikow
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Myślisz, że naszym chłopakom by to pomogło?
Już w niedzielę w Rawiczu mecz o wszystko z Orłem Łódź
:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... zemy-wygr/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... zemy-wygr/
Davv pisze:Myślisz, że naszym chłopakom by to pomogło?
Przeciez by nie zaszkodzilo
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Lubos już chyba z siedem silników miał i żaden nie jedzie...
Jak widać w Krośnie już dziś mecz odwołali i nie trzeba było czekać do jutra.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ie-pojada/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ie-pojada/
Speedway Miszkolc - KSM Krosno 24:6 po 5 biegach
4:2, 5:1 x4
KMŻ Lublin - KSM Krosno po 5 biegach 14:15
Wniosek, który miejmy nadzieję, w końcu wyciągną nasi działacze: Tor należy robić pod swoich, a nie pod przeciwników. Niedługo pojedziemy do Miszkolca, może zapytają się tamtejszego toromistrza jak to się robi?
Wniosek, który miejmy nadzieję, w końcu wyciągną nasi działacze: Tor należy robić pod swoich, a nie pod przeciwników. Niedługo pojedziemy do Miszkolca, może zapytają się tamtejszego toromistrza jak to się robi?
miskolc robi sie silny boje sie zebyśmy my tak nie zaczeli meczu u nich. W krośnie też sie bałem tego tym bardziej ze poprzednie druzyny przegrywaly tam pierwsze 4 biegi po 5:1 ale na szczescie naszym poszlo lepiej, miedzy innymi dzieki temu ze krosno nie odskoczylo na poczatku zdobylismy bonusa, podobnie bedzie w miskolcu, nie bedzie mozna za duzo dac ujechac przeciwnikowi w poczatkowych biegach, po przelozeniu się powinno byc w miare ok...
Pozdrawiam
- tezetomaniak
- Trener
Krosno potrafi jednak wykorzystać jokera i juz mają w plecy tylko 9 punktów 
istred pisze:Speedway Miszkolc - KSM Krosno 24:6 po 5 biegach
Po 8 biegach Miszkolc - Krosno 30:21,
Lublin - Krosno 28:19,
wiec skoro nie widac roznicy to po co przeplacac:P Nie przesadzajmy z tym torem, samym torem sie meczu nie wygrywa. U nas to raczej zawodza zawodnicy a nie tor.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przykłady Miszkolca, Opola czy Rawicza dowodzą, że można wygrywać mecze praktycznie samym torem.Nie przesadzajmy z tym torem, samym torem sie meczu nie wygrywa. U nas to raczej zawodza zawodnicy a nie tor.
To pomyśl ile byśmy wygrywali gdybyśmy zaczynali mecze tak jak powinniśmy - tak jak pokazuje to choćby Miszkolc.
Wtedy ani o bonusa byśmy się nie musieli martwić, ani o wyniki dwumeczów w play off.
tymczasem w krosnie juz 32-22 dla gospodarzy
krosno ma szanse nawet na bonusa jak tak dalej pojdzie. widac ze lodz po dobrym poczatku sezonu zlapala zadyszke. gustafsson, sajfutdinov i frankow jezdza przecietnie, natomiast nasi powoli wjezdzaja sie w sezon, a po przyjsciu piszcza i mobilizacji reszty naszych widze dla nas duza szanse z lodzia w play-off
krosno ma szanse nawet na bonusa jak tak dalej pojdzie. widac ze lodz po dobrym poczatku sezonu zlapala zadyszke. gustafsson, sajfutdinov i frankow jezdza przecietnie, natomiast nasi powoli wjezdzaja sie w sezon, a po przyjsciu piszcza i mobilizacji reszty naszych widze dla nas duza szanse z lodzia w play-off

- tezetomaniak
- Trener
pamieta ktos plotki ze Lodz na poczatku sezonu wygra mecze a potem bedzie odpuszczala, zeby w play offach znowu zaatakowac ? :]
watpie zeby zawodnicy odpuszczali zdobywanie punktow a co za tym idzie zarabianie pieniedzy
jesli mieli by odpuszczac to nie jechali by tam 8 osobowym skladem tylko puscili by jakies rezerwy a nie sklad ktory jezdzil do tej pory...
jesli mieli by odpuszczac to nie jechali by tam 8 osobowym skladem tylko puscili by jakies rezerwy a nie sklad ktory jezdzil do tej pory...

sajfutdinov jedzie w 11 teraz ciekawe czemu nie burza naprzyklad jako joker. co do odpuszczania to jestem takiego samego zdania, jak by mieli odpuscic to nie jechali by tam tym składem.
Pozdrawiam
-
Speedway Fan
- Senior
Moze powtorzy sie to co np. w tamtym sezonie, ze pozniej przegrywali mecz za meczem 
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Przeciez Burza juz jechal jako RT.....
wiem, wiem
własnie to zauwazylem ze w 8 mial RT
to faktycznie w tym wypadku nie ma pewniaka na jokera. ps. 39-27
edit: i dym jako ZRT w 12
edit: i dym jako ZRT w 12
Pozdrawiam
- tezetomaniak
- Trener
44:28, ale nikt nie odpuszcza 
Ojojojo 44:28. Jak Krosno zdobędzie bonusa to Lublin z Miszkolcem powinni się złożyć na premię dla Krośnian
Oj chyba słaaaaaaaaaaaabnie Łódź. Gdzie ten Gustafsson ? Coś młodzian po kontuzji nie może wrócić do swojej optymalnej dyspozycji.
Oj chyba słaaaaaaaaaaaabnie Łódź. Gdzie ten Gustafsson ? Coś młodzian po kontuzji nie może wrócić do swojej optymalnej dyspozycji.
wyjasnijcie mi mały mankament regulaminowy... mecz lublin krosno wyscig 11 joker jan jaros przyjezdza za naszymi jako trzeci i ma dwa pkt (wynik wyscigu 5:2), mecz dzisiejszy krosno lodz dym przyjezdza jako trzeci za gospodarzami i wynik wyscigu 5:1 ?? :/ Zdziwila mnie ta sytuacja wtedy w meczu bo wydawało mi sie ze pukty są podwajane jedynie w sytuacji gdy zawodnik jadacy jako joker wyprzedzi przynajmniej jednego zawodnika druzyny przeciwnej...
Pozdrawiam
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z tego co widze to Gustafsson przywiozl 1 pkt a Dym 0.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
ups racja
chyba za duzo piwka juz wypiłem
thx za odpowiedz.
edit, no zostal tylko 15 wyscig, w najlepszym wypadku wygraja 18 pkt czyli tyle samo co lodz z nimi w lodzi.
edit, no zostal tylko 15 wyscig, w najlepszym wypadku wygraja 18 pkt czyli tyle samo co lodz z nimi w lodzi.
Pozdrawiam