14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
a mi sie wydaje ze Hynek zostanie w parze z Jackiem pod 2 wskoczy Piszcz ale nie wiem czy mozna np pod 8 przeniesc zawodnika z awizowanego mysle ze wlasnie po kontuzji wskoczy Messing hmm
rogerek20 pisze:Nie wiem czy Piszczowi na ręke, że go sciągamy specjalnie z anglii i na rezerwe od razu moze on za Messinga a Hynek na 8 pojdzie...ciekawe
jazda z 8 nie oznacza wcale, że Piszcz ma nie jechać. Dla mnie to bym go zostawił na 8. I po 1 serii wstawiamy za tego który był najsłabszy. Później w miarę rozwoju sytuacji jedzie. Wydaje mi się, że to żadna ujma.
- tezetomaniak
- Trener
nie mozna zmieniac numerów startowych o ile sie nie myle
manq pisze:a mi sie wydaje ze Hynek zostanie w parze z Jackiem pod 2 wskoczy Piszcz ale nie wiem czy mozna np pod 8 przeniesc zawodnika z awizowanego mysle ze wlasnie po kontuzji wskoczy Messing hmm
chyba żartujesz?
EDIT: Na pewno nie można. Już o tym było...
no wlasnie tak myslalem ze numerków zmienic nie mozna
no coz wiec wszystko okaze sie w niedziele
No więc rewanż , zapewne bedzie bardzo ciekawy wkońcu przyjeżdza drużyna z Lublina napakowana gwiazdami jak na 2 lige. Spewnością z Piszczem nasze szanse są dużo większe na bonus, 1 bieg zaczniemy standardowo 4-2 5-1 w plecy a co będzie dalej zobaczymy jeżeli Bracia pojadą na poziomie i Hall dostanie przebłysku to mamy szanse na 40 oczek.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mistygacz niby pojedzie w Krośnie.
http://espeedway.pl/news,mistygacz_w_lu ... 10,12.html
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... o-kmz-red/
Spikerem Tomasz Lorek - nieźle, szkoda że u Nas nie zastąpi gościa, który zawsze się podnieca drużyną przyjezdną zamiast KMŻ.
http://espeedway.pl/news,mistygacz_w_lu ... 10,12.html
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... o-kmz-red/
Spikerem Tomasz Lorek - nieźle, szkoda że u Nas nie zastąpi gościa, który zawsze się podnieca drużyną przyjezdną zamiast KMŻ.
janek pisze:Spikerem Tomasz Lorek - nieźle, szkoda że u Nas nie zastąpi gościa, który zawsze się podnieca drużyną przyjezdną zamiast KMŻ.
Nasz spiker jest kiepski i w d..ie ma liczne uwagi, które pod jego adresem kierują kibice, ale Lorek to bufon do kwadratu, nie mówi po polsku tylko robi z siebie Angola - angielski akcent i masa angielskich słówek w miejsce polskich odpowiedników.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Widocznie po Australii mu pozostało, ale koleś posiada wiedzę i ma dojście do bardzo fajnych ciekawostek z życia żużlowców,a na oferty pracy nie narzeka. Mnie odpowiada.
Czarek pisze:janek pisze:Spikerem Tomasz Lorek - nieźle, szkoda że u Nas nie zastąpi gościa, który zawsze się podnieca drużyną przyjezdną zamiast KMŻ.
Nasz spiker jest kiepski i w d..ie ma liczne uwagi, które pod jego adresem kierują kibice, ale Lorek to bufon do kwadratu, nie mówi po polsku tylko robi z siebie Angola - angielski akcent i masa angielskich słówek w miejsce polskich odpowiedników.
Zawsze można przecież zmienić komentatora na naszym stadionie przy Zygmuntowskich. Tylko kto chciałby się podjąć takiego zadania?
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 73060.html
http://www.mmlublin.pl/9418/2009/6/12/z ... egory=news
Jakoś jestem spokojny przed tym meczem,wierzę ze zdobędziemy bonus, Mam nadzieję że wskazówki trenera pomogą w szybkim spasowaniu się z torem. A nóż widelec,dzięki napływowi nowej krwi :Stichauer,Piszcz,Mistygacz zdobędziemy zwycięstwo? Oby.
http://www.mmlublin.pl/9418/2009/6/12/z ... egory=news
Jakoś jestem spokojny przed tym meczem,wierzę ze zdobędziemy bonus, Mam nadzieję że wskazówki trenera pomogą w szybkim spasowaniu się z torem. A nóż widelec,dzięki napływowi nowej krwi :Stichauer,Piszcz,Mistygacz zdobędziemy zwycięstwo? Oby.
Jeśli ktoś jedzie do Krosna samochodem i ma 2 miejsca proszę o kontakt na PW, lub gg: 3368553
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:Jeśli ktoś jedzie do Krosna samochodem i ma 2 miejsca proszę o kontakt na PW, lub gg: 3368553
Nieaktualne
Naczelny obrońca Karola Barana.
- tezetomaniak
- Trener
HAHAH
ktos powaznie myslal ze jakis Mistygacz bedzie wzmocnieniem ?
Podstawowa pare juniorska w tym klubie tworzą Klimek oraz Messing i kazdy w tym klubie juz to wie. A że Michaluk jak zwykle musi sie rozwalać, to potrzebujemy zabezpieczenia w postaci polskiego juniora. Wzieliśmy co było do wzięcia.
Chyba ze Mistygacz nagle zacznie wymiatac, ale jakie sa na to szanse ? Jak oni go z Polakiem porownali jeszcze na niekorzysc
ktos powaznie myslal ze jakis Mistygacz bedzie wzmocnieniem ?
Podstawowa pare juniorska w tym klubie tworzą Klimek oraz Messing i kazdy w tym klubie juz to wie. A że Michaluk jak zwykle musi sie rozwalać, to potrzebujemy zabezpieczenia w postaci polskiego juniora. Wzieliśmy co było do wzięcia.
Chyba ze Mistygacz nagle zacznie wymiatac, ale jakie sa na to szanse ? Jak oni go z Polakiem porownali jeszcze na niekorzysc
No to najwyżej jego kariera w KMŻ będzie jednorazowym występem, a widocznie J.Messing nie czuje się na siłach żeby przyjechać
Mistygacz pewnie wzięty tylko na sztuke.W razie upadku jednego z przeciwnych juniorów będzie z 1pkt przywoził chyba że znów wyląduje na trawie
tezetomaniak pisze:Chyba ze Mistygacz nagle zacznie wymiatac, ale jakie sa na to szanse ? Jak oni go z Polakiem porownali jeszcze na niekorzysc
ja widzialem jak Karol Polak w 2006 w Krosnie na dystansie objezdza zawodnika gospodarzy
METHANOL ADVENTURE TEAM
w tym roku ten cały Mistygacz to nawet chyba w oficjalnej imprezie nie jechał. Jeśli pojedzie w Krośnie to 1 pkt będzie wielkim sukcesem. A Jonasz nie jechał w czwartek bo miał kontuzje czy miał mecz w lidze szwedzkiej? Nie było go w składzie w meczu Getingarny z Ornarną.
Nie jechał w tym sezonie, gdyż tyle co odnowił licencję. Mistygacz jest słaby i gdy się dowiedziałem, że podpisał u Was to się zdziwiłem i ucieszyłem, bo przynajmniej w juniorce mamy "pewne" 3:3. Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłoby wypożyczenie Piekarskiego.
Wasz spiker przynajmniej powoduje, że kibice gości się czują na Waszym obiekcie, jak u siebie w domu
Wasz spiker przynajmniej powoduje, że kibice gości się czują na Waszym obiekcie, jak u siebie w domu