gizmo pisze:kilar nie wieszał bym tak psów na Jacku. Wedlug mnie nie on jest winien tej porażki a wystepy messinga i tomicka. Obydwaj w czterech startach przywiezli 2 zera, defekt i 1 pkt bez bonusa. Jacek ma dorobek na poziomie 5+2 takze w 4 staratach. Jezeli przyjelibysmy ze Jacek mial by pkt Tomka a Tomek Jacka wszystko by bylo ok i nikt nie mial by pretesji do Tomka. Jacek zaskoczyl negatywnie i zrobil kilka pkt mniej niz można bylo oczekiwać za to Tomek R. nadrobił to i zrobił kilka pkt wiecej niz chyba kazdy z nas oczekiwał i patrzac na dorobki punktowe obiektywnie widac ze brakuje punktów tej dwójki a nie Jacka. Jak by messing pojechal na poziomie 7-8 pkt wygralibysmy i Howe zamiast jezdzić za niego zastapywal by do konca slabiej jadacych tomicka i klimka. Mówi sie trudno oby nasi wyciągneli z tego meczu odpowiednie wnioski.
edit: Mam wrażenie ze probuje się tu na siłe dzisiejszy wystep Jacka Rempały udupić i udowodnić nie wiadomo komu ze to on jest winien porazki. Mimo wszystko cos tam przywiozł a nawet to cos jest wieksze niż dorobek czwórki Tomicek, Messing, Klimek, Lambert którzy mieli łacznie 10 wystepow(5pkt bez bonusa), dla zapominalskich Jaca tylko 4...
Nie no nie mow, ze myslales, ze Tomicek cos machnie w Rawiczu ? Ja w ogole bylem zaskoczony, ze on jeszcze ma miejsce w skladzie. Tak jak napisalem w innym temacie - zgadzam sie Messing zawalil kompletnie. Ten 1 pt to jakies nieporozumienie. Ciekawy jestem czy ktos z nim wywiad zrobil i co mial na swoje usprawiedliwienie. Wcale nie wieszam psow na Jacku, tylko tych punktow (jak na zawodnika, ktory mial ciagnac wynik druzyny) zdobywa malo. Bardzo malo... wczesniej Lodz, teraz Rawicz. No ludzie, bez przesady, potem beda inne wyjazdy, gdzie takich Aldenow bedzie wiecej. I co wtedy ?
To, ze Tomek narobil wiecej pt niz oczekiwano od niego, wcale nie powinno uniewinniac Jaca. Zabraklo punktow Jacka po raz drugi, Messinga po raz pierwszy. I mecz w plecy.
A poza tym gdzie Ci Howe Klimka moze zastapic ?