KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Re: KMŻ Lublin - Orzeł�ó��5�4.2009
Ja nie czaje o co tu komu chodzi z karnetami... Do tej pory zylem z przeswiadczeniem, ze dla klubu sportowego nie nic lepszego jak duza ilosc sprzedanych karnetow (czytaj pewnej kasy) przed sezonem...a KMZ zacznie chyba sprzedawac karnety w sierpniu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
bartek23
Re: KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Jak patrząc na tą prognozę to widać że zima nie chce odejść od nas bo jak patrzeć na to pesymistycznie to mecz z Łodzią będzie mógł się nie odbyć bo zima odejdzie aż dopiero 1 lub 2 kwietnia ale ja jestem optymista i wieże w to że wreście odejdzie odnas bo już dość tej zimy ale zawsze może się jeszcze coś zmienić w pogodzie przez te dni .
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
bartek23 pisze:Jak patrząc na tą prognozę to widać że zima nie chce odejść od nas bo jak patrzeć na to pesymistycznie to mecz z Łodzią będzie mógł się nie odbyć bo zima odejdzie aż dopiero 1 lub 2 kwietnia ale ja jestem optymista i wieże w to że wreście odejdzie odnas bo już dość tej zimy ale zawsze może się jeszcze coś zmienić w pogodzie przez te dni .
Bartek mam taka prośbę. Poproś kogoś starszego żeby Ci pomógł wyrazić swoje zdanie, bo naprawdę ciężko to się czyta.
Poza tym jest jeszcze sporo czasu do pierwszego meczu, więc może być różnie i nie ma co panikować prawie 3 tyg. przed spotkaniem. Większy problem stanowią treningi, a w zasadzie ich brak. Przydało by się naszym riderom wykręcić kilka kółek na swoim torze przed inauguracyjnym meczem.
Boobi pisze:podczas prezentacji sponsora miala sie zaczac sprzedaz karnetow...
no i mamy sponsora jest to firma redstar
-
bartek23
Erwin pisze:bartek23 pisze:Jak patrząc na tą prognozę to widać że zima nie chce odejść od nas bo jak patrzeć na to pesymistycznie to mecz z Łodzią będzie mógł się nie odbyć bo zima odejdzie aż dopiero 1 lub 2 kwietnia ale ja jestem optymista i wieże w to że wreście odejdzie odnas bo już dość tej zimy ale zawsze może się jeszcze coś zmienić w pogodzie przez te dni .
Bartek mam taka prośbę. Poproś kogoś starszego żeby Ci pomógł wyrazić swoje zdanie, bo naprawdę ciężko to się czyta.
Poza tym jest jeszcze sporo czasu do pierwszego meczu, więc może być różnie i nie ma co panikować prawie 3 tyg. przed spotkaniem. Większy problem stanowią treningi, a w zasadzie ich brak. Przydało by się naszym riderom wykręcić kilka kółek na swoim torze przed inauguracyjnym meczem.
Spokojnie ja sobie dam rade sam z wypowiadaniem się i nie muszę nikogo prosić starszego a także wiem że pisze monotonie więc za to sory ale taki mój styl pisania.
A z tym że nasi liderzy powinni wykręcić kilka kółek na naszym torze to się zgadzam oczywiście jazda na Węgrzech daje ale zawsze trzeba się przystosować do swego toru .
Zobaczymy co będzie !!!
bartek23 pisze:Spokojnie ja sobie dam rade sam z wypowiadaniem się i nie muszę nikogo prosić starszego a także wiem że pisze monotonie więc za to sory ale taki mój styl pisania.
Poza tym tak szczerze jakimi zawodnikami Wy nas chcecie straszyć? Owszem Jacek Rempała jest bardzo dobrym zawodnikiem, ale co dalej?
U nas tacy zawodnicy jak T.Rempała, Tomicek czy Stichauer byliby rezerwowymi zawodnikami, a u Was będą w podstawowym składzie... To chyba obrazuje Waszą "MEGAPAKE"... Nie mówie, że jesteście słabi, ale uważam, że jak na ten skład jakim dysponujecie za wysoko zadzieracie nosy...
Taka mala ciekawostka z forum Lodzi, na podgrzanie atmosfery
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:U nas tacy zawodnicy jak T.Rempała, Tomicek czy Stichauer byliby rezerwowymi zawodnikami, a u Was będą w podstawowym składzie...
To akurat jest fakt.
Ale kto powiedzial, ze Stichauer i Tomicek sa naszymi podstawowymi zawodnikami ? Przeciez oni z Lodzia pojada niejako z przymusu, bowiem "angolom" nie pasuje termin. Gdyby nie to, zapewne w skladzie widnial by Howe i Hall. Malo tego, w przypadku ciezkiego toru (a na taki trzeba sie nastawiac) szanse pewnie dostanie nie Stichauer, a Filinow.
-
Speedway Fan
- Senior
Niech sie przechwalaja zobaczymy co znow beda pisac po sezonie jak nie awansuja 
Eriksson chyba jednak troche wiecej gwarantuje od naszych Czechow, biegowka na poziomie 2,5 od kilku sezonow to nie przypadek
METHANOL ADVENTURE TEAM
Małolaty dorwali klawiatury i świrują
Za bardzo fantazja ich ponosi
Jeszcze zdziwią się jak nasi będą ich wozić.
Pamiętam jak w 2004 do Ostrowa pojechało się to śmiali się z nas kim my ich straszymy a w czasie meczu franek Jędrzejaka robił jak chciał i to jeszcze na jego torze.
Pamiętam jak w 2004 do Ostrowa pojechało się to śmiali się z nas kim my ich straszymy a w czasie meczu franek Jędrzejaka robił jak chciał i to jeszcze na jego torze.
A ja tak na poprawe humoru...
Choc wiem, ze jeszczu mnostwo czasu a i wierzyc naszym pogodynkom to spore naduzycie ale na stronie IMGW mozna znalezc cos takiego:
środa (01.04.2009)
Noc 6 stopni Celsjusza Pogodnie
Dzień 14 Bezchmurnie
czwartek (02.04.2009)
Noc 10 Bezchmurnie
Dzień 17 Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
piątek (03.04.2009)
Noc 11 Pochmurno, okresami przejaśnienia
Dzień 20 Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
sobota (04.04.2009)
Noc 12 Pogodnie
Dzień 20 Pogodnie
niedziela (05.04.2009)
Noc 12 Pogodnie
Dzień 17 Pogodnie
Oby, oby...
Choc wiem, ze jeszczu mnostwo czasu a i wierzyc naszym pogodynkom to spore naduzycie ale na stronie IMGW mozna znalezc cos takiego:
środa (01.04.2009)
Noc 6 stopni Celsjusza Pogodnie
Dzień 14 Bezchmurnie
czwartek (02.04.2009)
Noc 10 Bezchmurnie
Dzień 17 Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
piątek (03.04.2009)
Noc 11 Pochmurno, okresami przejaśnienia
Dzień 20 Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
sobota (04.04.2009)
Noc 12 Pogodnie
Dzień 20 Pogodnie
niedziela (05.04.2009)
Noc 12 Pogodnie
Dzień 17 Pogodnie
Oby, oby...
Ja szczerze mowiac tez sie troche obawiam o tych naszych Pepikow...Hynek wydaje sie dosyc cienki, a zLubosem to baaardzo roznie moze byc. Mam nadzieje, ze ktorys z wyspiarzy zaskoczy. No i ten Kiril...to moze byc niespodzianka.
Fajnie to wygląda. Otwieram naszą-klasę a tu w zdjęciach dodanych przez znajomych same plakaty

Byłem dzisiaj na torze. Masakra
. Wyjazd znowu do Szegedu się w takim układzie kroi. Mam nadzieję, ze tym razem pojedzie szerszy skład. Mecz z Krosnem chyba trzeba między bajki włożyć.
Byłem dzisiaj na torze. Masakra
Ostatnio zmieniony 21 marca 2009, o 14:48 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ale Panowie, to tylko 2 liga. Jak slabym trzeba byloby byc, zeby tu dziadowac... ? Poza tym Filinov, Tomicek, Stichauer scigali sie juz w 2 lidze, wiec doswiadczenie jakies zawsze juz jest. Przyjda treningi i bedzie widac kto jaki poziom prezentuje, najwazniejsze jest to, aby potrenowac w Lublinie.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mam identycznie!harry pisze:Fajnie to wygląda. Otwieram naszą-klasę a tu w zdjęciach dodanych przez znajomych same plakaty![]()
![]()
luCas pisze:Poza tym tak szczerze jakimi zawodnikami Wy nas chcecie straszyć? Owszem Jacek Rempała jest bardzo dobrym zawodnikiem, ale co dalej?
U nas tacy zawodnicy jak T.Rempała, Tomicek czy Stichauer byliby rezerwowymi zawodnikami, a u Was będą w podstawowym składzie... To chyba obrazuje Waszą "MEGAPAKE"... Nie mówie, że jesteście słabi, ale uważam, że jak na ten skład jakim dysponujecie za wysoko zadzieracie nosy...
Taka mala ciekawostka z forum Lodzi, na podgrzanie atmosfery
Co roku tak piszą...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:luCas pisze:Taka mala ciekawostka z forum Lodzi, na podgrzanie atmosfery
podaj adres do tego forum!!
Znowu dzis wstalem z jakims pesymizmem. Jak sie tak doglebniej przyjrzec w nasza kadre, to rzecywiscie oprocz Jacy trudno wksazac pewniaka...Mam wrazenie, ze nasz sklad bedzie troche dziurawy, szczegolnie na poczatku sezonu, biorac pod uwage brak mozliwosci sprawdzenia poszczegolnych zawodnikow. Ja licze na Kirila i na ktoregos z juniorow.
Najwieksza bolaczka naszego teamu, ktora mamy od wielu lat (moze z malymi przerwami) bedzie brak solidnego juniora. W Michaluka juz nie wierze podobnie jak w Rafala, ktory widocznie kladzie lache na to wszystko (chyba ze uwaza ze bez treningow jest w stanie zawojowac lige
). Ponadto nasi zagraniczni juniorzy gwarantuja jeszcze mniej niz wyzej wymienieni. Trzeba poszukac wzmocnien na ta pozycje w innych klubach (Czewa, Rybnik)
Trzeba poszukac wzmocnien na ta pozycje w innych klubach (Czewa, Rybnik)
Ototo, przydalby sie jakis nowy Lyko i nowy Smieja. Moze jednak wziac sie w koncu w tym miescie porzadnie za szkolenie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Z ideologicznego punktu widzenia szkolenie byloby najlepszym rozwiazaniem pod wieloma wzgledami. Jednak skoro dla klubow tansze jest zakontraktowanie zawodnika zza granicy to dobrze wiemy jak to bedzie
Natomiast nie zgodze sie, ze mamy problem z juniorami. Moim zdaniem Jonas Messing moze byc strzalem w dziesiatke. Jesli maja byc problemy z Klimkiem (a pewnie beda) to nie ma sie co meczyc. Na pewno zajda sie inni, ktorzy chca sie pokazac w polskiej lidze.
Popatrzmy na sklady innych druzyn - nie ma rewelacji. Inna kwestia, ze to tylko sport i wszystko wyjasni sie na torze. To tak apropos juniorow oraz skladu seniorskiego bo widze, ze ida juz targi o to kto ma lepsza pake
Natomiast nie zgodze sie, ze mamy problem z juniorami. Moim zdaniem Jonas Messing moze byc strzalem w dziesiatke. Jesli maja byc problemy z Klimkiem (a pewnie beda) to nie ma sie co meczyc. Na pewno zajda sie inni, ktorzy chca sie pokazac w polskiej lidze.
Popatrzmy na sklady innych druzyn - nie ma rewelacji. Inna kwestia, ze to tylko sport i wszystko wyjasni sie na torze. To tak apropos juniorow oraz skladu seniorskiego bo widze, ze ida juz targi o to kto ma lepsza pake