Tomek Piszcz
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Re: Tomek Piszcz
http://www.speedway.org/renntermine/2009/wiener-neustadt/hallenspeedway/action.jpg
A co to za nawierzchnia? Pierwszy raz widze cos takiego. I jaka dlugosc maja takie tory do "zuzla halowego"?
A co to za nawierzchnia? Pierwszy raz widze cos takiego. I jaka dlugosc maja takie tory do "zuzla halowego"?
Z tego co wiem to tę nawierzchnię układają z mieszanki asfaltowej.Długość toru w tej hali nie przekracza 200 metrów.Aby na czymś takim pojechać trzeba założyć na tylne koło ponad 80 zębów.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... p-polakow/
tutaj link z wynikami wyzej wymienionego turnieju
tutaj link z wynikami wyzej wymienionego turnieju
Ja raczej nikomu nie odmawiam nawet startów w II lidze, bo to żadna ujma.
Tylko żeby to miało ręce i nogi.
Jak ktoś czuje się na siłach to i w II lidze będzie dobry. Nikt nikomu nie broni wykręcić średniej 2,99 na koniec sezonu. a jeśli komuś się to uda to zapewniam, że nikt mu nie powie, iż jest zawodnikiem II ligowym.
To fragment wywiadu z Tomkiem po przyzwoitym sezonie 2007. Teraz, po tragicznym roku 2008 Tomasza Piszcza nie interesuje jazda w II lidze?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:To fragment wywiadu z Tomkiem po przyzwoitym sezonie 2007. Teraz, po tragicznym roku 2008 Tomasza Piszcza nie interesuje jazda w II lidze?
Moze tak naprawde nie interesuje go jazda tam, gdzie jezdzi klub z Lublina? Moze kiedys Lublin wroci do I ligi, a Tomek znajdzie wtedy ciekawa oferte klubu II-ligowego?
A moze wzajemne animozje ustapia?
Gawrzyk pisze:ale jakie sa animozje miedzy Piszczem a nowym klubem? nowym zarzadem?
Piszcza sie spytaj... Moze go juz wkurwia to miasto i nie chce nu sie nawet 3 razy do roku spotykac z zespolem znad Bystrzycy? Moze...
3 razy napisalem w poprzednim poscie "moze", no to co sie mnie pytasz jak nie wiem?
Jakby na tym forum sie odzywali tylko ci co wiedza cos napewno, to by byl jeden post na tydzien
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Tomek Piszcz z "kontraktem warszawskim" w Gdańsku.

-
Speedway Fan
- Senior
Co w tym dziwnego. Ostatni dzien to chlopaki podpisuja aby tylko gdzies podpisac i pojda gdzies na wypozyczenie.
Powiem szczerze nie spodziewałem się,że aż tak dobrze mu pójdzie
Tylko gratulować
A ja sie po raz kolejny przy tej okazji zapytam: po kiego **uja sciaga sie do polskiej ligi zawodnikow typu Richard Sweetman. Cztery zera to i ja moge "przywiezc"...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To jak tak mysla o tej przyszlosci to niech sobie sami kupuja bilety, a nie biara kase na przelot. Jak mowilem ja jestem na miejscu a wynik zrobie ten sam :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No ja na pewno nie, ale myslisz ze w Lesznie, Czestochowie czy Toruniu nie znajdzie sie kilku nastolatkow, ktorzy zamiast takiego Sweetmana zaczeliby robic punkty za rok
A ow Sweetman niech sie uczy jezdzic w Anglii, jak sie nauczy to wtedy moze szukac klubu w Polsce.
- tezetomaniak
- Trener
trzeba sie przyzwyczaic ze Polska szkoli caly zuzlowy swiat. My mozemy spokojnie wziac z wysp kolesia ktory nawet tam daje ciala, ale oni do siebie nie wezma polaka, który w slabej stawce robi 0,0,0,0 
Radzio pisze:17 pkt Piszcza 2,3,6,3,3
Jedna jaskółka wiosny nie czyni,zobaczymy czy w kolejnych meczach w Anglii Tomasz Piszcz podtrzyma dobrą dyspozycję.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:Radzio pisze:17 pkt Piszcza 2,3,6,3,3
Jedna jaskółka wiosny nie czyni,zobaczymy czy w kolejnych meczach w Anglii Tomasz Piszcz podtrzyma dobrą dyspozycję.
i kto to pisze, sceptycyzm godny pozazdroszczenia
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Taka bzdurka w nawiązaniu do "dyskusji" o $$$ i jej braniu przed sezonem, na "przygotowania" itp
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/03/19/forsberg-czeka-na-pieniadze-z-gdanska/
Jak bardzo sytuacja jest chora, skoro taki "ogryzek" jak Billy Forsberg bierze kasę przed sezonem ...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/03/19/forsberg-czeka-na-pieniadze-z-gdanska/
Jak bardzo sytuacja jest chora, skoro taki "ogryzek" jak Billy Forsberg bierze kasę przed sezonem ...

Ale kto ma go przepraszac i za co, bo nie lapie
Dajcie juz spokoj z tym Piszczem, chlopak praktycznie mieszka w Anglii, startujac w obu ligach jednoczesnie wiec nie bardzo ma czas na jazde w Polsce, szczegolnie ze wyraznie w mediach sygnalizowal, ze II liga go nie interesuje. Jakby bylo inaczej to juz by gdzies jezdzil...
Dajcie juz spokoj z tym Piszczem, chlopak praktycznie mieszka w Anglii, startujac w obu ligach jednoczesnie wiec nie bardzo ma czas na jazde w Polsce, szczegolnie ze wyraznie w mediach sygnalizowal, ze II liga go nie interesuje. Jakby bylo inaczej to juz by gdzies jezdzil...