Darek Śledź
Re: Darek Śledź
Co ma piernik do wiatraka? Mowie ze niektórzy śmieją sie z innych kibiców a na własnym stadionie maja to samo!
Koniec OT z mojej strony.
Koniec OT z mojej strony.
Poza tym, że średnia wieku w byłym fanklubie to jakieś 25 lat to w sumie masz racje. Tylko że nie zauważyłeś też że nikt z byłego fanklubu z wieku innych kibiców się nie śmiał.
Jak widac piv na Twoim przykładzie nie wystarczy tylko przychodzić na mecze żeby miec jakiekolwiek pojęcie o tym o czym pisałeś wyżej, czasami warto najpierw zapytac jeśli się nie ma o czyms zielonego pojęcia zamiast pisac głupoty opierając się tylko na swoim "widzi mi się" jak to zrobiłeś w swoich poprzednich postach.
Jak widac piv na Twoim przykładzie nie wystarczy tylko przychodzić na mecze żeby miec jakiekolwiek pojęcie o tym o czym pisałeś wyżej, czasami warto najpierw zapytac jeśli się nie ma o czyms zielonego pojęcia zamiast pisac głupoty opierając się tylko na swoim "widzi mi się" jak to zrobiłeś w swoich poprzednich postach.
ja mam 16 lat. mam koszulkę jak Ty to nazywasz "fanklubową" chodź wcale do niego nie należę. Tylko my nie śmiejemy się z tego, że oni są młodzi tylko z tego co wypisują między innymi na syfach 
"Życie to jazda"
To jest temat o Darku Śledziu a nie o tym ile mamy lat. Taki temat znajduje się tu: viewtopic.php?f=8&t=1508 i tam możecie przenieść się z dyskusją o tym kto już jest w gimnazjum a kto jeszcze nie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Darek został dziś przewieziony do Wrocławia do szpitala gdzie czekają go dalsze badania i rehabilitacja. Jak sie okazało pęknięty jest pierwszy kręg lędźwiowych a nie jak wcześniej ustalono kręgi piersiowe.
Poprosił mnie abym pozdrowił wszystkich kibiców. - co czynię:)
Poprosił mnie abym pozdrowił wszystkich kibiców. - co czynię:)
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
piv pisze:po sektorze na ktorym siedza i po osobach ktore ostatnio chcialy prowadzic doping (czyt. jeden lat 16, drugi lat 14). Chodzi mi o to ze smiejecie sie z innych a u nas to samo.
1. 17, 16
2. To że mam koszulke nie znaczy że jestem w FK czy byłym FK czy KK czy innej organizacji. Każdy może w czasie "akcji koszulka" kupić sobie taki gadżet i tyle.
3. zgadzam się z mikasem
the end OT
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
DARIUSZ Sledz left hospital in Gniezno on Thursday. The TZ Sipma Lublin rider has a serious back injury.
Sledz has a broken lumbar circle. He was injured during the First League match between Gniezno and Lublin. Dariusz lost control of his motor and crashed into the fence. After the accident he was transported to the hospital.
Now Sledz will continue his recovery in Wroclaw, in a much better equiped hospital. He is facing a very long rehabilitation period.
"However, the situation is under control. This break is normal, there are no dislocations or other problems. It seems like it should get better quickly. We wish Darek all best," said Arkadiusz Rusiecki, Start Gniezno spokesman.
TZ Sipma Lublin are in a difficult position after this injury blow. They lost the first meeting with Gniezno 39:53. A second defeat will send Lublin into Second League.
http://www.speedwayworld.tv
Sledz has a broken lumbar circle. He was injured during the First League match between Gniezno and Lublin. Dariusz lost control of his motor and crashed into the fence. After the accident he was transported to the hospital.
Now Sledz will continue his recovery in Wroclaw, in a much better equiped hospital. He is facing a very long rehabilitation period.
"However, the situation is under control. This break is normal, there are no dislocations or other problems. It seems like it should get better quickly. We wish Darek all best," said Arkadiusz Rusiecki, Start Gniezno spokesman.
TZ Sipma Lublin are in a difficult position after this injury blow. They lost the first meeting with Gniezno 39:53. A second defeat will send Lublin into Second League.
http://www.speedwayworld.tv
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Jataman, co rozumiesz przez coś extra? Zakładam, że Darka raczej na meczu nie będzie więc czy coś oprócz transparentu wchodzi w grę? Możemy mu ewentualnie wysłać jakiś upominek od lubelskich kibiców, tylko trzeba pomyśleć co by było odpowiednie... Ś.p. FanKlub jeszcze chyba ma trochę zaskórniaków aczkolwiek jak ktoś będzie chciał się dorzucić nie widzę przeszkód.
Cos jest na rzeczy w tym temacie zbiorki?

-
jataman22
Ja zapodałem pomysł, ale niestety z uwagi na to iż mam poprawkę to nie bardzo mam czas na zbieranie pieniędzy czy czegoś organizowanie, chętnie jednak wspomógłbym taką akcje, czy organizacje czegoś właśnie "extra". Jeśli ma ktoś jeszcze wakacje i ma czas, może zebrałby środki i można coś wymysleć, od czego mamy tyle wszechwiedzących na tym forum ?? 
Środki finansowe (w granicach rozsądku oczywiście) zapewni były fan klub, dajcie tylko jakiś pomysł co mogłoby być prezentem, bo jakoś nas wena opuściła 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Moze cos podobnego co kiedys m.in. Lubos Tomicek dostał na koniec sezonu?
Hmmm
A co dostał, bo skleroza mnie dopadła chyba 
Chodzi o te ryciny które dostali wszyscy zawodnicy
Jeśli tak, to też właśnie dziś o takim czymś myśleliśmy, tylko kwestia tego co w takiej ramce miałoby sie znaleźć.
Chodzi o te ryciny które dostali wszyscy zawodnicy
Jeśli tak, to też właśnie dziś o takim czymś myśleliśmy, tylko kwestia tego co w takiej ramce miałoby sie znaleźć.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tak, mam na mysli takie ryciny, a pytasz o to co mialoby sie znalezc jako dedykacja czy jaka rycina?
Jaka dedykacja i jaka rycina, czy tam zamiast ryciny cokolwiek innego...
Wszystkie pomysły mile widziane.
Wszystkie pomysły mile widziane.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie pamietam co było na tamtej rycinie ale jakas bardzo bardzo lubelska rycina byłaby wskazana, moze to byc albo jaka rycina Starego Miasta, albo przerobiona na kompie rycina Dariusza Sledzia w plastronie Motoru Lublin. O dedykacje do tej ryciny mysle ze nie byloby trudno.
Były to kopie ryciny Abrahama Hogenberga z 1618 roku przedstawiające Lublin:
http://images1.fotosik.pl/186/679b0d6050e72b2d.jpg
http://images4.fotosik.pl/141/9c2dbd2a98da0719.jpg
http://images1.fotosik.pl/186/679b0d6050e72b2d.jpg
http://images4.fotosik.pl/141/9c2dbd2a98da0719.jpg
Cokolwiek to będzie, chciałbym móc się dorzucić. Macie jakiś rachunek bankowy?
PS.
Radziu, wysłałem Ci PW już z tydzień temu i chyba jej nie zauważyłeś.
PS.
Radziu, wysłałem Ci PW już z tydzień temu i chyba jej nie zauważyłeś.
Będziesz mógł sie dorzucić (jak i każdy kto ma taką ochotę) podczas niedzielnego meczu. Myślę, że nie będziemy zbierać żadnych pieniędzy do momentu gdy juz będzie ustalone co robimy i gdy będzie pewne że dojdzie to do skutku, żeby nie było tak że najpierw ktoś da kase a potem cała akcja rozejdzie sie po kościach, co niestety znając ostatnie realia jeśli chodzi o organizacje różnych przedsięwzięć też może się zdarzyć 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ta rycina fajnie prezentuje sie w kolorze.

Ja mam kalendarz Kuriera Lubelskiego w ktorej jest ona w kolorze, wiec mozna zeskanowac i wydrukowac.

Ja mam kalendarz Kuriera Lubelskiego w ktorej jest ona w kolorze, wiec mozna zeskanowac i wydrukowac.
A kto ten tort bezpiecznie dostarczy do Wrocławia?
Musi to być coś co można wysłać bezproblemowo pocztą/kurierem, i to bez większej obawy, że w drodze zostanie zniszczone.
Musi to być coś co można wysłać bezproblemowo pocztą/kurierem, i to bez większej obawy, że w drodze zostanie zniszczone.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
mikas pisze:A kto ten tort bezpiecznie dostarczy do Wrocławia?
Ta rycina jest bardzo dobra wlasnie pod wzgledem transportu, jak i ciekawym prezentem zwiazanym scisle z naszym miastem, a dzieki dedykacji nabierajacym charakteru osobistego i wyjatkowego zarazem.
Oczywiscie sklanialbym sie do podrasowania tej ryciny w stosunku do tego co dostali zawodnicy na koniec sezonu 2006. Jesli to mialby byc ten sam widok Lublina to moim zdaniem koniecznie w kolorze. Do tego mozna dorzucić jakis niewielki tort (z cukierni wrocławskiej
-
jataman22
Dokładnie, myślę, że możemy o obie te rzeczy się spokojnie postarać.
Taka moja propozycja, zamienić Kasię na Darka: http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=To ... AF=101.jpg
Tak swoją drogą, można się nawet postarać o jakiś specjalny tort np. w kształcie motocykla na górze, , skoro serwują takie cacka: http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=Torty/Torty%20różne/&wcms_AC=prvimg&wcms_AF=001%20(9).jpg
http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=Torty/Torty%20różne/&wcms_AC=prvimg&wcms_AF=001%20(2).jpg
Cena takiego zwykłego tortu w granicach 60-80zł, jakiegoś takiego bardziej wyrafinowanego, czy udekorowanego będzie w granicach 100-120zł.
To pomysł mamy, teraz trzeba tylko formalnie to pozałatwiać, jesli chodzi o tort to do czwartku trzeba zamówić jesli miałby być na sobotę.
Jutro podzwonię po cukierniach i się dokładnie dowiem cenę itp.
Kasę mógłby ktoś zebrać, jeśli jednak się nikt nie podejmie do jutra to w ostateczności mogę ja zebrać od chętnych, jednak wolałbym żeby zrobiła to osoba która ma jeszcze wakacje
Pozdrawiam
Taka moja propozycja, zamienić Kasię na Darka: http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=To ... AF=101.jpg
Tak swoją drogą, można się nawet postarać o jakiś specjalny tort np. w kształcie motocykla na górze, , skoro serwują takie cacka: http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=Torty/Torty%20różne/&wcms_AC=prvimg&wcms_AF=001%20(9).jpg
http://cukierniababeczka.pl/?wcms_DD=Torty/Torty%20różne/&wcms_AC=prvimg&wcms_AF=001%20(2).jpg
Cena takiego zwykłego tortu w granicach 60-80zł, jakiegoś takiego bardziej wyrafinowanego, czy udekorowanego będzie w granicach 100-120zł.
To pomysł mamy, teraz trzeba tylko formalnie to pozałatwiać, jesli chodzi o tort to do czwartku trzeba zamówić jesli miałby być na sobotę.
Jutro podzwonię po cukierniach i się dokładnie dowiem cenę itp.
Kasę mógłby ktoś zebrać, jeśli jednak się nikt nie podejmie do jutra to w ostateczności mogę ja zebrać od chętnych, jednak wolałbym żeby zrobiła to osoba która ma jeszcze wakacje
Pozdrawiam
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
jak dla mnie to tort odpada - Darek z rodzinką zjedzą i po torcie. Z rycinką z Lublina też kiepska sprawa bo pewnie też troche tego na ścianie ma. Ale i tak wolę ten "obrazeczek" niż tort. Jednak nie powinien być to obraz starego miasta. Jak dla mnie jeden z grafików naczelnych powinien zrobić swego rodzaju fotomontaż wizerunku Darka w naszym obecnym plastronie na tle kibiców - lub coś w tym rodzaju - obrazek naszego starego miasta może sobie zawsze kupić a czegoś takiego w sklepie nie znajdzie. Myślę, że nadworni fotografowie? użyczą swoich zbiorów. może troche niegramatycznie to napisałem ale chyba każdy rozumie o co chodzi. pozdrawiam