Oprawa i doping na meczach
Re: Czy oprawa i doping na meczach są potrzebne??
Z całym szacunkiem Shacku, ale zastanów się co piszesz?! Nie raz i nie dwa (bez muzyki) kibice to śpiewali, a dziś (PIERWSZY RAZ I PEWNIE OSTATNI W TYM ROKU) poleciał do tego oryginalny podkład dźwiękowy! Na MOTORze piłkarskim nie obejdzie się bez labado, a i nie tylko u Nas! W całej Polsce jest to śpiewane i tańczone... a że u Nas emeryci nie wstają i się nie bawią, to juzinna sprawa.
-
Mateusz111
- Junior
gdyby nie wies z "tanczymy labado" to nie bylo by sie do czego przyczepic jesli chodzi o muzyke.
hehe dokładnie
Po za tym wszystko było ok. Fredek, dobra robota, tak trzeba śpiewać przez cały mecz z małą przerwa na biegi
Dlaczego była tylko jedna flaga wywieszona?
FREDek pisze:Na MOTORze piłkarskim nie obejdzie się bez labado, a i nie tylko u Nas! W całej Polsce jest to śpiewane i tańczone... a że u Nas emeryci nie wstają i się nie bawią, to juzinna sprawa.
a to ciekawe, bo jak chodze na Motor od 3 lat to jeszcze ani razu nie slyszalem zeby to spiewali
METHANOL ADVENTURE TEAM
Rozmawialem wlasnie z FREDkiem. Napisal mi jak wyglada sprawa dopingu na wyjazdach. Nie mialem o tym zielonego pojecia. Nie rozumiem natomiast dlaczego mecze u siebie, doping na nich, wyglada tak jak wyglada. Dawno nie bylo mnie na zuzlu i moze faktycznie dzisiejszy doping w porownaniu z np. ostatnim meczem wygladal duzo lepiej i za to naleza sie slowa uznania tym ktorzy kibicowali. Ale ja mam wrazenie ze to jednak malo. Bardzo malo. Sytuacje trzeba zmienic i zadeklarowalem swoja pomoc o ile bede mogl pomoc (praca w niedziele). Nie jestem niewiadomo kim i nie robie z siebie gwiazdy w tym momencie. Gardlo jednak mam i doswiadczenie w kibicowaniu (o ile mozna o czyms takim mowic) rowniez. Mam nadzieje ze doping bedzie wygladal przyzwoicie na poziomie
i ze osoby ktore dopinguja na wyjazdach tym razem 'pokaza' sie w domciu i nie tylko one
. Troche zycia i energii, dzieki temu mecze na pewno beda ciekawsze.
Gdzie podzialy sie flagi na plot, flagi na kiju, tasmy, pasy, konfetti?
Dzisiaj okrzyk 'nic sie nie stalo' czy 'chlopaki jestesmy z wami' wykrzyczalo kilka osob, a z tego co zauwazylem to tylko Sting hmmmm tak myslal i wierzyl w to co krzyczy. Innym w tym momencie brakowalo serca i nie tylko w tym momencie. Tak przynajmniej zostalo to odebrane przeze mnie...
Gdzie podzialy sie flagi na plot, flagi na kiju, tasmy, pasy, konfetti?
Dzisiaj okrzyk 'nic sie nie stalo' czy 'chlopaki jestesmy z wami' wykrzyczalo kilka osob, a z tego co zauwazylem to tylko Sting hmmmm tak myslal i wierzyl w to co krzyczy. Innym w tym momencie brakowalo serca i nie tylko w tym momencie. Tak przynajmniej zostalo to odebrane przeze mnie...
pomoc co tydzien ktos deklaruje, a jak przychodzi co do czego to uuuu
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:pomoc co tydzien ktos deklaruje, a jak przychodzi co do czego to uuuu
Ja slow na wiatr nie rzucam i jesli pomoze mi pracodawca to wespre was dopingiem. Smutno mi teraz ze nie zrobilem tego dzisiaj. Przed chwila jednak FREDek mnie przekonal zeby rozruszac towarzystwo
grzesieck pisze:FREDek pisze:Na MOTORze piłkarskim nie obejdzie się bez labado, a i nie tylko u Nas! W całej Polsce jest to śpiewane i tańczone... a że u Nas emeryci nie wstają i się nie bawią, to juzinna sprawa.
a to ciekawe, bo jak chodze na Motor od 3 lat to jeszcze ani razu nie slyszalem zeby to spiewali
"Zmusiłeś mnie" do tego, bym kilka minut po 23 wywołał na konsultacje sąsiada, który jest fanatykiem MOTORu piłkarskiego i od "kilku" lat jeździ nawet na mecze wyjazdowe, bo o spotkaniach na Zygmuntowskich nie wspominam! Jak mu powiedziałem o co chodzi, to najpierw kilka minut się śmiał po czym powiedział, że... "Twój "kolega" z forum widocznie siedzi w toi-toi,u w trakcie meczu. Pewnie, ze jest [labado] śpiewane i tanczone na meczach, jednak nie tak często, jak na meczach żużlowych! Ostatnio - jeśli dobrze pamieta, bo na meczach piłki inaczej wygląda doping, aniżeli na meczach żużla - to śpiewali labado w Rzeszowie i to z... piłkarzami! Masz jeszcze jakieś "ciekawoski"?
to, ze jest tanczone to widze za kazdym razem na meczu ale jakos nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek towarzyszyly temu slowa "tanczymy labado..."
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jest spiewane, ale bardzo rzadko, no i zamiast slow "tancza go harcerze" jest kibice 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Jest spiewane, ale bardzo rzadko, no i zamiast slow "tancza go harcerze" jest kibice
Nie tańczy się tego bez śpiewania! A co do podkładu muzycznego, to poleciała ORYGINALNA wersja! Jeśli ktoś posiada wersję kibiców, to nie widze problemu, czekam na płytke.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Oprawa w wykonaniu kibicow Sparty w czasie ostatniego meczu z Rzeszowem:

Co do oprawy muzycznej to oczywiście strzałem w 10 była piosenka Izy Trojanowskiej, ktora jak dla mnie moze byc grana na wszystkich zawodach ligowych w Lublinie z czestotliwoscią z jaką puszczana jest "Pieśn o malym rycerzu" na meczach Ligi Światowej.

Co do oprawy muzycznej to oczywiście strzałem w 10 była piosenka Izy Trojanowskiej, ktora jak dla mnie moze byc grana na wszystkich zawodach ligowych w Lublinie z czestotliwoscią z jaką puszczana jest "Pieśn o malym rycerzu" na meczach Ligi Światowej.
Musisz wygrać
Zaczyna się - kto się zagapi, przegra!
Kiedy wreszcie padnie strzał?
Silnik już wrze,
Burzy się chmura spalin...
Każdy bardzo wygrać chce...
I Ty, wreszcie wielką szansę masz!
Musisz wygrać!
Motoru brum - kibiców tłum...
Miraż i masz - najlepszy czas...
W życiu tak jest:
Ścigać się musisz często,
Super formę zawsze mieć.
Dusisz na gaz,
Masz satysfakcję wielką...
Znów wyprzedzasz, kogo chcesz...
Motoru brum - kibiców tłum...
Wiraż i masz - najlepszy czas...
Do dj Pepe:
Jest taki fajny rytmiczny kawałek zapomnianego już zespołu Fatum - "Mania szybkości". Może dałoby się go odnależć?
Do żużla by pasował.
Metallica mnie też powaliła...
no i dzięki za TSA - szkoda że poszło tylko we fragmencie (grał pan to też u mnie na weselu w Przystani 20.05.2006 z mojej płyty!!)
Pozdrawiam
Jest taki fajny rytmiczny kawałek zapomnianego już zespołu Fatum - "Mania szybkości". Może dałoby się go odnależć?
Do żużla by pasował.
Metallica mnie też powaliła...
Pozdrawiam
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Carter#15 pisze:Gdzie podzialy sie flagi na plot, flagi na kiju.......
pojechaly razem z kibicami na wakacje.....
wraz z koncem sezonu nie tylko Klubowi brakuje pieniedzy........tasmy.......
skonfiskowal Mietek mowiac ze nie bedzie po nas tego gowna sprzatal.....konfetti.......
- tezetomaniak
- Trener
"całe życie na wirażu - fanatycy falubazu" - brzmi jak antyreklama

Tak na szybko:
"Całe życie mam pod górę, Motor Lublin moim klubem"

"Całe życie mam pod górę, Motor Lublin moim klubem"
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
"górę" rymuje sie z "klubem"? :>
mikasem pojechales
mikasem pojechales
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
W zielonej oprawy wychodzą świetnie, ale tam "stowarzyszonych" oraz zwykłych wspierających rękami i/lub kasą kibiców jest mnóstwo. A u nas różnej maści teżetomaniaki tylko potrafią marudzić i wymagać.
pozdr/
pozdr/
grzesieck pisze:"górę" rymuje sie z "klubem"? :>
mikasem pojechales
Jak mi sie bedzie bardzo nudzic w pracy to wymysle cos z rymem
A co tam będziesz wymyślał - wiersze białe też są cenne 
No, przynajmniej jeden Gelo sie poznal na sztuce 
- tezetomaniak
- Trener
Foty z ostatniego meczu Startu Gniezno, który zamyka ligową tabelę...

Lublin_Fan chyba sie nie wyspałeś...

Lublin_Fan chyba sie nie wyspałeś...
fajny pomysl mieli z tym napisem START, szkoda ze im nie wyszlo, bo mogloby to fajnie wygladac
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A tutaj fotka z Ostrowa:

-
Smirnek_
- Senior
To u nas tydzień temu były ładniejsze cuda na prezentacji