Darek Śledź
Re: Darek Śledź
He, też to zauważyłem. Powinno chyba być "Prawie wywalczyliby awans" albo "wywalczylibyśmy awans gdyby nie pewne nieporozumienie" 
wielki szacunek dla Darka za to jakim jest czlowiekiem i zuzlowcem.
ten wywiad w celach szkoleniowych powinno sie pokazywac wszystkim nowym adeptom speedway'a i takiego postepowania uczyc.
wystarczy spojrzec na komentarze, aby utwierdzic sie jak duza sympatia darza Rybke kibice z roznych miast (szkoda tylko,ze u nas jak przyjechal w barwach Stali zostal przyjety w prostacki sposob - no ale...,powrot w tym sezonie znow do koziego grodu swiadczy tylko o klasie Darka, ktorej powinni sie uczyc inni, kibice rowniez)
ten wywiad w celach szkoleniowych powinno sie pokazywac wszystkim nowym adeptom speedway'a i takiego postepowania uczyc.
wystarczy spojrzec na komentarze, aby utwierdzic sie jak duza sympatia darza Rybke kibice z roznych miast (szkoda tylko,ze u nas jak przyjechal w barwach Stali zostal przyjety w prostacki sposob - no ale...,powrot w tym sezonie znow do koziego grodu swiadczy tylko o klasie Darka, ktorej powinni sie uczyc inni, kibice rowniez)
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Szkoda, że nie wspomniał o swoim wyjeździe nad jeziorko w 2004... Jak to szybko kibice pozapominali jak wyzywali Darka od śmierdzących ryb i sprzedawcy roku 
edit: Racja
edit: Racja
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, o 13:19 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
A co było w 2003 roku? Chyba masz na myśli rok 2004 i końcówkę sezonu. Choć mogłeś zapomnieć, pamięć kibica bywa krótka 
Panowie,a czy nie lepiej ocene tamtych faktow zostawic biografom Darka ? . Nikt nie lubi jak latami wypomina mu sie jakies potkniecie.Tamten sezon zostal podsumowany i basta,tutaj ocenialismy wypowiedz z ostatniego wywiadu.Wywiadu,ktory tak rozni sie od typowych wypowiedzi wielu zuzlowcow......"nie wiem dlaczego tak zle wypadlem,nie moglem sie dopasowac do toru , klub stale zalega z wyplatami,nie mam z czego sfinansowwac remontu silnika,ale mam nadzieje,ze w nastepnym meczu juz bedzie duzo lepiej"......
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Darek swoim wywiadem pokazał klasę, co zauważyła InDorka. W mojej pamięci utkwił wywiad z Markiem Kępą sprzed wielu laty, kiedy przepraszał kibiców Motoru za swoją postawę w meczu zdaje się ze Stalą Gorzów. Dla nas to wtedy dużo znaczyło, bo w ten sposób zawodnicy udawadniają swój szacunek dla kibiców.
InDorka pisze:Panowie,a czy nie lepiej ocene tamtych faktow zostawic biografom Darka ? . Nikt nie lubi jak latami wypomina mu sie jakies potkniecie.Tamten sezon zostal podsumowany i basta
A czemu jako kibice mamy nie oceniac caloksztaltu naszego zawodnika-wychowanka? On moze nie lubic jak mu sie wypomina potkniecia ja nie lubie jak sie mnie robi w bambuko.
Z calym szacunkiem dla Darka - facet jest niezwykle sympatyczny i swietnie mu sie kibicuje ale ma dwa minusy: zmarnowal swoj talent zuzlowy - rozmienil sie na drobne; zrobil nas w konia - raz bo raz - tragedii wielkiej nie bylo ale byl do tamtego momenu moim ulubionym zawodnikie, kibicowalem mu od poczatku, lubilem go - bo przeciez jest bardzo symatyczny - co wiecej jezdzil dobrze i ladnie, ale sie postapil jak postapil. Niestety.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
dokładnie tak samo uważam. Szanuje Darka, jestem mu wdzięczny za to co cały czas robi dla naszego klubu, ale gdzieś głęboko ciągle siedzi żal. Bo tamten sezon miał być wielkim powrotem, a w ostatecznym rozrachunku zabrakło kilku punktów. A niestety udzielanie takich (niezręcznych) wypowiedzi zawsze będzie budzić kontrowersję
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A tutaj fotka sprzed lat m.in. zdobywcy 18 punktów we wczorajszym meczu:

(nie znam autora fotki)

(nie znam autora fotki)
No do rekordu zaraklo naprawde niewiele... Mogl sedzia nagiac:) Ale warto zauwazyc ze Ryba juz na samym starcie z pol sekundy ukradl, bo lotniaki mial wczoraj pierwsza klasa 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
[quote="Koper"]A tutaj fotka sprzed lat m.in. zdobywcy 18 punktów we wczorajszym meczu:
Ta fotka mnie zawsze rozbrajała, chodzi tutaj o Tomka Pawelca stoi tak jakby był w wojsku a nie na żużlu
Ta fotka mnie zawsze rozbrajała, chodzi tutaj o Tomka Pawelca stoi tak jakby był w wojsku a nie na żużlu
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A Jucha stoi jakby był Prison Break mam na mysli wolne tłumaczenie "sakazny na śmierć" 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Za to Ojciec stoi pewnie 
może było hasło "do hymnu" i Tomka szybko wyprostowało 
-
zenek
We wczorajszym meczu Darek jeździł jak natchniony . . .Czyżby to była zasługa tajemniczych tabletek. które to przed meczem dał mu bartosh?? czy może Darek był w jakiś sposób niedysponowany ??
-
obiektywny
Sledzio pisze:Koper pisze:A tutaj fotka sprzed lat m.in. zdobywcy 18 punktów we wczorajszym meczu:
Nie wiem czy akurat w tym sezonie, z którego zdjęcie pochodzi-ale TOmasz Pawelec był w wojsku. Wjednostce, której był Pawelec pracuje mój znajomy i mówił wóczas, że Pan Tomek łózka ścielić nie chciał
Pan Tomek łózka ścielić nie chciał
Ale postawę miał właściwą
BTW - fotka przedstawia naszą brązową drużynę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Koper pisze:A tutaj fotka sprzed lat m.in. zdobywcy 18 punktów we wczorajszym meczu:
Dwu skrytykowanych,zreszta bardzo trafnie ( Jucha stoi jak ostatnia sirota) dwu obojetnie potraktowanych,wiec dla mnie zostalo chwalenie.Jest tu jeden,ktory ma wszystko najlepsze,poczawszy od proporcjonalnej sylwetki,przez ladna postawe,najlepiej ubrany,nawet ta niedzisiejsza fryzura jest najlepsza ze wszystkich.Tu bardzo powazny,ale usmiech w jego wykonaniu nietrudno sobie wyobrazic,wracajac do kazdej prezentacji.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:Dwu skrytykowanych,zreszta bardzo trafnie ( Jucha stoi jak ostatnia sirota) dwu obojetnie potraktowanych,wiec dla mnie zostalo chwalenie.
Dwu to prawie jak czteru...
Sorry za OT, nie mogłam sie powstrzymać.
Pozdrawiam Mikasa
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
Nigdy nie zetknelas sie z taka forma liczebnika? Dwa najblizsze przyklady :
Kod: Zaznacz cały
Rozmowa dwu rewolucjonistów - 2007-07-09 00:01: Bloq: Blog ...Kod: Zaznacz cały
Syn dwu ojców - 2007-08-02 00:01: Bloq: Blog Computerworld.pl~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:...Jest tu jeden,ktory ma wszystko najlepsze,poczawszy od proporcjonalnej sylwetki,przez ladna postawe,najlepiej ubrany,nawet ta niedzisiejsza fryzura jest najlepsza ze wszystkich.Tu bardzo powazny,ale usmiech w jego wykonaniu nietrudno sobie wyobrazic,wracajac do kazdej prezentacji.
Tadzio Supryn
P.S. Pozdrawiam Zuzie :*
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~