Żużel w TV
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żużel w TV
Ja ostatecznie zawody obejrzalem w pubie na ul Jasnej. Polceam, bardzo wygodnie sie oglada, na duzym ekranie, wlaczono nawet na zyczenie Canal Plus Sport.
Nareszcie udalo mi sie dorwac do klawiatury.. 
Przepraszam ze tak wyszlo ale po prostu lokal zostal zamkniety. Nagla prywatna sprawa,
Jeszcze raz przepraszam i zapraszam jutro na baraz.
Przepraszam ze tak wyszlo ale po prostu lokal zostal zamkniety. Nagla prywatna sprawa,
Jeszcze raz przepraszam i zapraszam jutro na baraz.
trening czyni mistrza.
- tezetomaniak
- Trener
Gawrzyk pisze:czy bylo pokazane na otwarcie imprezy w lesznie jakies show w wykonaniu angoli? pytam bo pisal do mnie Ch. Louis w sprawie tego co polscy kibice lubia najbardziej i sie zastanawiam co wymyslili ...
Niemożliwe, żeby tyle browarów wwieźli na stadion
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
A to było jakieś otwarcie z udziałem Angoli i Dunów? Wydawało mi się, że oni zjawią się w Lesznie na jutrzejszym treningu.
raczej skupili sie na Kryszaku i spółce 
chyba że miał na niego przebitkę i słyszał jak m.in. parodiował Golloba
w sobotę nie ma innej opcji jak złoto dla naszych , inny wynik to będzie porażka
Dania ma 2 nazwiska, angole "w gazie" Harrisa i wiecznie niespełnionego (wg mnie) Nichollsa, najgroźniejszy rywal to kangury ale są do objechania bo dwie dziury to Schlein i "Kubica"
U nas wszyscy równo, bez dziur i o to chodzi. Skład wydaje się optymalny, do tego odjechane zawody na swoim sobotnim torze.
Nie może powtórzyć się sytuacja z dwóch pierwszych serii kiedy naszych zaskoczyły warunki i zmieniali motocykle.
Serie od 3 do 5 to 33 punkty kangurów przy 39 naszych orłów i tylko jedno trzecie miejsce na 15 startów i 8 'trójek'.
Uważam że będzie dobrze
chyba że miał na niego przebitkę i słyszał jak m.in. parodiował Golloba
w sobotę nie ma innej opcji jak złoto dla naszych , inny wynik to będzie porażka
Dania ma 2 nazwiska, angole "w gazie" Harrisa i wiecznie niespełnionego (wg mnie) Nichollsa, najgroźniejszy rywal to kangury ale są do objechania bo dwie dziury to Schlein i "Kubica"
U nas wszyscy równo, bez dziur i o to chodzi. Skład wydaje się optymalny, do tego odjechane zawody na swoim sobotnim torze.
Nie może powtórzyć się sytuacja z dwóch pierwszych serii kiedy naszych zaskoczyły warunki i zmieniali motocykle.
Serie od 3 do 5 to 33 punkty kangurów przy 39 naszych orłów i tylko jedno trzecie miejsce na 15 startów i 8 'trójek'.
Uważam że będzie dobrze

1. Australia
2. Dania
3. Polska
4. Anglia
tylko drobna korekta na czubie i okidoki
pozdrawia
pav4u
2. Dania
3. Polska
4. Anglia
tylko drobna korekta na czubie i okidoki
pozdrawia
pav4u
Skąd taka wiara w moc Duńczyków?
To już nie jest paczka: nudny Hans, Jan O, Knudsen, Karger, Jorgensen tylko dwóch pewniaków plus kurdupel Bjerre, rysunkowy PUK czy Bjarne którego dzień po finale maja wozić na zygmuncie Jeleń, Śledź i spółka!
U Olsena po krawężniczku nie mieli innej opcji jak wygrać, bali się barazu
Ale na smoku tego nie powtórzą.
Poniżej wyniki z zawodów E-ligi w lesznie z tego roku:
3 RUNDA DMP 2007: 22-4-2007
1 L.RICHARDSON 10+1 (1*,1,2,3,2,1)
7 E.KENNETT 2+1 (0,1*,1)
5 RUNDA DMP 2007: 3-5-2007
4 N.K.IVERSEN 7+2 (1*,2*,2,2,0)
7 RUNDA DMP 2007: 21-5-2007
1 H.N.ANDERSEN 9 (1,2,2,1,2,1)
4 K.BJERRE 5+1 (2,1*,1,1,0)
5 J.CRUMP 19 (2,3,2,3,6!,3)
9 RUNDA DMP 2007: 10-6-2007
2 S.NICHOLLS 4 (d4,2,1,1,0)
5 N.PEDERSEN 16 (3,1,6!,2,3,1)
To już nie jest paczka: nudny Hans, Jan O, Knudsen, Karger, Jorgensen tylko dwóch pewniaków plus kurdupel Bjerre, rysunkowy PUK czy Bjarne którego dzień po finale maja wozić na zygmuncie Jeleń, Śledź i spółka!
U Olsena po krawężniczku nie mieli innej opcji jak wygrać, bali się barazu
Ale na smoku tego nie powtórzą.
Poniżej wyniki z zawodów E-ligi w lesznie z tego roku:
3 RUNDA DMP 2007: 22-4-2007
1 L.RICHARDSON 10+1 (1*,1,2,3,2,1)
7 E.KENNETT 2+1 (0,1*,1)
5 RUNDA DMP 2007: 3-5-2007
4 N.K.IVERSEN 7+2 (1*,2*,2,2,0)
7 RUNDA DMP 2007: 21-5-2007
1 H.N.ANDERSEN 9 (1,2,2,1,2,1)
4 K.BJERRE 5+1 (2,1*,1,1,0)
5 J.CRUMP 19 (2,3,2,3,6!,3)
9 RUNDA DMP 2007: 10-6-2007
2 S.NICHOLLS 4 (d4,2,1,1,0)
5 N.PEDERSEN 16 (3,1,6!,2,3,1)

Polacy mistrzami świata
Zawody były po prostu fantastyczne. Dawno nie oglądałem w TV tak ciekawych zawodów. Dużo mijania, zwrotów akcji
Końcowy wynik roztrzygną się w ostatnim biegu. Były dwa ujęcia duńskiego teamu z parku maszyn, na których zobaczyłem... K. Hansena
Zauważył ktoś to oprócz mnie
Miał taką czarna czapeczkę
Jeśli jestem w błędzie to prosze mnie poprawic!
pozdr!
pozdr!
"Życie to jazda"
- tezetomaniak
- Trener
dobrze widziałeś.. to Hansen 
zawody cud. powtórka oczywiście na tvp3 o 23:30
zawody cud. powtórka oczywiście na tvp3 o 23:30
Co za "yntelygent" dał w czasie retransmisji DPŚ na TVP 3 pasek z wynikami imprezy? Raczej, kto nie dopilnował aby tego typu informacja się nie pojawiła. Specjalnie nie oglądałem żadnych wiadomości sportowych, nie czytałem telegazety, żeby emocjonować się zawodami, a tu taka "niespodzianka".
Też na to zwrocilem uwagę - kretyństwo do kwadratu
- tezetomaniak
- Trener
wrzucili ten pasek w czasie relacji bo szkoda im miejsca na żużel w czasie innych programów, a z drugiej strony to przeciez MŚ więc muszą podać informacje ;]
-
Smirnek_
- Senior
Mylisz się. O żużlu było bardzo dużo mówione w sobotnim sportowym wieczorze. Czerwony pasek na dole leciał przez cały wieczór. W niedzielę również w sportowej niedzieli było sporo o żużlu. Nawet wywiad z Gollobem "na żywo" był 
To, że czerwony pasek leciał przed relację, to rozumiem. Wiem, że na TVP 3 jest ów pasek z informacjami i nie przełączałem nawet na ten kanał. Ale w czasie relacji?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mecz Lakeside Hammers-Coventry Bees ktory dzis mial byc emitowany na antenie Polsat Sport został odwolany z powodu intensywnych opadkow deszczu.
Kurde, siedze jak głupi przed telewizorem i patrze czwarty raz w ciagle powtarzaną reklame na PS, czy zapowiedz meczu. Nie miałem dostępu do komputera, a oni nawet informacji nie podali ze mecz odwolany, tylko dopiero później jak ten boks był. Zdenerwować sie mozna... :/

30 lipca (poniedzialek) na Eurosporcie SWC, i tak:
19:00 Vojens
20:00 Coventry
pozdrawiam!
19:00 Vojens
20:00 Coventry
pozdrawiam!
carpe diem!
Czestochowa Leszno meczyk do obejzenia
http://www.telewizjaleszno.pl/index.php ... &Itemid=20
http://www.telewizjaleszno.pl/index.php ... &Itemid=20
- BruceWszechmogÄ…cy
Fajny mecz, pojedynki. Nie wiem na ile to zasługa ich nawierzchni a ile "krótkości", ale niektórzy potrafią tak przygotować tor żeby warto było kupić bilet
Greg zrobił wszystko pięknie, tak jak trzeba, Kasprzaka powinien wykluczyć...
Greg zrobił wszystko pięknie, tak jak trzeba, Kasprzaka powinien wykluczyć...
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
moze nie zupelnie zuzel... ale goraco polecam dzisiaj "na zywo" z Madrytu Red Bull X Fighters. Transmisja w Polsacie Sport o 21:25. Wsrod zawodnikow m.in. Travis Pastrana (koles, ktory jako pierwszy na zawodach wykonal podwojnego backflipa). pozdrawiam!
carpe diem!
I pozniej o 22.30 na Polsacie