Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywać się!
Re: Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywac sie!
Chodzi na 99% o Truminskiego.
Czarek pisze:harry pisze:( nie mogłem podziękować po meczu bo byłem bardzo wkurzony na jednego osobnika tym bardziej, że to przewidziałem).
Wydaje mi się, że "osobnikowi" temu nie wystarcza sił na 3 biegi po tygodniu przerwy, a co dopiero na jeżdżenie dzień po dniu, po przebytych kikuset km.
fajki robią swoje - jak jasio mowil ze nie ma siły to sie obruszał. A harry moze byc też wkurzony na Piszcza. Ja w kazdym badz razie byłbym bardzo, bo oddać punkty bez walki to największe z możliwych frajerstw. I zwiazku z tym chcialbym podniesc kwestię ktora wkurza mnie od poczatku roku.
Podczas gdy inni zawodnicy zawsze stoją pod taśmą, nasi ciagle gdzies odjezdzają (Jeleń, Darek, Piszczyk) - to probują starty to grzebią przy goglach, sprzeglach, łancuchach. Ileż mozna??? Siedzialem wsrod kibiców Intaru i strasznie sie pieklili. - i mieli rację!!! to jest strasznie wkurzajace. Jezeli ktos nie porozmawia z zawodnikami na ten temat wykluczenie Piszcza nie bedzie pojedynczym wypadkiem w tym roku.
i jak gelu dobrze ci sie siedzialo znimi ....dobry z ciebie kibic nie powiem.... bales sie ze nas zbija?;) ja bym sie nie przyznawal juz na twoim miejscu bo wstyd dla prawdziwego kibica z LBN!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- jas
- Senior
- Kontakt:
a to dlaczego? chcial Gelo usiasc wsrod kibicow miejscowych, kupil bilet, mial do tego prawo, wiec to zrobil. moze mial z tego miejsca lepsza widocznosc, moze lepsze naglosnienie, moze lepsze towarzystwo wokol, a moze po prostu nie mial ochoty siedziec wsrod kibicow z Lublina. jego sprawa.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:a to dlaczego? chcial Gelo usiasc wsrod kibicow miejscowych, kupil bilet, mial do tego prawo, wiec to zrobil. moze mial z tego miejsca lepsza widocznosc, moze lepsze naglosnienie, moze lepsze towarzystwo wokol, a moze po prostu nie mial ochoty siedziec wsrod kibicow z Lublina. jego sprawa.
zastanowilas sie chociaz co napisales ..... brak słow....

Tak naprawdę nie każdemu musi się podobać oglądanie meczu z perspektywy wjazdu w drugi łuk...
- _piotrusss
- Kadrowicz
Mars masz swoje poglądy na temat kibicowania, ale swoje poglądy na ten temat mają również Gelo czy jas. Nie rozumiem wiec Twojego oburzenia... każdy kibicuje i dopinguje jak tylko chce. Gelo wolał obejrzeć mecz z miejsca, gdzie go obejrzał i to tylko i wyłącznie jego sprawa.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
hmm ja swoje oburzenie rozumiem bo jezeli jade na wyjazd to po to aby wspierac swoja druzyne dopingiem i siedziec wspolnie z kibicami z Lublina a nie gdzies sie chowac z tłumie gospodarzy (Ostrow)
P.S teraz juz wiem dlaczego niemozna uzbierac chetnych na jednego busa ...
P.S teraz juz wiem dlaczego niemozna uzbierac chetnych na jednego busa ...

- _piotrusss
- Kadrowicz
Mars pisze:hmm ja swoje oburzenie rozumiem bo jezeli jade na wyjazd to po to aby wspierac swoja druzyne dopingiem i siedziec wspolnie z kibicami z Lublina a nie gdzies sie chowac z tłumie gospodarzy (Ostrow)
No Ty tak... zresztą podobnie jak ja, ale to nie znaczy, że wszyscy mają robić tak samo.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Mars pisze:hmm ja swoje oburzenie rozumiem bo jezeli jade na wyjazd to po to aby wspierac swoja druzyne dopingiem i siedziec wspolnie z kibicami z Lublina a nie gdzies sie chowac z tłumie gospodarzy (Ostrow)
No Ty tak... zresztą podobnie jak ja, ale to nie znaczy, że wszyscy mają robić tak samo.
ciezko mi nazwac osobe ktora jest na tym samym meczu udziela sie na forum od poczatku jego istnienia ma zawsze duzo do powiedzenia i nawet nie przyjdzie sie przywitac ... wstyd...

Z tego co zauważyłem, Gelo ma zawsze wiele do powiedzenia w sprawach sportowych ale nie przypominam sobie by się udzielał w topicach o tematyce czysto kibicowskiej, więc nie wiem Mars do czego pijesz. Osobiście też wolę oglądać zawody z miejsca gdzie coś widać, a otoczka kibicowska w sumie mi wisi.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Mars pisze:i jak gelu dobrze ci sie siedzialo znimi ....dobry z ciebie kibic nie powiem.... bales sie ze nas zbija?;) ja bym sie nie przyznawal juz na twoim miejscu bo wstyd dla prawdziwego kibica z LBN!!!
Miejsce na stadionie, z kim i jak organizuję sobie wycieczkę i w koncu forma kibicowania to moja prywatna sprawa. A moze ja nie lubię oglądać żużla z drugiego wirażu? Mam taki obowiązek? Nigdy nie należalem do klubu kibica, fan klubu czy czegośtam jeszcze, wiec w stosunku do nikogo nie mam żadnych zobowiązań. I jak prześledzisz moje wpisy nie wypowiadam sie na temat form kibicowania - bo to indywidualna sprawa każdego z nas. Co do "ukrywania się" - łatwiej jest machać szalikiem w wydzielonym i chronionym sektorze niz siedzieć w gnieździe os i otwarcie kibicować swojej druzynie.
o ile dobrze pamiętam to w Ostrowie są czarne diabły a nie osy 
"Życie to jazda"
No to ja doleje oliwy do ognia
Marsie czekam na druzgocÄ…cÄ… krytykÄ™ mojej osoby 
Rok temu w Ostrowie 90% meczu spędziłem w sektorze gospodarzy i to z kibicami którzy robili oprawę i próbowali dopingować miejscowych. Nie uważam się mimo tego za gorszego kibica niż np. po meczu w 2004 roku gdzie w tym samym Ostrowie siedziałem i dopingowałem na sektorze gości (zresztą wtedy też na sektorze gości był Gelo
) ani gorszego niż w roku 2005 gdy na sektorze gości w Ostrowie byliśmy we trzech z flagami i dopingowalismy Motor zagłuszając miejscowych

Do tego w przeciwieństwie do Gela udzielam sie w tematach kibicowskich, więc mój grzech z roku 2006 jest 100 razy cięższy niz Gela z tego roku
Rok temu w Ostrowie 90% meczu spędziłem w sektorze gospodarzy i to z kibicami którzy robili oprawę i próbowali dopingować miejscowych. Nie uważam się mimo tego za gorszego kibica niż np. po meczu w 2004 roku gdzie w tym samym Ostrowie siedziałem i dopingowałem na sektorze gości (zresztą wtedy też na sektorze gości był Gelo
Do tego w przeciwieństwie do Gela udzielam sie w tematach kibicowskich, więc mój grzech z roku 2006 jest 100 razy cięższy niz Gela z tego roku
Mars pisze:i jak gelu dobrze ci sie siedzialo znimi ....dobry z ciebie kibic nie powiem.... bales sie ze nas zbija?;) ja bym sie nie przyznawal juz na twoim miejscu bo wstyd dla prawdziwego kibica z LBN!!!
Ile Ty maz lat??? Normalnie prawie ekran sobie zaplułem...
mikas pisze:No to ja doleje oliwy do ogniaMarsie czekam na druzgocÄ…cÄ… krytykÄ™ mojej osoby
Rok temu w Ostrowie 90% meczu spędziłem w sektorze gospodarzy i to z kibicami którzy robili oprawę i próbowali dopingować miejscowych. Nie uważam się mimo tego za gorszego kibica niż np. po meczu w 2004 roku gdzie w tym samym Ostrowie siedziałem i dopingowałem na sektorze gości (zresztą wtedy też na sektorze gości był Gelo) ani gorszego niż w roku 2005 gdy na sektorze gości w Ostrowie byliśmy we trzech z flagami i dopingowalismy Motor zagłuszając miejscowych
![]()
W ogóle nie ma tematu.
Można siedzieć w sektorze gości, jak mysz pod miotłą.
A można siedzieć z kibicami miejscowymi i robic dobrą robotę dla klubu i miasta Lublin.
I to jest - demokracja. Zła lub dobra , ale nikt nic lepszego nie wymyślil.
Np.ja lubię siedzieć [ od 30 lat ] na wyjściu z 1 łuku i nikt i nic tego nie zmieni. Jedyny [częsty ] wyjątek to wyjazdy- łażę tam , gdzie chcę i dopinguję NASZYCH ,aż do bólu gardła.
W Ostrowie 1 godz pobytu [16.30- 17.30 ] . spędziłem w barze z Ahura Mazdą [ przy piwku ] na rozmowach z kibicami z.....Ostrowa. Potem kibicowałem z naszymi, na naszym sektorze, ale gdyby był FREDEK pewnie bylibyśmy i w parkingu , i w sektorach Ostrowa....ogólnie ..... WSZĘDZIE
Mars ! Nie denerwuj się, jeszcse połazimy.
DJ PEPE
PS A na forum rzadko siÄ™ odzywam.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2007, o 18:28 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
Saint pisze:Mars pisze:i jak gelu dobrze ci sie siedzialo znimi ....dobry z ciebie kibic nie powiem.... bales sie ze nas zbija?;) ja bym sie nie przyznawal juz na twoim miejscu bo wstyd dla prawdziwego kibica z LBN!!!
Ile Ty maz lat??? Normalnie prawie ekran sobie zaplułem...![]()
![]()
to zapamietam...hyhy;)

Mars pisze:Saint pisze:Mars pisze:i jak gelu dobrze ci sie siedzialo znimi ....dobry z ciebie kibic nie powiem.... bales sie ze nas zbija?;) ja bym sie nie przyznawal juz na twoim miejscu bo wstyd dla prawdziwego kibica z LBN!!!
Ile Ty maz lat??? Normalnie prawie ekran sobie zaplułem...![]()
![]()
to zapamietam...hyhy;)
Nie bardzo rozumiem...