Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Jataman, a mi sie wydaje ze ty strasznie nie lubisz tych ludzi co piszą na forum i to niewiem dla czego (ale cóż niemoja sprawa), to fajnie że masz sukcesy w swojej kategori sportu, ale daruj sobie z pisaniem o tym w kazdym wątku i to po kilka razy, masz sukcesy owszem - z tym jednym chyba się tylko z tobą zgodze
ale prosze cie niepisz o tym tak ciągle i jak cos ci niepasuje to nieporównuj ludzi do twoich sukcesów bo to powoli staje się chore... 
- Łoptymista
- Trener
@ jataman
Dokladnie. Moim zdaniem IQ mozesz miec na poziomie DODY (ponoc wysokie). Ale zarowno w twoim jak i jej przypadku to o niczym nie swiadczy. A moze swiadczy :]
Teksty w stylu "chłopcze" mozesz sobie darowac bo dla mnie jestes jedynie nadetym smarkiem. Mozesz byc nawet 99-krotnym mistrzem drogi mlecznej w pluciu do much, łamaniu kosci oddechem i jako pierwszy dac mata w pierwszym ruchu. Z taka postawa nigdy prawdziwym mistrzem nie bedziesz i tyle. Saint juz ci sugerowal ten problem, nie wiem czy twoja mloda inteligencja pozwolila to pojac.
O suplemntacji w czasie treningow nie slyszales?
I kilka cytatow z jednego postu skromnisia j22 (czekamy az zostaniesz j23)
Powodzenia w walace (naprawde zycze wygranej) i ladnej pogody nad morzem.
Moze kiedys zrozumiesz o co nam chodzi. Poki co pisz czesto. Przynajmniej jest weselej.
Skupię się na sportowej kwestii, ponieważ intelektualnie jestem jeszcze za młody, żeby w jakikolwiek sposób móc się mierzyć, z osobami starszymi i wykształconymi, jednak mimo wszystko studiuję prawo a moje IQ, myślę, że jest duuuużo wyższe od przeciętnego człowieka.
Dokladnie. Moim zdaniem IQ mozesz miec na poziomie DODY (ponoc wysokie). Ale zarowno w twoim jak i jej przypadku to o niczym nie swiadczy. A moze swiadczy :]
Teksty w stylu "chłopcze" mozesz sobie darowac bo dla mnie jestes jedynie nadetym smarkiem. Mozesz byc nawet 99-krotnym mistrzem drogi mlecznej w pluciu do much, łamaniu kosci oddechem i jako pierwszy dac mata w pierwszym ruchu. Z taka postawa nigdy prawdziwym mistrzem nie bedziesz i tyle. Saint juz ci sugerowal ten problem, nie wiem czy twoja mloda inteligencja pozwolila to pojac.
O suplemntacji w czasie treningow nie slyszales?
I kilka cytatow z jednego postu skromnisia j22 (czekamy az zostaniesz j23)
moim dorobkiem nie jest żadna strona na wikipedii a 4 tytuły mistrza Polski w różnych dyscyplinachWidzisz, ja się niczym nie chwalę
Wiesz... mając 21 lat mam 4 tytuł mistrza Polski w różnych dyscyplinach sportowych v-ce mistrzostwo europy i jestem aktualnym pretendentem do walki o Mistrzostwo ŚwiataZa półtora miesiąca będę mistrzem świata w chessboxingu, więc myślę, że i dla Ciebie wiele kwestii się wyjaśni.
Powodzenia w walace (naprawde zycze wygranej) i ladnej pogody nad morzem.
Moze kiedys zrozumiesz o co nam chodzi. Poki co pisz czesto. Przynajmniej jest weselej.
jataman22 pisze: Znalazłem pobieznie osiągnięcia chłopaka którego mi napisałeś imie i nazwisko. Niestety, ale nie widzę aby miał chociaż 50% moich osiągnięć, a może najwidoczniej nie znasz moich![]()
Jednak jataman zbyt pobieznie sprawdziles bo o ile sie orientuje Ty nie jestes medalista MS - Daniel jest i to wielokrotnym, podobnie ME i MP - druzynowo i indywidualnie - juniorow i seniorow - w roznych kat. wagowych. Tak wiec troche powagi.
I skonczymy ten OT bo to nie jataman.info tylko zuzel.info
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
jataman22 pisze:JEsli chodzi o część sportową, w takim razie na tym forum muszą być sami geniusze, skoro kilkanaście osób ma większy dorobek odemnie, chętnie się założę, że nie ma tutaj ani jednej takiej osoby, Ty mówisz o kilkunastu.
Wiesz... jestem przekonany, że w Polsce moooże będzie kilkanaście takich osó, ale wątpię... na 21 lat mam 4 tytuły mistrza Polski i v-ce ME, więc proszę, nie rozśmieszaj mnie. MAm być skromny?? Niby dlaczego, skoro własnie takie osoby zza ekranu, mnie obrażają, podając chociażby przykład chłopaka któregu sukcesy nawet w połowie nie dorównują moim i podkreślasz szyderczo, że są większe. .
Widzisz... nawet nie chciało Ci się dobrze poszukać... Ten jak określiłeś "chłopak" jest kilkukrotnym indywidualnym Mistrzem Świata w walkach do 80 kg, kilkukrotnym Mistrzem Europy również indywidualnie nie liczą klilkunastu Tytułów drużynowych zarówno w MŚ i ME... o mniejszych imprezach nawet nie wspomnę... ty mistrzem Świata dopiero może będziesz....
Szkoda mi Ciebie .. może IQ masz wysokie ale z inteligencją emocjonalna to sobie raczej słabo radzisz... nie oczekuję odpowiedzi.
P.S. Nie zauważyłem że roga i bkapusta już podobne treści przekazali tak mnie wk... swoja ignorancja i butą...
Skonczcie ta przykra dyskusje. To forum o zuzlu, a nie o kompleksach i IQ chessboxera. Przypominaja mi sie piekne czasy gdy ten osobnik odpoczywal od pisania na forum. Moze jakis replay?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze: Przypominaja mi sie piekne czasy gdy ten osobnik odpoczywal od pisania na forum. Moze jakis replay?
O nie, nie, tylko nie to
Manitou szkolisz sie na rzecznika prasowego? 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
bkapusta pisze:Manitou szkolisz sie na rzecznika prasowego?
Ale dobrze sie zapowiada. Bedzie z niego niezly zawodnik.
PS. Oczywiscie nie tak dobry, jak "wiadomo kto".
-
Smirnek_
- Senior
Są już znane składy drużyn (pary) na jutrzejszy półfinał MMPPK w Lublinie?
RKM Rybnik
1. Michał Mitko
2. Rafał Fleger
Unia Tarnów ZSSA
3. Zieliński
4. Głuchy
TÅ» SIPMA LUBLIN
5. Raał Klimek
6. Maciej Michaluk
CKM Złomrex Włókniarz Częstpchowa
7. Mateusz Szczepaniak
8. Borys Miturski
KSM Krosno
9. piotr Machnik
10. Krzysztof Nowacki
MARMA Polskie Folie Rzeszów
11. Marcin LeÅ›
12. Dawid Lampart
18. Mateusz Szostek
1. Michał Mitko
2. Rafał Fleger
Unia Tarnów ZSSA
3. Zieliński
4. Głuchy
TÅ» SIPMA LUBLIN
5. Raał Klimek
6. Maciej Michaluk
CKM Złomrex Włókniarz Częstpchowa
7. Mateusz Szczepaniak
8. Borys Miturski
KSM Krosno
9. piotr Machnik
10. Krzysztof Nowacki
MARMA Polskie Folie Rzeszów
11. Marcin LeÅ›
12. Dawid Lampart
18. Mateusz Szostek
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
O której są jutrzejsze zawody ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
MMPPK odwołane dzisiaj. Nowy termin jest w tej chwili ustalany.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dzieki!Tak mi dziś termin niepasował

Ja też dziś nie mogłem być, więc dobra wiadomość 
I ja również, a zawsze pare groszy w klubie się przyda.
A ja mogłem być, ale chbya teraz już niebede mógł niebedzie mnie cały lipec 
Na dzisiaj zaplanowano rozegranie eliminacji Młodzieżowych Mistrzostw Polski Par Klubowych w Lublinie. Zawody te jednak nie dojdą do skutku z powodu słego stanu lublińskiego toru. Nowego terminu jak na razie nie ustalono.
takie info ze strony czarnysport.pl
takie info ze strony czarnysport.pl
-
Smirnek_
- Senior
Brawo dla tego co to pisał 
No pogoda to naszych nie rozpieszcza w tym roku 
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Zawody z MMPPK zostały przełożone na 26 Lipca.
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=40922
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=40922
Ja pier***ę takie coś to tylko u nas możliwe
Brawo brawo. Jechać w biegu we dwóch, bez przeciwników i zdobyć zero punktów to nie lada sztuka...
3. Stachyra (w), Piszcz (w)
Obaj zawodnicy dojechali do mety, ale zostali wykluczeni za pomylenie kolorów kasków.
Brawo brawo. Jechać w biegu we dwóch, bez przeciwników i zdobyć zero punktów to nie lada sztuka...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W pierwszym biegu MPPK w Åodzi Stachyra i Piszcz pomylili kolory kasków i zostali wykluczeni

"Życie to jazda"
-
zenek
Kod: Zaznacz cały
Groźny upadek Dawida Stachyry i Pawła Miesiąca. Motocykl tego drugiego wbił się w bandę, zawodnik Marmy opuścił tor w karetce pogotowia.Oby nic sie nie stało żadnemu z nich