Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jutro od godziny 19 w Polsacie Sport mecz Tarnów - Rzeszów.
Chyba lepiej by było relacjonować mecz Leszno - Bydgoszcz. [ oczywiście tylko ze względu na pogodę - mogą odwołac !? ]
TV 4 teraz pokazuje meczyk z Wysp , godz.15.30
Chyba raczej skróty włączyłem o 15:35 a juz był 11 bieg
.
ale prawdą jest to że "lipne" są te skróty. Bieg-bieg-bieg żadnej przerwy, wywiadu, powtórek, innych ciekawych pierdół i traci to wszystko klimat. Niby skrót to skrót ale można by coś tam dodać, i zawsze to lepsze niż nic
-
Speedway Fan
- Senior
A Dawid Stachyra przyglądał się dzisiaj jazdy drużyn z Tarnowa i Rzeszowa
i było go widać przez chwile w telewizji 
Mam miaszane uczucia co do jazdy Golloba w XV biegu. Najpierw spartolił start i wywiózł Dobruckiego prosto w dmuchawca żeby ratować sytację (Gelowi by się spodobało pewnie
) a trzy kółka później sam po tym dmuchawcu wyprzedzał Pedersena. Czegoż się nie robi dla drużyny...
Zbaczajac nieco z tematu. Lorek wzial sie za komentowanie tenisa...
"Risza" "zagranie na cross" i wiele innych ktorych nie zapamietalem.
"Risza" "zagranie na cross" i wiele innych ktorych nie zapamietalem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Speedway Fan
- Senior
http://img66.imageshack.us/my.php?image=hpim8512xc4.jpg
Ciekawie przywitali gości z zagranicy w Tarnowie kibice jaskółek
Poza tym na jednym z forum znalazłem cytat kibica Rzeszowa
tak więc sami uświadamiają, ze nie są z Polski
Poza tym na jednym z forum znalazłem cytat kibica Rzeszowa
powiem krótko
FUCKING POLISH SPEEDWAY!
tak więc sami uświadamiają, ze nie są z Polski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway Fan pisze:http://img66.imageshack.us/my.php?image=hpim8512xc4.jpg
Fan klub żurawii zareagował żywiołowo na to powiatanie:
http://www.laset.info/files/2006/06/KSA ... _fans1.jpg
A najlepsze, że Józki i Buczoki wspólnie organizują EURO2012
Będzie się działo 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A ja nie mam mieszanych uczuc, jestem pod wielkim wrazeniem tego co dokonał w tym biegu Gollob, a co do sytuacji z Dobruckim jak dokladnie jeszcze raz obejrzalbys powtorki to zobaczylbys ze zostawił sporo miejsca Dobruckiemu i z cala pewnoscia akcja Golloba z pierwszego łuku nie kładzie sie cieniem na to co zrobił pozniej na dystansie z Nickim Pedersenem.Speedway pisze:Mam miaszane uczucia co do jazdy Golloba w XV biegu.
ja mam bardziej mieszane uczucia co do VII biegu. Na jednej z powtórek wyraźnie było widać, że Tomasz przejechał dwoma kołami krede,troche glupawy ten punkt w regulaminie. Skoro i tak znikome sa szanse, ze sedzia kiedykolwiek taki blad dostrzeze..

A ja z kolei mam mieszane uczucia co do pracy kierownika startu
Okradł Rzeszowiaków z bonusa jak nic. Gdyby jeszcze sędzia zauważył, że TG przekroczył białą linię, to Stal by ten mecz wygrała.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
Speedway Fan
- Senior
A najlepsze były nam znane komentarze o Jacku Rempale, który blokował swojego zawodnika
skÄ…d ja to znam 
Kdsz ale nie byłoby rezerwy taktycznej, w której wygrali 4:2.
Kdsz ale nie byłoby rezerwy taktycznej, w której wygrali 4:2.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
mnie zaciekawiło jedno - jakie częsci wkłada do swojego motocykla z BMW ( samochodu ) Tomasz Gollob
Zakopał się jak rolnik na Żuławach
Zakopał się jak rolnik na Żuławach
Fantastyczne widowisko. Jeden z lepszych meczy na jakich byłem.
Hottie robił taki show ,że zapierało dech w piersiach. Niewielu jest zawodników takich jak on. Fakt, ze nie było do końca spasowany z torem, ale jak trzymał gaz...Aaaaa... Prawdziwy speedway
Gollob zrobił to co zrobił w 15 . Nie mam do niego pretensji, chwała Dobruckiemu ,że poszedł ( w życiu bym się nie spodziewał ) po bandzie. I się jeszcze uratował. Ale niech Tomcio nie pieprzy jak to rywale nie jeżdżą niebezpiecznie, a Pedersen to bandyta bo sam sobie zaprzecza.
Jest iskierka nadzieji na ciekawego juniora w Rzeszowie. Zwie siÄ™ Dejwid Lampart.
Hottie robił taki show ,że zapierało dech w piersiach. Niewielu jest zawodników takich jak on. Fakt, ze nie było do końca spasowany z torem, ale jak trzymał gaz...Aaaaa... Prawdziwy speedway
Gollob zrobił to co zrobił w 15 . Nie mam do niego pretensji, chwała Dobruckiemu ,że poszedł ( w życiu bym się nie spodziewał ) po bandzie. I się jeszcze uratował. Ale niech Tomcio nie pieprzy jak to rywale nie jeżdżą niebezpiecznie, a Pedersen to bandyta bo sam sobie zaprzecza.
Jest iskierka nadzieji na ciekawego juniora w Rzeszowie. Zwie siÄ™ Dejwid Lampart.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
A co sie dzieje z F.Lampardem ? Tylko na jedne zawody z Chelsea został wypożyczony?Jest iskierka nadzieji na ciekawego juniora w Rzeszowie. Zwie się Dejwid Lampart.

kdsz pisze:A ja z kolei mam mieszane uczucia co do pracy kierownika startuOkradł Rzeszowiaków z bonusa jak nic. Gdyby jeszcze sędzia zauważył, że TG przekroczył białą linię, to Stal by ten mecz wygrała.

Na tym ujeciu ewidentnie przejechał linie z tym ze mogł tego sedzia nie zauwazyc bo było ciasno
Tak czy siak szczesliwie wygrali bo Rzeszow niezle sie zaprezentował i kto wie jaki by był wynik gdyby za to zdarzenie wkluczyli Tomka wtedy inny bylby wynik przed ostatnim biegiem i roznie mogło byc
Tak czy siak szczesliwie wygrali bo Rzeszow niezle sie zaprezentował i kto wie jaki by był wynik gdyby za to zdarzenie wkluczyli Tomka wtedy inny bylby wynik przed ostatnim biegiem i roznie mogło byc
http://www.ostrowtv.pl/ - skrót meczu w Ostrowie
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
http://www.wmsk.se/speedway/vastervik-e ... -video.htm migawki z meczu w ktorym Tomasz Gollob zdobyl 9+2 punktów dzieki czemu stal sie zawodnikiem ktory zdobyl najwiecej punktow w historii klubu Vastervik.
Cieszę się, że zapisałem się w historii klubu z Vastervik, gdyż dzis zostałem liderem wszechczasów w zdobyczy punktowej dla tej drużyny, a myslę jeszcze trochę tych punktów mogę zdobyć dla Vastervik - powiedział Tomasz.
http://www.gollobracing.com
Cieszę się, że zapisałem się w historii klubu z Vastervik, gdyż dzis zostałem liderem wszechczasów w zdobyczy punktowej dla tej drużyny, a myslę jeszcze trochę tych punktów mogę zdobyć dla Vastervik - powiedział Tomasz.
http://www.gollobracing.com
http://sport.tv9.pl/ Jest już mecz z Ostrowa.