Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywać się!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywac sie!
Ja tez pisze sie na auto jesli nie byloby busowego wyjazdu:) oczywiscie dwa miejsca:)
Oj, ciężko to zapisywanie idzie...
Słowo się rzeklo, czekam w Teqili w godz. 19 - 21. Mam nadal nadzieję, że 12 albo 4 kibiców przyjdzie , by wybrać się do Ostrowa.???
PS W godz.16 - 18 będę w centrum m. Lublin, ul. Okopowa 5. Jakby komuś lepiej pasowało się ze mną spotkac [ zapisać - wpłacic kaskę ] w ww. miejscu niż w pubie, to proszę o tel. 0 - 693 - 471 - 439.
DJ PEPE, który właśnie szykuje muzyczkę na mecz z Lotosem. Ale mam hiciora...oj,będziemy śpiewali, klaskali. Szykujcie bębny !!!
Właśnie teraz zgrywam '' Jaki tu spokój '' [ nic się nie dzieje na na na ,nikt się nie bawi na na na , wszyscy się nudzą na na na ]
Słowo się rzeklo, czekam w Teqili w godz. 19 - 21. Mam nadal nadzieję, że 12 albo 4 kibiców przyjdzie , by wybrać się do Ostrowa.???
PS W godz.16 - 18 będę w centrum m. Lublin, ul. Okopowa 5. Jakby komuś lepiej pasowało się ze mną spotkac [ zapisać - wpłacic kaskę ] w ww. miejscu niż w pubie, to proszę o tel. 0 - 693 - 471 - 439.
DJ PEPE, który właśnie szykuje muzyczkę na mecz z Lotosem. Ale mam hiciora...oj,będziemy śpiewali, klaskali. Szykujcie bębny !!!
Właśnie teraz zgrywam '' Jaki tu spokój '' [ nic się nie dzieje na na na ,nikt się nie bawi na na na , wszyscy się nudzą na na na ]
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2007, o 10:05 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
FREDek pisze:DJ PEPE, który właśnie szykuje muzyczkę na mecz z Lotosem. Ale mam hiciora...oj,będziemy śpiewali, klaskali. Szykujcie bębny !!!
Ja też mam pewną propozycje na muzyczke, puszcze Ci dziś w TQ
Bus odjechał.
W samochodzie osobowym zostały 2 wolne miejsca.
Kto pierwszy, ten lepszy.Czekam na decyzjÄ™ do soboty do godz. 12.
DJ PEPE.
W samochodzie osobowym zostały 2 wolne miejsca.
Kto pierwszy, ten lepszy.Czekam na decyzjÄ™ do soboty do godz. 12.
DJ PEPE.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
biore 2. Prosze o kontakt 4623584
Mamy komplet! Jadą Koper + jeden; DJ_Korgi + jeden. Zbiórka niedziela 10:00 na stacji SHELL ( koło PZM) ul.Prusa przy trasie W-Z (al. Solidarności).
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
heh nareszcie strace dziewictwo
pierwszy wyjazd 
edit posta bo był chamski.
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2007, o 11:20 przez smerf_997, łącznie zmieniany 1 raz.

smerf_997 pisze:chcesz tracic dziewictwo z dj pepe?
Przegiąłeś chyba trochę...
przepraszam jeśli uraziłem w takim razie.nie miałem takiego celu.

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Hans pisze:smerf_997 pisze:chcesz tracic dziewictwo z dj pepe?
Przegiąłeś chyba trochę...
chyba nie zrozumiał podtekstu
wiedziałem ocb ale to tak dwuznacznie brzmiało że nie mogłem sie powtrzymać.wybacz moja głupote

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
FREDek pisze:Mamy komplet! Jadą Koper + jeden; DJ_Korgi + jeden. Zbiórka niedziela 10:00 na stacji SHELL ( koło PZM) ul.Prusa przy trasie W-Z (al. Solidarności).
Przyjąłem. Bez odbioru.
Dj_Korgi pisze:heh nareszcie strace dziewictwo![]()
pierwszy wyjazd
Eetam, wyjazd samochodem to jak pół wyjazdu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
meesha pisze:Dj_Korgi pisze:heh nareszcie strace dziewictwo![]()
pierwszy wyjazd
Eetam, wyjazd samochodem to jak pół wyjazduJeśli może kiedyś jakimś cudem zbierze się autokar i nim pojedziesz to wtedy dopiero będziesz mógł mówić, że byłeś na wyjeździe
![]()
No to przyjmijmy, że prawie strace dziewictwo
Meesha jedna mała prośba.czy mógłbyś wysłać mi esa w niedziele rano jak tam pogoda w Ostrowie?gdzieś czytalem że jedziesz jjuż jutro więc pytanie.czy to nie byłby problem dla ciebie?nr kom 507489137

Nie będzie to problemem tyle tylko, że jutro jadę do Wrocka (na GP
) a stamtąd do Ostrowa w niedzielę. Na miejscu mam nadzieję będę koło południa. I wcześniej z tego co wiem nikt tam nie będzie. Czyli albo mogę Ci rano napisać jak pogoda we Wrocławiu (ok. 80 km od celu) albo koło 12:00 w Ostrowie
Co wybierasz???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
smerf_997 pisze:chcesz tracic dziewictwo z dj pepe?
Koleżko ! Jeżeli będziesz w Ostrowie [ co tak dumnie głosisz ] czekamy na osobiste [ !!! ] przeprosiny.
Chyba masz honor i znajdziesz [ na trybunie , sektor gosci ] tych, których obraziłes i publicznie odszczekasz to , co napisałeś .
Będę w koszulce z napisem DJ PEPE.
YYYY PAnie DeeJay to chyba taki żarcik był...może mało wyszukany, ale żarcik...proponowałbym odrobinkę więcej dystansu do świata i własnej osoby, jednym słowem EASY.
PEACE
PEACE
no jasne.nie chciałem nikogo urazić pisząc to tylko to co napisał DJ Korgi brzmiało troche dwuznacznie.Jeśli uraziłem to przepraszam i w Ostrowie też to zrobię jeśli tego oczekujesz.To nie miało nikogo obrazić ale wyszło jak wyszło.Przepraszam Dj PePe i DJ Korgi,osobiście dokonam tego w Ostrowie.

FREDek pisze:Koleżko ! Jeżeli będziesz w Ostrowie czekamy na osobiste [ !!! ] przeprosiny.
Chyba masz honor i znajdziesz tych, których obraziłes i publicznie odszczekasz to , co napisałeś .
Będę w koszulce z napisem DJ PEPE.
Ojej ale afera o takie glupstwo.Niby wszyscy dorosli ludzie a nie potrafia odroznic glupiego zartu od powaznego stwierdzenia.
Pomimo duzego szacunku dla DJ PEPE za angazowanie sie w sprawy klubu,uwazam,ze Pan przesadzil z tymi przeprosinami ( moze jeszcze udokumentowac to zdjeciami ??? ).
Smerf,mlody chlopak. Spontanicznie zareagowal na dwuznanczne okreslenie "utraty" i jego pierwsze skojarzenie (jestem pewna,ze w/g niego mialo byc smiesznie) polecialo za szybko bez obrobki myslowej.Zareagowal juz na pierwsza zwrocona uwage prawidlowo,od razu przeprosil za niewybredny zart ,nie stawial sie,i jak czytam przepraszal juz kilka razy.Ile razy mozna sie kajac,niechze mu Pan wybaczy,chlopak wie,ze taki zart jest ryzykowny.
Uprzedze....nie jestem w teamie Smerfa,Michaluka ani Klimka...
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
dla mnie żaden problem przeprosić jeszcze raz, żart był głupi, przepraszam.dzieki za wstawiennictwo InDorka:*

InDorka pisze:Uprzedze....nie jestem w teamie Smerfa,Michaluka ani Klimka...zawsze reprezentuje sama siebie.
Tak mi sie skojarzylo z Peja, ktory "reprezentuje biede"
Jak ktos mial stanac w obronie mlodego forumowicza/szkolkowicza/zuzlowca, to bylo jasne, ze bedzie to dyzyrny "adwokat mlodych" czyli nasza forumowa InDorka
Zaczynam podejrzewac, ze to jakas nalecialosc zawodowa - InDorka, czy Ty z zawodu jestes adwokatem mlodocianych/nauczycielka (czyli tzw. kobieta z klasa
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!