Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywać się!
Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywać się!
nie znalazłem nic na temat wyjazdu do Ostrowa więc może warto sie tym zainteresować.jak dla mnie to w/w klub nie prezentuje świetnej formy i możemy liczyć na wygraną przy takie dyspozycji lubeslkich żużlowców.co sie z tym wiąże to gdyby to nagłośnić(wyjazd) to pojechałoby sporo ludzi i nasza drużyna wiedziałaby że sie nią bardzo interesujemy.i tutaj jest sedno sprawy.kto to zorganizuje?dlamnie przydałoby sie wynająć bus albo autokar i jazda ale może ja sie nie znam więc prosze o wpisywanie swoich propozycji bo to już niedługo bo 8 lipca:D:D
pzdr.
pzdr.

- SerGio
- Kontakt:
Re: INWAZJA NA OSTRÓW:D:D
Zapraszamy do Ostrowa 
Wynajmijcie sobie autokar jest pełno takich instytucji przynajmniej w Ostrowie np.MZK :]
Wynajmijcie sobie autokar jest pełno takich instytucji przynajmniej w Ostrowie np.MZK :]
smerf_997 pisze:i tutaj jest sedno sprawy.kto to zorganizuje?dlamnie przydałoby sie wynająć bus albo autokar i jazda ale może ja sie nie znam więc prosze o wpisywanie swoich propozycji bo to już niedługo bo 8 lipca:D:D
pzdr.
A dlaczego nie Ty? Do tej pory jak ktos zakładał tematy o wyjazdach to deklarował sie je równiez zorganizowac, także mam nadzieje ze pojdziesz w ich ślady i wyjazd zorganizujesz. Wynajęcie busa to nie żaden problem nawet na 2-3 dni przed wyjazdem, co udowodnili juz nawet w tym sezonie inni forumowicze (pozdrowienia dla neir1). Także kolego do dzieła.
A dlaczego nie Ty?
mikas może być taki problem że nie mam 18 lat ale dowiem sie jeszcze i myśle że uda mi sie to zrobić.chętnych prosiłbym o wpisywanie sie w tym temacie(tak żeby wiedzieć orientacyjnie chociaż ile osób pojedzie bo nie wiem).
ps.ile ludzi średnio jezdzi na wyjazd?bus wystarczy czy raczej trzeba autokar kminić?
sory za niewiedze ale lepiej zebym sie dowiedział teraz to później pewnie też bede to organizował:D

Myślę,że jeśli chodzi o wynajęcie busa to jeśli będą chętni to nawet ktoś z fan klubu się tym zajmie skoro jesteś niepełnoletni. Chodzi właśnie głównie o znalezienie tego niezbędnego minimum 20 osób które za cenę ok.70zł (jesli co do ceny sie myle to niech ktoś mnie poprawi) zdecyduje się tym busem pojechać do Ostrowa. I Twoja inicjatywa z rozpoczęciem zbierania chętnych na wyjazd jest bardzo dobra, o to chodziło 
Zobaczymy ile chętnych osób się wpisze i czy jest w ogóle sens cokolwiek organizować.
Zobaczymy ile chętnych osób się wpisze i czy jest w ogóle sens cokolwiek organizować.
No to poczekajmy lepiej z tÄ… listÄ… ;]
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, o 22:26 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
wysłałem już mail dofirmy z pytaniem dot. busa więc jutro poinformuje o kosztach busa dla około 25 osób.

co do tego kto jedzie to ja i jeszcze brat na pewno a co do kilku osób to sie dpoytam.jeszcze dużo czasu

smerf_997 pisze:chętnych prosiłbym o wpisywanie sie w tym temacie
Kod: Zaznacz cały
1. meeshaNo i powodzenia życzę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
1. meesha
2. hans
3. hans
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, o 22:59 przez smerf_997, łącznie zmieniany 1 raz.

mnie mozecie dopisac;) czas sie gdzies ruszyc...Jataman licze ze sie skusisz..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
wstępnie ja ale będę wiedział dokładniej w piątek
apeluje o dalsze wpisywanie sie.jutro podam koszt wynajmnu a najpóźniej pojutrze.tyle zrobić moge jako osoba niepelnoletnia.o wynajem busa poprosze osobe z fanklubu.dam namiary.tylko zadzwonić i rezerwować.

1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
5. brat smerfa:D:D
6. mars
ludzie ludzie, to zadna filozofia dodac siebie do listy, wiec jezeli ktos deklaruje sie, ze jedzie to po prostu kopiuje istniejaca juz liste dopisujac siebie pod kolejnym numerkiem na koncu
METHANOL ADVENTURE TEAM
ano ano grzesieck.
ludu miasta Lublina i innych okolicznych i nie tylko miast,wsi a także kibice rZESZOWA i fALUBAZ jak chceta sie dodać to bierzcie edytuj przy poście tam gdzie sie wpisują ludzie i sie dopisujcie.
dobranoc
ludu miasta Lublina i innych okolicznych i nie tylko miast,wsi a także kibice rZESZOWA i fALUBAZ jak chceta sie dodać to bierzcie edytuj przy poście tam gdzie sie wpisują ludzie i sie dopisujcie.
dobranoc

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
6. mars
7. Dj_Korgi wstępnie - dokładna odpowiedź w piątek
1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
6. mars
8. Pietter
1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
6. mars
8. Pietter
9. neir1 tez na 100% dam odp w piatek ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
6. mars
8. Pietter
10.Fork
11.kolega Forka Qubson
12.kolega Forka Michał
trening czyni mistrza.
niestety nie doczekałem sie odpowiedzi ze strony firmy i chyba bede musial sie ruszyc i pofatygować do nich czyli albo jutro albo do piatku max podam koszt wynajmu.
pzdr.
pzdr.

a moze i tak poczynie.nie wiem czy bede na tyle trzezwy ale ok.
mialem to zrobić ale mam blisko to mi to rybka
http://www.mikrobusy.lublin.pl/autokary.html
jeszcze sie rozejrze za busami ale pewnie pojedzie kolo 30 osób(mam nadzieje bo narazie jedzie na pewno chhyba 10 więc licze na więcej) i trzeba bedzie wziąć jakiś busoautobus na 28-32 miejsca,w tym linku sa jakieś tam orientacyjne ceny ale rozglądne sie po sieci i jakby mi ktoś mógł dać namiar na wynajem transportu który ostatnio został wybrany to byłbym wdzięczny
mialem to zrobić ale mam blisko to mi to rybka
http://www.mikrobusy.lublin.pl/autokary.html
jeszcze sie rozejrze za busami ale pewnie pojedzie kolo 30 osób(mam nadzieje bo narazie jedzie na pewno chhyba 10 więc licze na więcej) i trzeba bedzie wziąć jakiś busoautobus na 28-32 miejsca,w tym linku sa jakieś tam orientacyjne ceny ale rozglądne sie po sieci i jakby mi ktoś mógł dać namiar na wynajem transportu który ostatnio został wybrany to byłbym wdzięczny

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
1. meesha
2. hans
3. hans
4. smerf
6. mars
8. Pietter
10.Fork
11.kolega Forka Qubson
12.kolega Forka Michał
13. Kamil - odpowiedź w piątekMOTOR LUBLIN